Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon şehrinde yaşayan insanlar geçmişte var olan ''Futbol Bilincini'' yitirmiş.

Asıl mesele budur.

Takım kötü olunca maça gitmiyor bir çoğu, kombine almıyor, forma almıyor.

Ya da başkan kendi düşüncesi ile paralel değilse takıma küsen bir taraftar kitlesi oluştu.

Asıl sorun budur.

Oysa geçmişte böyle değildi.

Takım iyi de kötü de olsa seyirci Trabzonspor'u izlemek için maça giderdi.
    Takım kötü de olsa destek vermeye, imece yapmaya giderdi...

Mesele budur.

Siz Trabzonspor'u sadece başarılı olunca mı seviyorsunuz?

Cevabınız hayır olacaktır sanırım.

O zaman neden takım kötü olunca hiç maça gitmiyorsunuz?

Oturun bunu düşünün, bu sorunu çözün, zaten gerisi gelecektir bundan sonra...

Yorum

• başganın göreve geldiği tarihten itibaren akyazı projesi ile ilgili açıklaması oldu mu hiç?
      Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• acidir ama gercek.Bu gidisle Bursa bizi gecer.Türk milletinin yapamadigi seyi yapin ve özelestiri yapin.Trabzon sehiri bitik artik.sosyo ve ekonomık anlamda gerileyor.Nerdeyse Trabzondan cok Trabzon disi akrabam oldu.Hepsi ekonomik yüzünden göc ettiler.Bunlarin cogu ya okumus ya refah düzeyi belli seviyede.Bunlarin cocuklarin belli bir yasa geldikten sonra Trabzon/Trabzonspor ile baglarini kopariyor.Basarisiz Bir 5 sene daha kaldiramaz bu camia hele hele İHO ve Dinazorlar seviyesinde yönetilmeye devam edersek.

O Stadtta bize birsey katmaz.Asil para Localarda onlari alan olmasa zarar bile edersin ostattan.Reklam isimsponsoru vs olayina girmiyorum bile.Basari olmasa zor bulursun sponsor veya sana istanbul itlerin verdiklerinin 1/10 verirler.
        En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 19:47.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bazı yorumları okurken şaşırmadım değil bursayla tsyi kıyaslayanlar olmuş. gerçekten gülünecek duruma düşüyo bu arkadaşlar. neyse ilerki zamanlarda belli olacak zaten az çok herşey.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            acidir ama gercek.Bu gidisle Bursa bizi gecer.Türk milletinin yapamadigi seyi yapin ve özelestiri yapin.Trabzon sehiri bitik artik.sosyo ve ekonomık anlamda gerileyor.Nerdeyse Trabzondan cok Trabzon disi akrabam oldu.Hepsi ekonomik yüzünden göc ettiler.Bunlarin cogu ya okumus ya refah düzeyi belli seviyede.Bunlarin cocuklarin belli bir yasa geldikten sonra Trabzon/Trabzonspor ile baglarini kopariyor.Basarisiz Bir 5 sene daha kaldiramaz bu camia hele hele İHO ve Dinazorlar seviyesinde yönetilmeye devam edersek.

O Stadtta bize birsey katmaz.Asil para Localarda onlari alan olmasa zarar bile edersin ostattan.Reklam isimsponsoru vs olayina girmiyorum bile.Basari olmasa zor bulursun sponsor veya sana istanbul itlerin verdiklerinin 1/10 verirler.
            trabzonspor zaten trabzondan ibaret değil küçük düşünmeyin trabzonspor hiçbir zaman silinip gitmez. taraftarı sayesinde büyük kulüp olmuş.

Yorum

• Allah aşkına kapatın artık Bursa meselesini. Bize ne ya?

