Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi yerde sanki stada gemi yanaşabilecek diye bişey okudum, kendim mi uyduruyorum yoksa?

ama öyle olabilirse var ya. hemen bi hayal:

milanla CL maçı yapıyoruz, berlusconi yatıyla stada geliyo ve yattan direk stada geçiyo. dönerken de direk yata binip geri dönüyo. önemli maçlarda akyazı monaco gibi olur ha

bi de bi arkadaş dalgakırana baştan başa meşale yerleştirmek lazım falan demişti. yat işi hayal olabilir ama bu meşale işini kesin yapmalıyız.

Yorum

• trabzonda yaşayanların stadın büyüklüğü hakkında yorum yapmaları normalde senede bir defa memleketine gelen, belki trabzonda hiç maça gidemeyen insanlar neden yorum yapıyor anlamıyorum. içimizde trabzona büyük bir yatırım yapılmasından rahatsız olanlar mı var. bu şehir ve bu takım herşeyin en büyüğünü hakediyor. 40 bin kişi ile çok ideal bir rakam belirlemişler. fakat 50 bin olursa da hayır dememeliyiz. 50 bin olsun boş dursun. maçlar için gerekli taraftar profili oluşturulursa stada şimdikinden çok daha fazla insan çekilebilir. insan diyorum çünkü stada 7 den 70 e herkes gelmeli. bunun içn pek çok düşünce geliştirilebilir.
      YA SEV YA TERKET

Yorum

• ben trabzona başkan olsam büyükte param olsa burdaki kişilere inat 100 bin kişilik yaptırırım vede biletleri 5 ytl yaparım bak o zaman stad doluyomu dolmuyormu benim stadyumum 100 bin kişilik modern bir şey olsunda varsın dolmasın 30 sene sonra göreceğiz bu konuşulanları

Yorum

• 40 bin ideal bide perdeleme sistemi var yani gerekirse 50-55 bin oluyor optimal diyebiliriz...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu perdeleme sistemi hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu perdeleme sistemi hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
              futbol stadına yapılış şeklini kestiremiyorum ama bu perdeleme sistemi abdi ipekçi spor salonun kullanılıyor

Yorum

• 35 +10 bin lik stad bize uygun güzel bir stad olur bence
                ilk olarak 35 bin kişilik olsun.lazım olursa 10 bin kişilk trübünler de yapılır.
                bu perdelemeyi de ilk defa duyuyorum.resim felan yok heralde
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• arkadaşlar kesinleşmiş birşey varmı bugün toplantı vardı ne oldu biln varmı?
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• 40 bin kapasite beklediğimin üzerinde oldu. Bazı arkadaşlar cidden çok fazla uçuyor. 52 bin kişilik stad'ı 12 milyonluk İstanbul'un takımları zor doldururken bizim 40 bin seyirci bulmamız bile çok zor. Olması gereken maksimum 40 bin kişilik bir stad'dı ve oldu. Daha doğrusu olacağı konusunda ciddi adımlar atılmak üzere.
                    Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• Stadın kapasitesi fazla olduğunda bilet fiyatları da,ucuz olabilecği için şimdikinden daha fazla seyirci olacaktır diye düşünüyorum.En az 40 000 kişilik olmalı bence

Yorum

• 40 bin ideal.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Istanbul'da yuksek kapasiteli Olimpiyat Stadi dahil 4 stad var.Mukayese yaparken bazi seyleri gozonunde bulundurun madem bir proje yapilacak, bu projenin 5 yildizli yapilmasi bize yakismaz mi?

Yorum

• inş.

dun akşam 5 de başladı ve hala haber yk gsgm ye haber gelmedi noldu acaba sonuc inş. sevindirici haber gelir

Yorum

• 40.000 çok ideal.Şu anki stad 22.500 neredeyse 2 katı daha fazla seyirci ve de koşu pisti yok .

Yorum

• Yaw herkes 40.000 idealde hem fikir... Ama 50.000 olması durumunda 5 yıldız alması gibi bi şeyde söz konusuysa neden 50.000 olmasın ???

Hem Kazık sistemi ile yapılacaksa bu stad sonradan genisletilmesi hayli zor olacagı icin son derecede büyük kapasiteli olmasında fayda var diye düşünüyorum ...
                                İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                                Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X