Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu ıs yattı gıbı bişi ne yazıkkı.zaten yonetım bu ısı dırekt devlete yukledı.faruk ozak yaprsa yapar yoksa olmaz bu ıs..stad yapılsa 30000 kısılık koltuk bası 30 ytl fıyat olsa bı macta 1 trılyona yakın para kaldırırsın yılda 25 mac oyna rahat 15-16 trılyondan fazla para kaldırılır.aslında 70-80 trılyon kredı cekılse 4-5- sende para kendılıgınden cıkar stadda bızım olur ne guzel ama kredı almak zor.zıra bılmıyorum basbakanla bızım baskan akrabalıgı var mı??
    Giderler ? vergiler ? Bu sezon 100 ytlden 6bin kombine satıldı , kapalı kombineleri bile söylediğiniz fiyatların altında satıldı .

Önemli olan stadyumdan ziyade etrafına (veya bütünleşik) kurulacak gelir getirici birimlerin inşaası .

Basit bir örnek , mesela 100 daireli orta ölçekte bir rezidans , altı da 100 iş yerinden oluşan bir alışveriş merkezi . Yıllık geliri neredeyse bir stadyuma yakın . Giderler aidatlar ile karşılandığından kira gelirleri doğrudan kar .

Mesela bir benzin istasyonu ve dinlenme tesisi , sadece intifa bedelleri istasyonunun konumuna göre 10 milyon dolar düzeyine hatta daha yukarı rakamlara çıkabiliyor . İstasyonun günde en az 20bin litre akaryakıt sattığını ve şehirlerarası çalışan bir çok turizm şirketince tercih edildiğini düşünün .

Örnekler uzar gider . Trabzonspor yatırımlarını genişletmeli ve gelirlerini arttırmalı . Sadece bir stad hasılatına bağlı kalırsak bu kulübün büyümesi olanaksızdır.

Devlet ya Akyazı'daki dolguyu yapacak , ya da Trabzon içinde en az 500 dönüm alanı yaratıp Trabzonspor'a tahsis edecektir . Bunun başka yolu yok , buna mecburdur . Biz ataşehirden 100 milyon dolarlık arazileri hibe istemiyoruz , pendikten , tuzladan onlarca dönüm araziyi el altı ihalelerle almıyoruz . Geçmişte devletin malını "kapatıp" Rivada yüzlerce dönüm arazimiz var da demiyoruz . Bu Trabzon kentinin gelişimi için en büyük ihtiyaçlardan biridir . Devlet görevleri itibarı ile bunu yapmak mecburiyetindedir .

Bu konuda eylem planları hazırlamak bir yana dursun , burada kalkıp yatırımın "devlet açısından karlılığını " sorgulayanlar var . Devlet karhane değil , kerhane hiç değil .
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 12.01.2009, 06:16.

Yorum

• bize stad yapmazlar.. keşke imkan olsa da juve gibi kendi stadımızı kendimiz yapabilsek
      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya o kadar trabzonlu inşaat firması var...varyap,cevahir,ağaoğlu adamlar türkiyenin en iyilerinden
        çıkıpta şu işe talip olmuyorlarmı ona gıcık oluyorum...
        konuşmaya geldimi en iyi TSli onlardır..
        İhale olsada bir görsek onları..
        stad konusunda söylenecek söz budur. elin hollandalısından medet umacaz ki lütfedip ihaleye girsin de bize stad yapsın. bu büyük Trabzonlular girseler ya ihaleye, gösterseler ya Trabzonluluklarını. çok kar etmeseler de olur nolacak, şehirleri için geçseler ya bi kıyak...

bu projenin yapılmamasının nedeni yüklenici firma bulunamamasıdır. yani ihaleye çıkılacak ama ortalıkta ihaleye girecek şirket yok. bu krizde yabancıların bu işe gireceklerini de sanmıyorum, girerse şehrini çok seven! Trabzonlular girer, onlar da girmezse bu iş yatar.

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya o kadar trabzonlu inşaat firması var...varyap,cevahir,ağaoğlu adamlar türkiyenin en iyilerinden
          çıkıpta şu işe talip olmuyorlarmı ona gıcık oluyorum...
          konuşmaya geldimi en iyi TSli onlardır..
          İhale olsada bir görsek onları..

valla bu konuda sonuna kadar haklısın ama insanın aklına, trabzonspor başkanlığı için kaya çilingiroğlunun kurşlandığı da gelmiyor değil. yani başkanlık için ortada bu kadar şey dönüyor, bu stad için de mutlaka bu tarz pislikler döner düşüncesindeyim bu iş için. ama herşeye rağmen yine de bizden birilerinin bu işe talip olmasını bende çok isterdim.

