2 senede yetismesi imkansizdir, olimpiyatlari trabzondan geri alirlarsa sasmam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
valla taraftar profili avniakerdeki gibi olursa yeni bir stadın yapılması çok da önemli olmaz bizim için.(sadece stad)
sadece golde bağıran %70 i oturan taraftarla 40 bin kişilik stadı doldursan ne olur doldurmasan ne olur.Gol de stad yıkılır ondan sonra sus pus.gol yiyince yine ıslığa devam.Yönetim daha fazla bilet satar ama bu çok önemli bişey değil bence.
15 bin bilet satıldı aklımda kalan 11 trilyonluk bir kar.Satamassın ama bir o kadar daha satsan 22 trilyon.Biz zaten diğer yatırımlarla bu 10 trilyonu hayli hayli çıkartırız.Yani demek istediğim staddan gelen paralarda öyle abartıldığı gibi paralar değil.(konbine için)
Eğer stad yapılırsa çok gelişmiş ultra modern bişeyler yapılmasın, ve eğer yapılırsa yanında şehire faydalı olabilecek tesislerle birlikte yapılsın derim ben.Ve lüften bilmem kimin stadı böyle bizimde böyle olsun gibi saçmasapan yarışlara girmeyelim.Bizim için en faydalısı en mantıklısı neyse o olsunEn son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 02.10.2008, 14:27.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla taraftar profili avniakerdeki gibi olursa yeni bir stadın yapılması çok da önemli olmaz bizim için.(sadece stad)
sadece golde bağıran %70 i oturan taraftarla 40 bin kişilik stadı doldursan ne olur doldurmasan ne olur.Gol de stad yıkılır ondan sonra sus pus.gol yiyince yine ıslığa devam.Yönetim daha fazla bilet satar ama bu çok önemli bişey değil bence.
15 bin bilet satıldı aklımda kalan 11 trilyonluk bir kar.Satamassın ama bir o kadar daha satsan 22 trilyon.Biz zaten diğer yatırımlarla bu 10 trilyonu hayli hayli çıkartırız.Yani demek istediğim staddan gelen paralarda öyle abartıldığı gibi paralar değil.(konbine için)
Eğer stad yapılırsa çok gelişmiş ultra modern bişeyler yapılmasın, ve eğer yapılırsa yanında şehire faydalı olabilecek tesislerle birlikte yapılsın derim ben.Ve lüften bilmem kimin stadı böyle bizimde böyle olsun gibi saçmasapan yarışlara girmeyelim.Bizim için en faydalısı en mantıklısı neyse o olsun
Yorum
-
Önlerinde Zaman Varken Yapmazlar Bu Olimpiyat İçin Olan Projeyi...
Yumurta ... Ağzına Gelince Acelece yapmaya çalışırlar bu da ne kadar ii olur tartışılır
En azından yapılacak alanı temizleseler temelini atsalar nolur sanki..." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
uşaklar tutun birkaç kamyon başlayın dolguya
bir timde inşaat alanlarını takip etsin
bir tim elinde korsan tabela (harfiyat alanı diye) beklesin orada
bir telefon kamyon viraji döneyi kaldurun tabelayi
ahan size dolgu başlamış olur
neyse şaka bir yana
stad akyazıda olmalı
bu Trabzonspor ve Trabzon'un geleceği için çoooooookkkkkk büyüüüükkkkkkk adım olacaktır
peki şimdi biz ne yapabiliriz
biz buna bakmalıyız
mesela; bir tuğlada sen koy kampanyası (birçok daha uygun bence)
1 sezonluk, 2 sezonluk veya 3 sezonluk kombine alalım kampanyası
koltuğa isim satış kampanyası
emeği geçenlere takdir belgesi kampanyası (onere edilmeyi severiz)
davos türü toplantı kampanyası (futbolcularla yemek ve sohbet)
felan filan
biz ne yapabiliriz bunu düşünelim ve uygulamaya çalışalım
amaaaaaaaaaa, en önce üye olalım, abone olalım, ürün alalım
biz Trabzonsporluyuz, zoru mutlaka başarırız, imkansız ise sadece biraz zaman alacak
ümitvar olunuzonur
Yorum
-
İlk olarak Vehbi Sancak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuşaklar tutun birkaç kamyon başlayın dolguya
bir timde inşaat alanlarını takip etsin
bir tim elinde korsan tabela (harfiyat alanı diye) beklesin orada
bir telefon kamyon viraji döneyi kaldurun tabelayi
ahan size dolgu başlamış olur
neyse şaka bir yana
stad akyazıda olmalı
bu Trabzonspor ve Trabzon'un geleceği için çoooooookkkkkk büyüüüükkkkkkk adım olacaktır
peki şimdi biz ne yapabiliriz
biz buna bakmalıyız
mesela; bir tuğlada sen koy kampanyası (birçok daha uygun bence)
1 sezonluk, 2 sezonluk veya 3 sezonluk kombine alalım kampanyası
koltuğa isim satış kampanyası
emeği geçenlere takdir belgesi kampanyası (onere edilmeyi severiz)
davos türü toplantı kampanyası (futbolcularla yemek ve sohbet)
felan filan
biz ne yapabiliriz bunu düşünelim ve uygulamaya çalışalım
amaaaaaaaaaa, en önce üye olalım, abone olalım, ürün alalım
biz Trabzonsporluyuz, zoru mutlaka başarırız, imkansız ise sadece biraz zaman alacak
ümitvar olunuzşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
bizim çok güzel bir akyazı projemiz vardı .52 bin kişilik stad yapılacaktı. mehmet atalayda garanti vermişti. niye ortalığı karıştırıyorlarki yeni projelerle. gerçi şu anda hiçbir projeden ümitli değilim. bu devlet ihtiyacı olana vermez gider ihtayacı olmayan kayseriye antalyaya stad yapar.YA SEV YA TERKET
Yorum
-
İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim çok güzel bir akyazı projemiz vardı .52 bin kişilik stad yapılacaktı. mehmet atalayda garanti vermişti. niye ortalığı karıştırıyorlarki yeni projelerle. gerçi şu anda hiçbir projeden ümitli değilim. bu devlet ihtiyacı olana vermez gider ihtayacı olmayan kayseriye antalyaya stad yapar.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayserinin antalyanın vss... bütün kulüplerin stadlarını devlet yapıyor. sadece gs aslantepe biraz devlet desteği var gerisini sponsorlardan çıkartıcaklar. trabzonsporun mali yapısı ile anadolu kulüplerinin mali yapılarını karşılaştıranlara gülüyorum sadece.
Turkiyede devletin evet yapilsin demedigi hic bir sey yapilmiyor yani kedilerin stadi yapilacaksa korkma yuzde yuz bin devlet destegi ile yapilacak ayni kadikoyde oldugu gibi...
sirf serantepenin degeri zaten 3/5 milyar dolar ehh yani gerisini kendiniz dusunun hani azicik yardim ediyormus devlet keh keh keh
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayserinin stadını devlet mi yapıyor?Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum