Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 ayda toplam dolgu alanının 6/1 ni doldururlar oraya da stad sığar zaten bunda bi sorun olmaz da
    stadın ihalesi bu kısa zaman içerinde ne zaman yapılacak da şirketler stad çizip teklif verecek de bu teklifler değerlendirilip
    kabul edilecek?

Dolgu tamam lakin stad temeli tarihinde bi yanlışlık var sanki.
    Ya da sembolik bişeyler yapacaklar.
    En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 20.02.2011, 12:27.
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Daha ortada proje yok ihale yapılmamış ne temel atmasından bahsediyorlar. Dolgu için denize taş falan atacaklar bana göre

Yorum

• Harbiden şu projeye başlasalar bir an önce yahu
        ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Daha proje için bile ihaleye çıkılmamış, hangi temel atma töreninden bahsediliyor.Herhalde ilk taş koyma işinden falan bahsediliyordur.

Yorum

• arkadaşlar yanlış bilmiyorsam böyle büyük projeleri dolgusu binası falanı filanı için topluca ihale ederler avrupada falan ... yani belgesel manyağı biri olarak izlediğim bütün bu konularla alakalı belgesellerde adamlar dolgudan herşeye tek firmaya veriyolar ... biz neden acaba dolgu için ayrı stad için çevre düzenlemesi için ayrı : ) ihale açıyoruz merak ettim ...
            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              almanyayı katmam işin icine bana bişey katmaz acitasyona gerek yok. bu stadın tamamen secim yatırımı oldugunu gormek icinde heralde bir uzman olmaya gerek yok. ha stad yapılır bizde teşekkür etmesini biliriz ki su zamana kadar gec kalınmasına ragmen
              Seçim yatırımı falan bizi ilgilendirmez. Zate hepsi seçim yatırımı sonuçta her hangi birşey yaptığında millet için sonucunda oy beklemek yanlış birşey değil. Stad olsunda gerisini boşverelim

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                almanyayı katmam işin icine bana bişey katmaz acitasyona gerek yok. bu stadın tamamen secim yatırımı oldugunu gormek icinde heralde bir uzman olmaya gerek yok. ha stad yapılır bizde teşekkür etmesini biliriz ki su zamana kadar gec kalınmasına ragmen
                E bu isler böyle adamlar bir seye söz verecekler bunun karsiliginda secimlerde oy isteyecekler. Dünyanin dört bir yanindada böyledir bu isler. Kesin bi tarih verdiyseler yapmamazlik edecek degillerya. Ben sana adamlarin verdigi tarihleri söylüyorum sen bana yok Almanyadaki gibi yürümüyo Türkiyede isler diyosun. Almanyadada olsa Sudandada olsa bir devlet büyügünün verdigi söz senettir. Ki sadece sözdende ibaret degil bu stad isi adamlar kesin tarih verdiler.

Elinde hic bir bilgi yokken 2012den bahsediyosun. Liman müdüründen daha iyimi biliyosun? Yada Belediye Basanindan? Biliyosan söyle bizde bilelim...
                En son ibrahim tarafından düzenlendi; 20.02.2011, 14:18.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Acele edin azıcık Ambians lazım bu takıma artık , resmen açık hava tiyatrosunda oynuyoruz maçları...
                  Bu iş biraz Avni Aker'e vefasızlığa kaçmaya başladı. Günün şartlarına göre yetersiz olabilir, kimse inkar etmiyor. Ancak; o stad 6 şampiyonluk 2 Livgerpool, 1 Barça, 1 Aston Villa, 1 İnter vs vs vs gördü.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Aslında dikkat cekilmesi gereken sey 100 donumluk araziyi subatn sonu hatta martta baslayp mayısa kadar hazır hale getreblyolrsa 600 donumluk arazıyde 1 yıl icinde coktn bitrms olmaları gerekiyo! Bana pek inandrcı gelmyo..