Yorum

• başbakan söz verdi seçime kadar birşeyler yapamazsa trabzona hiç gelmesin kayseri oluyor antalya oluyor trabzon bekliyor olmaz olursa cevabı sandıkta alırsın
            İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• aykazi yok bilmem 2011 oyunlari bunlar hepsi bahane, trabzona stad YAPMAZLAR malesef

Yorum

• Şöyle boş bi araziyi bi bulsak o stadı kendimizde dikerizde boş arazi lazım.Koskaca trabzonumda boş arazi kalmadı bu nasıl iş anlamadım gitti.Devletin denizi doldurması beklede dur.

Yorum

• benim hala bir ümidim var hükümetten.henüz açıklanmadı belediye başkan adayı.malumunuz başbakanın bu seçimlerde en çok önem verdiği 3 ilden birisi(diğer ikisi izmir ve d.bakır) trabzon.başkan adayını açıklarken birde müjde verecek ve seçime kadar temel atılacak diye umut ediyorum.seçimde bir fırsat bizim için.(etik bir durum olmasada)
                  # BMN #

Yorum

• İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim hala bir ümidim var hükümetten.henüz açıklanmadı belediye başkan adayı.malumunuz başbakanın bu seçimlerde en çok önem verdiği 3 ilden birisi(diğer ikisi izmir ve d.bakır) trabzon.başkan adayını açıklarken birde müjde verecek ve seçime kadar temel atılacak diye umut ediyorum.seçimde bir fırsat bizim için.(etik bir durum olmasada)
                    dedigin gibi ancak konusur. tayip bey hep ayni konusur. is yapmaz. konusur. ülkeyi batirir. konusur. sözler eder, göz boyar ama konusur, omayan müjdeler verir. taa 15 yilda yapilan tünel, yollarin acilisina gider sanki kendi projesi. bak yine politikaya gidrim kusura bakmayin

Yorum

• İlk olarak wolf_TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şöyle boş bi araziyi bi bulsak o stadı kendimizde dikerizde boş arazi lazım.Koskaca trabzonumda boş arazi kalmadı bu nasıl iş anlamadım gitti.Devletin denizi doldurması beklede dur.
                      Bos arazi bulunursa o zaman Kayseri, GS, Antalya veya Sivas modeli bizde'de olur.
                      Yani eski stad arazisi özel sirkete verilcek ve bu özel sirket'de bize o yeni arazide yeni stad yapacak. resmi olarak yeni stadi GSGMye yapacak.
                      Sonunda kiraci olarak "bizim" yeni stadimiz olacak

Yorum

• trabzona yakın belediyelerde araziler var. oralardan baksınlar. ilerde trabzonun genişlemesinide sağlayabilir. özellikle kaşüstü belediyesine büyük yatırım yapılıyor. şehre 10 dakika mesafede arabayla. burda stad için bir yer bulunabilir<.
                        YA SEV YA TERKET

Yorum

• artık stad yapılsın cok ihtiyacımız oldugu kesin kayseride bile yapıyorlar biz isteriz...
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• şuan forumda olsun trabzonspor resmi web sitesinde bir kenear yada ana sayfaya geçiş bağlantısında herkes 50-100 tl verirse zaten bayağı gelişmiş bir statyuma ship oluruz eksik kalan para olursa onuda yönetim karşılasın bir banka numarası alıp dağıtsınlar isteyen bağışta bulunsun bence çok güzel bir statyum yaparız number 1 of turkey olur

Yorum

• akyazıda olımpık stad yapılacak ve yanlıs bılmıyorsam olımpık demek kosu bandı olan stad demek oda trıbunden durbunle ızlenen saha anlamına gelıyor burda var ızmırde ataturk stadı seyır zevkı baskı hıc yok
                              galatasarayın stadını tv den gordum trubunler sahaya fıfanın verdıgı ızın kadar dayandırmıslar tac cızgısı ıle trubunler 6 metre kale arkası 7 metre

bu lınkte sayfanın assagısına dogru ının akyazı projesının yerlesım harıtası var gorun arkadalar

Yorum

• İlk olarak 35deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                akyazıda olımpık stad yapılacak ve yanlıs bılmıyorsam olımpık demek kosu bandı olan stad demek oda trıbunden durbunle ızlenen saha anlamına gelıyor burda var ızmırde ataturk stadı seyır zevkı baskı hıc yok
                                galatasarayın stadını tv den gordum trubunler sahaya fıfanın verdıgı ızın kadar dayandırmıslar tac cızgısı ıle trubunler 6 metre kale arkası 7 metre

bu lınkte sayfanın assagısına dogru ının akyazı projesının yerlesım harıtası var gorun arkadalar

http://www.karalahana.net/index.php?...Spor&Itemid=70
                                Usta kusura bakma ama sen daha orda mısın? bu proje yatalı çok oldu, biz kazıklıya da razı olduk ama o da yatmış gibi görünüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X