Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Koltuksuz iken stadyum 30 bin kişi seyredebiliyordu maçları dışarıda kalanlar oluyordu dün gibi aklımda başarı geldiğinde 40 bin rahat dolar.Bilet fiyatları da ucuz olur bu sayede.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• eger denildigi gibi sosyal tesisler, alisveris merkezi filan olursa insanlar ordan maclara ailecek gidebilirler. izleyenler de bu sayade artar.
      bi oldun ad 35 mi olur 45 bin mi farketmez. yeter ki bir an once yapsinlar. 2011 e yetismecek ama.
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• 2007 öncesi sontaj çalışmaları ile,
        2009 öncesi 61 projede yer alan stad sözleri ile,
        Referandum ve yeni genel seçimler öncesi de TOKİ ihalesi ile ne kadar da yol aldık değil mi?

Akyazı stadının zemini Avni AKer'den iyi ise bundan sonraki maçları Akyazı'da oynayalım derim ben.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2007 öncesi sontaj çalışmaları ile,
          2009 öncesi 61 projede yer alan stad sözleri ile,
          Referandum ve yeni genel seçimler öncesi de TOKİ ihalesi ile ne kadar da yol aldık değil mi?

Akyazı stadının zemini Avni AKer'den iyi ise bundan sonraki maçları Akyazı'da oynayalım derim ben.
          zemin iyi de, alttan ısıtmasıyla üstten üfürmesi eksik bi tek Cihan
          Hadi eyvallah..

Yorum

• 50,000 olsa yeterli bence sonuçta böyle bi projeniz varsa tek amacınız lig maçı oynamak olmamalı ona göre bi takım kurmalısınız ona göre sportif başarılar gelmeli beklenende bu ve bunlar gelincede o stat dolar kimse moralini bozmasın daha bu işin olimpiyatları var ve ekstra düzenlenebilecek faaliyetler
            ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              zemin iyi de, alttan ısıtmasıyla üstten üfürmesi eksik bi tek Cihan
              Yandan üfürmesi ütsten üfürmeyi bir nebze hafifletir bence.

Stadın adı Akyazı Temaşa Stadı olsun bence.

Yorum

• İlk olarak şenolkılınç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                50,000 olsa yeterli bence sonuçta böyle bi projeniz varsa tek amacınız lig maçı oynamak olmamalı ona göre bi takım kurmalısınız ona göre sportif başarılar gelmeli beklenende bu ve bunlar gelincede o stat dolar kimse moralini bozmasın daha bu işin olimpiyatları var ve ekstra düzenlenebilecek faaliyetler
                stadı istanbula yaparsan bir ihtimal 4-5 maç doldurursun 50000 kişiyi..

birbirimizi kandırmamıza gerek yok.. Trabzonda 2 maç üst üste 50000 görme şansınız yok.. 35000 için bile şampiyonluk gerekli..

dip not: özel mesajı yeni gördüm.. izmirde öyle bir dernek olduğunu sanmıyorum..
                Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yandan üfürmesi ütsten üfürmeyi bir nebze hafifletir bence.

Stadın adı Akyazı Temaşa Stadı olsun bence.
                  stadın ismi belli

stadium of light

türkçesi: ışık stadı

arapçası: Nur stadı

Nuri albayrak neden bunu düşünmedi
                  Hadi eyvallah..

Yorum

• trabzona 61 bin kisilik stat yakisir

Yorum

• Çıkılacak ihale , zemin araştırması , dolgu tasarımı ve maliyet hesapları gibi konuları içeriyor . Yani bir kaç ay içerisinde inşaata başlanması bana da mantıklı grlmiyor . Ancak büyük bilgi kirliliği var . Dolgu alanının 660 bin metrekareye kadar ulaşan büyüklükte olması da mümkün . Belki 1/3'ü oranında olması da ...

Projede Avm'ler özel hastahaneler , iş merkezleri olmayabilir . Böyle olursa , proje başlangıcı ile birlikte imar planlarında değişiklik yapılması muhtemel gözde rant bölgesi akyazı da yapılacak özel yatırımların karlılığı düşer . Akyazı , bu güne kadar şehrin dışında kalabildiği için bu projenin başlangıcı ile birlikte tetiklenecek özel yatırımları da sayarsak dev bir şantiyeye dönebilir . Bu iş , akıllı şehir plancılarının namuslu bürokratların ve tecrübeli yapı mühendislerinin elinde Trabzon'un çehresini değiştirebilir . Dileğimiz böyle olması .

