Yoo hicde kaldirmamislar... Proje yerinde duruyo sitede..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Arkadaşlar yeni proje arkadaşın koyduğu resimmi kafam karıştı herkes farklı resim koyuyor eğer böyleyse çok güzel denizi dolduracaklarını düşündüğüm zamanda içime sinmiyor açıkçası hele birde poyraz eserse sular altında kalır o stad malum Trabzonun havasıKazimişi gzas vorert
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok kardeşim sevemedim bir türlüKendi fikirlerimi ve ülke yönetimi anlayışımı tam olarak temsil eden birey veya partilerin olmamasından sanırım.
Ama şu var; Projeyi belediye gerçekleştirmeyecek. Sadri Şener Devlet'ten başka kimsenin bu projeyi yapabilecek güce sahip olmadığını söyledi zaten. Ama destek ve yardım konusunu bilemem tabibelediyeyi aşar. Hükümet yardım edecek ederse. Yani devlet, Devlet kim hükümet.
Şafak olmuş comolokko
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ymp sitesinden bizim projeyi kaldirmislar
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak emhhre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stadın altına akvaryum gibi bişe yapılabilirse çok guzel olur aslında
Yorum
-
bende bu projeyi hic desteklemeyenlerdenim! Ne güzel Trabzon sehrinin kaderine degisterecek bir spor kompleksi yapilacakti.. resmen bir TRABZONSPOR adasi olacakati... simdi ise siradan bir stad denizin üstünde... oda fena degil ama yaparkan adam gibi türkiyenen en güzel stadi olsun!"
Yorum
-
İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende bu projeyi hic desteklemeyenlerdenim! Ne güzel Trabzon sehrinin kaderine degisterecek bir spor kompleksi yapilacakti.. resmen bir TRABZONSPOR adasi olacakati... simdi ise siradan bir stad denizin üstünde... oda fena degil ama yaparkan adam gibi türkiyenen en güzel stadi olsun!"
Yorum
-
İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleymp nin anlami ne?
Yorum
-
İlk olarak KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu şu anlama gelebilir. Artık bu bir proje değil. Hayata geçirilecek.u will need justice at the end..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum