Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hopemor_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar kısacası bize 30-40 bin arası bir stad olması ve akustiğinin iyi olması lazım_karşı takımı baskı altında tutmak için bunlar şart_70-80 bin lik stadda ne ses belli olur ne de rakip duyar sesimizi!!!
    Stadda akustik olmasi icin taraftar lazim, biz o akustik yapacak taraftara sahip degiliz.Stada tiyatro havasi verilmeli. (Katilmiyanlar olabilir kendi görüsüm)
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• proje filan baya masraflı olur yattaradan aldığımız para ile stadın üstünü kapatıp kale arkalarınıda 2 katlı yaparsak oluverir ben razıyım.
      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Trabzona stadı ya devlet yapmalı ya da devlet yapmalı başka yolu yok....

Yorum

• yerel secimlerden once baslanırsa bi sekilde bitirilir 3 sene 5 sene.. ama secim sonrasına kalırsa hic ümidim yok
          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
          -ismail-

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yerel secimlerden once baslanırsa bi sekilde bitirilir 3 sene 5 sene.. ama secim sonrasına kalırsa hic ümidim yok
            Yerel Seçimlerle olan alakasını anlayamadım
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• selim kardeş bu siyaset işlerine kafan pek yatmıyor sanırım alınma ama zaten siyaset zor zanaat. Oy için. Alaka bu.
              Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yerel Seçimlerle olan alakasını anlayamadım
                stada destek veren bir belediyeye oy vermezmisin?.Amaç stada destek vererek fanatik taraftarlarinda oyunu alabilmektir.
                En son Arenas tarafından düzenlendi; 28.09.2008, 18:24.
                BMN Kocaeli

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Var, baskan LigTv'de dedi.

Ayrica baskanin bu projeyle resmide var..
                  Sadri başkan lig tv de demiş bu lafı bi kişi ortaya attı halen inanlar var demek renkdaş sen bırak bunları milletin kafasını karıştırma o stadın olacağı hangi kaynaklarda yazıyor şunu bir söle sakın bana yine başkan lig tv söledi deme geç artık bunları konu başlığını görmüyor musun Akyazi projesi yani diğer projeler değil yüzkere kaynak gösterilerek söylendi yazıldı artık milletin kafasını karıştırma beklicez görücez bu yıl sonlarına veya yeni yılın ocak ayında dolgu işlemleri başlıcak ve projemizi devlet desteği ile yapıcaz bunlar yüzkere binkere denildi....

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadri başkan lig tv de demiş bu lafı bi kişi ortaya attı halen inanlar var demek renkdaş sen bırak bunları milletin kafasını karıştırma o stadın olacağı hangi kaynaklarda yazıyor şunu bir söle sakın bana yine başkan lig tv söledi deme geç artık bunları konu başlığını görmüyor musun Akyazi projesi yani diğer projeler değil yüzkere kaynak gösterilerek söylendi yazıldı artık milletin kafasını karıştırma beklicez görücez bu yıl sonlarına veya yeni yılın ocak ayında dolgu işlemleri başlıcak ve projemizi devlet desteği ile yapıcaz bunlar yüzkere binkere denildi....
                    o programı bende izledim ama o proje olucak demedi
                    elimizde çok sayıda proje war ama içinden akla yatan we daha cabuk bitebilecek wede maliyeti daha az olan (dolgu işlemi yerine çakma kazık kullanılacağından) proje budur dedi
                    bu olacak demedi

Yorum

• ınsallah bu projenın temelının atıldıgını goruruz tek dileğim bu
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Bu ymp sitesinden bizim projeyi kaldirmislar

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu ymp sitesinden bizim projeyi kaldirmislar
                          ymp nin anlami ne ?

Yorum

• bu şu anlama gelebilir. Artık bu bir proje değil. Hayata geçirilecek.
                            Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Bu kazıklı proje görüntü olarak bana çok hoş gözükmüyor. Ama illa maliyetler bunu gerektiriyorsa da diyecek birşeyim kalmıyor
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                selim kardeş bu siyaset işlerine kafan pek yatmıyor sanırım alınma ama zaten siyaset zor zanaat. Oy için. Alaka bu.
                                Yok kardeşim sevemedim bir türlü Kendi fikirlerimi ve ülke yönetimi anlayışımı tam olarak temsil eden birey veya partilerin olmamasından sanırım.

Ama şu var; Projeyi belediye gerçekleştirmeyecek. Sadri Şener Devlet'ten başka kimsenin bu projeyi yapabilecek güce sahip olmadığını söyledi zaten. Ama destek ve yardım konusunu bilemem tabi
                                En son Mayls tarafından düzenlendi; 29.09.2008, 19:32.
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X