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2000 li yıllarda fb nin durumunu biliyorum. resmen GS karşısında eziliyorardı. sonradan stadlarını yaptılar, fenerum u kurdular ciddi paralar kazandılar, GS yi ekonomik olarak geçtiler. sonra GS borç batağına saplandı. 2 sene önce düşmeye oynuyordu. yeni yapılan stadın etkisiyle ciddi ivme kazandılar ve şu anda Türkiyenin bir numaralı takımı oldular. sırada bjk var. şimdi borç batağındalar ama stadları yapılıyor. daha stadları bitmeden reklam ve sponsorluk antlaşmaları yapmaya başladılar. yeni stad ile beraber onlarda ekonoik olarak çok iyi yere gelecekleri malumunuz. bu 3 istanbul takımınada yeni yapılan stadları müthiş etki yaptı. stad gelirleri onlara büyük destek çıktı.

şimdi sırada bursa var. onlarda sanayi kenti olmanın verdiği güçle güçlenecekler. bursa sportif başarı olarak bizi geçemez şu anda. yakın zamana kadarda geçebileceğini söylemiyoruz. zaten bizim şu anda dengimiz bile değiller biz ne kadar kötüde olsak. taraftar olarakta onların çok ilerisindeyiz. bursada onlarla baş edecek taraftar desteğimiz vardır eminim. ama görünen köy var. TS nin stadı bile olsa şehrin ekonomik sıkıntısından dolayı yeteri desteği göremeyecektir. dediğimiz budur.
                34 yaşına gelmişsiniz trabzonsporun zaten trabzondan gördüğü destekle buralara gelmediğini çok iyi biliyo olmalısınız. hali hazırda şehirde yaşayan insanların cebinden bu koskoca kulüp geçinecek değil dimi ? trabzonsporun devasa projelere ihtiyacı vardır şu aşamada zaten misyonu farklıdır bursayla kıyaslamanız içler acısı bi durum

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  trabzonspor zaten trabzondan ibaret değil küçük düşünmeyin trabzonspor hiçbir zaman silinip gitmez. taraftarı sayesinde büyük kulüp olmuş.
                  Trabzonsporu yönlendiren sözsahibi olanlar Trabzonlular ve birazda cevre illerindekiler.Bu MAY zamanindan beri öyledir.Bir Aydinli Ankarali Trabzonsporu tutmus Yönetim anlaminda birsey ıfade etmez.Taraftar bazinda güzel ama yönetim bazinda dedim gibi hicbir yaptirimi yok.Ne kadar güclü/akilli ilergörüslü Trabzonlu yönetim olursa o kadar güclü Trabzonspor olur.Özelestiri sen durarsan rakipler seni gecer hemde senden bayagi geri olan rakipler bile.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bu stad biterse acaba tribünler dolar mı dersiniz?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• bursapor tarafindan ekarte edilme korkusu... boyle bir korku genel anlamiyla camiada varsa eger harbi harbi acinacak hallerimiz var demektir. korktugumuz takima bak antep konyada buyuksehir ,onlar da stad yapacak..eyvah onlarda gecer bizi.. en iyisi kapatalim biz dukkani..

Yorum

• Arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım ben (Blacksean), Üyeliğime mailden dolayı ulaşamıyorum ve yeni bir üyelik almak zorunda kaldım. Akyazı da çalışmaların çılız olduğundan şikayet eden arkadaşlar, buradaki çalışmalar Erdoğan' ın Trabzon da yapacağı yerel seçimler konuşmasından önce istenilen seviyeye gelmeyecektir. Kimse bu süreden önce iştahlı bir çalışma beklemesin. Ve stadın bitiriliş tarihide genel seçimlerden önce tamda kürsü konuşmalarına denk getirilecektir. Düşünce tamamıyla oy. Şunun şurasında kasım ayına çok az kaldı .

Yorum

• Görsellere bakıp fikir sahibi olmak isterseniz aldanırsınız ,mesela imrendiğini bursa stadının yukarıdaki görseli hiçte ihtişamlı durmuyor...
                          Bursa'nın stadını cazip kılan anladığım kadarıyla kale arkaları,bizim stada göre tek farklı yani...
                          Önceki sayfalarda vasili arkadaşın verdiği bilgilere oranla bizim stadımız daha dik olacak ,tribünlerin stada uzaklığı yalnızca 1metre farkediyor,kapasite aynı ,çatı aynı şekilde membran,localar onlarda biraz daha farklı ama bildiğim kadarıyla yalnızca bilet gelirleri bursanın, diğer bütün gelirler belediyeye ait olacak.
                          Bursa mustafa keçelilerle hüseyin çimşirlerle şampiyon oldu devamında şampiyonlar liginde 1 puanı zor aldı sonra kadro dağıldı zaten,
                          bugün itibariyle tuncay şanlılara colin kazımlara talip olan bir kulübün vizyon sahibi olmasından söz edilemez ,hem kayseri yıllar önce avrupa standartlarında stad yaptı nasıl bir ivme kazandı malumunuz...
                          Diyeceğim o ki korkunuz yersiz,hem ben bursanın bu tür bir stada kavuşacağına seviniyorum ,Türkiye'de bu tür stadlar tesisleşme adına önemli,bizim stadın aşağı kalır bir yanı yok ve kompleks olarak Türkiye'de eşi benzeri yok...
                          ADALET HIRSIZLARI KALKINDIRMAZ !!!

Yorum

• W. Bremen'in stadının Çatı ve cephesi fotovolteik pillerle döşeli elektriğini kendisi üretiyor.Örnek alınması gereken bir uygulama ..!!
                            Trabzonspor kulubünün Akyazıda yapılmakta olan yeni kompleksine uygulana bilirliğini araştırıla bilir...!
                            Böylelikle Türkiye'de bir ilk olarak örnek teşkil edeceğini düşünüyorum
                            DİKKAT!!
                            Sözünü ( tart ) mayan;
                            cevabımdan incinmesin!!!

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu stad biterse acaba tribünler dolar mı dersiniz?
                              dolar kardesım..

gs alisamiyende yıllarca 10-15.000 kişiye oynadı.
                              fenevde keza eski stadında coğu zaman bostu..

stad deyip geçmeyin , hele hele güzel bir stad yapılırsa dahada cazip gelir insanlara..

hatta daha ötesi , önümüzdeki yılları düşünmeli stad 61.000 kişilik olmalı..

neden bir barcelona olmayalım.

Trabzon küçük bir sehir , insanların en büyük zevki futbol..cok güzel bir stad yaparsın .zamanla mali durumun iyi olur..büyük futbolcularda getirirsin..O stad fazlasıyla bile dolar..Şimdi dolmassa 10 yıl 20 yıl sonra dolar..

ben iddia ediyorum..

bu stad bu haliyle yapılsın, aynı konumda olmaya devam ederiz..bize gelenler sıradan bir deplasmana gelirler..

Ama Stadımız ; Arsenalin , Portonun , Benficanın stadı gibi yapılırsa ((( yani farklı büyük ve özel bir stad olursa .. ))

hem gelenler vaybeee der,, hem bizim futbolcular bu stadda oynamak ister hemde seyirci zevk alır..
                              En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 22:21.
                              şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dolar kardesım..

gs alisamiyende yıllarca 10-15.000 kişiye oynadı.
                                fenevde keza eski stadında coğu zaman bostu..

stad deyip geçmeyin , hele hele güzel bir stad yapılırsa dahada cazip gelir insanlara..

hatta daha ötesi , önümüzdeki yılları düşünmeli stad 61.000 kişilik olmalı..

neden bir barcelona olmayalım.

Trabzon küçük bir sehir , insanların en büyük zevki futbol..cok güzel bir stad yaparsın .zamanla mali durumun iyi olur..büyük futbolcularda getirirsin..O stad fazlasıyla bile dolar..Şimdi dolmassa 10 yıl 20 yıl sonra dolar..

ben iddia ediyorum..

bu stad bu haliyle yapılsın, aynı konumda olmaya devam ederiz..bize gelenler sıradan bir deplasmana gelirler..

Ama Stadımız ; Arsenalin , Portonun , Benficanın stadı gibi yapılırsa ((( yani farklı büyük ve özel bir stad olursa .. ))

hem gelenler vaybeee der,, hem bizim futbolcular bu stadda oynamak ister hemde seyirci zevk alır..
                                dortmund bildim kadarıyla çok az bir nüfusu oldu halde 80 bin kişiye oynuyorlar hersene

Yorum

Çalışıyor...
                                X