Yorum

• Nasıl yani 1 ayda 100 dönüm alan doldurulacak stat ihalesi yapılacak sonuçlanacak ve temel atılacak öyle mi hem de bizim ülkemizde 5 senede 1 tabela dikebildik bunlar bana ütopyaymış gibi geliyor.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu iş biraz Avni Aker'e vefasızlığa kaçmaya başladı. Günün şartlarına göre yetersiz olabilir, kimse inkar etmiyor. Ancak; o stad 6 şampiyonluk 2 Livgerpool, 1 Barça, 1 Aston Villa, 1 İnter vs vs vs gördü.
                        - Ne yapabiliriz söylermisin , söylediklerini inkar eden yok zaten , ama bu şehir'e acilen yeni bir stad gerekiyor , böyle gidersek saydığın başarıları tekrar tekrar anlatır dururuz...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Ne yapabiliriz söylermisin , söylediklerini inkar eden yok zaten , ama bu şehir'e acilen yeni bir stad gerekiyor , böyle gidersek saydığın başarıları tekrar tekrar anlatır dururuz...
                          Ben yeni stad yapılmasın demiyorum ki. Ama senin söylediklerin de yapım sürecini hızlandırmaz. Kusura bakma da Avni Aker açık hava tiyatrosu olamaz. Orası şerefli Trabzonspor tarihinin yazıldığı mabettir.

Yetersiz diyebilirsin katılırım, çok eskidi çağ dışı dersin doğrudur... Ama hakaret boyutuna ulaşırsa müdehale ederim.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Bazı arkadaşlar dolgu yapılmıyor çok yavaş gidiyor gibi şeyler söyleyip duruyor ama perşembe günü 10. bölgenin ordaydım 100 den fazla kamyon çalışıyordu nerdeyse polis kampının önü tamamen doldurulmuş vaziyette.Ayrıca stad temel atma işine gelince stad için gerekli 100 dönümlük dolgu bu hızla giderse bir inşaat müh adayı olarak söylüyorum nisan başına kadar tamamlanır.Mayıstada başbakan seçim çalışmaları için geleceği trabzona temel atma törenini yaparak trabzondan %70 -%80 arası oyla istediğini alarak geri döner

Yorum

• İlk olarak scayt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aslında dikkat cekilmesi gereken sey 100 donumluk araziyi subatn sonu hatta martta baslayp mayısa kadar hazır hale getreblyolrsa 600 donumluk arazıyde 1 yıl icinde coktn bitrms olmaları gerekiyo! Bana pek inandrcı gelmyo..
                              Imzalar atildiktan bir hafta sonra basladi bu 540 günlük süre. Bunun 40 günü bitti diyelim. 500 gün icinde 660 dönümlük arazi dolabiliyosa, 90 günde (= mayisin 31ine kadar) 100 dönümlük arazi neden dolmasin?
                              En son ibrahim tarafından düzenlendi; 20.02.2011, 19:09.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                E bu isler böyle adamlar bir seye söz verecekler bunun karsiliginda secimlerde oy isteyecekler. Dünyanin dört bir yanindada böyledir bu isler. Kesin bi tarih verdiyseler yapmamazlik edecek degillerya. Ben sana adamlarin verdigi tarihleri söylüyorum sen bana yok Almanyadaki gibi yürümüyo Türkiyede isler diyosun. Almanyadada olsa Sudandada olsa bir devlet büyügünün verdigi söz senettir. Ki sadece sözdende ibaret degil bu stad isi adamlar kesin tarih verdiler.

Elinde hic bir bilgi yokken 2012den bahsediyosun. Liman müdüründen daha iyimi biliyosun? Yada Belediye Basanindan? Biliyosan söyle bizde bilelim...
                                ya bişey biliyorum ayagına sözler yazıyorsun. o zaman hadi senin o senetleri dökelim ortaya. sayın basbakanımızn trabzona gelip bu stad 2 sene icinde bitecek lafının üstünden ne kadar süre gecti cevabını bekliyorum almanyadan duymussundur sen. su anda bütün ulusal basında trabzonun dolgu ıslemı basladı bılınıyor ama gel görki her gün geçtigim yerde calısma yok yoksa bu haber almanyaya gelmedimi. diyorsun ya ortaya bir süre koymadılar o zaman 2040 kadar bekleyelim nede olsa söz verdiler senet var elimizde.

burda eleştri yapıldıgı zaman hemen savunacam ayagına bos laflar edip kendini zor duruma düşürme. istisnalar harıc burda bu stad yapıldımı mutlu olmayacak kısı yoktur bu forumda ancak SÖZ verildigi halde uzerinden bunca sene gecmesine ragmen bu belirsizlik milletin canını sıkıyor
                                En son Reşit tarafından düzenlendi; 20.02.2011, 21:39.
                                TRABZONSPOR
                                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                                Mesut Keleş (19)

Yorum

Çalışıyor...
                                X