Bu projenin bana göre bir diğer önemli özelliği iptal aşamasına gelen , tozlu raflardaki söğütlü pelitli tranvay hattını yeniden gündeme getirme olasılığına sahip olması . Bunu çok sık tekrarlıyorum çünkü Türkiyede aynı büyüklükte başka hiç bir şehri tek bir taşıma hattı ile tüm merkezlerini birbirine bağlayamazsınız . Geçmiş yazılarımın birinde belirtmiştim . Devlet Demiryollarının orta vade planlarından biri , ana demiryolu hattını Trabzon'a ulaştırmak . Tüm projeler çıkarıldı , kazmanın vurulacağı gün bekleniyor . DOKAP projesinin en önemli ayaklarından biri bu .

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu gelir bizim mi yoksa devletin mi? Bir de yeterli güneş kaynağı elde edilebilecek mi orda acaba? Çok güneşli bir alan olmasa gerek. Pek anlamam bu işlerden ama?

Akın abi bu stadyum İsviçre takımı Young Boys'un maçlarını oynadığı 32.000 kişilik Stade de Suisse . Çatısı görülğü gibi güneş pillerinden oluşuyor . Yaklaşık 3000 panel . Bu da yılda yaklaşık 1.2 milyon kw elektrik üretimi sağlıyor . Stad tüm elektrik ihtiyacını buradan sağlıyor . Maç olmayan günler burada üretilen elektrik şehir şebekesine veriliyor .

Hatırlarsın bir kaç yıl evvel biraz tartışmalı da olsa yeni enerji yasası geçirildi . Yasa gereğince tıpkı Avrupa ülkelerinde olduğu Türkiyede de özel şirketlerin elektrik üretip devlete satılabilmesine yönelik mevzuatlar yürürlüğe kondu . Gelecekte Trabzon'un elektrik üretim kapasitesinin 200-250 milyon kw aralığında olacağını varsayarsak Bordo mavi elektrik üretim tic ltd. şti. 2 hes projesi ve başarabilirse bu entegre güneş enerjisi elektrik üretim tesisi ile bölgesinde sektörün önde gelen kuruluşlarından biri haline gelecek . Bana göre bölge şirketleriyle sert şekilde rekabete girmek doğru değil ancak bu üç proje tam kapasite hayata geçerse Trabzonspor yıllık gelirleri en az 30 milyon tl artış sağlayacak . Bu rakam , şu an ki maaş bütçesinin üzerinde bir değer .
                      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 01.04.2010, 16:05.

Yorum

• stadın kapasıtesınden cok stadın yapısı daha onemlı genoa nın stadı kapasitesı ne kadar icerideki sesi saglayan kapasite değildir.Stad dik olsun tribunler sahaya yakın olsun 25000 kısı olsa da işimize yarar istedigimiz avni aker cehennemını geri getirebılırız.

Yorum

• arkadaşlar ne tartışıyoruz ki..uefa şampiyonanın yapılacağı stadların en az 40 bin kişilik olmasını istiyor..yarın öbür gün şampiyona için aday olunduğunda "sizin 35 bin kişilik stadınız var o yüzden" ile başlayan cümleler kullanılır. yada dünya kupası bundan 20 yıl sonra ülkemizde yapılacak olsa bizi direk elerler..ee her 20 yılda yeni bir stad yapılamayacğına göre sonra gene neden aday şehirler arasında yokuz diye yürüyüş yaparız..
                          yani uzatmaya gerek yok bugün için değil ama ilerisi için en az 40 bin kişilik olmalı..39999 kişilik stad işimize yaramaz...stad boş kalırsa kalsın..ambians falan hikaye..başarı gelirse 80 bin kişilik stad da dolar..ayrıca taraftar 40 bin kişilik stadda umut bulutu izlemek için gelmez..
                          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Olimpikse hiç yapmasınlar daha iyi.

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              stadın ismi belli

stadium of light

türkçesi: ışık stadı

arapçası: Nur stadı

Nuri albayrak neden bunu düşünmedi
                              lighty stadium olması lazım egemen.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bi örnek: dortmundun nufusü 600 bin, stadi ise 82 bin
                                nufusa göre sacmalik bence. sanki rizeden giresundan vs baska illerden gelen yada gelmek isteyen olmicakmi
                                Türkiyedeki futbol kültürüyle almanyadaki bir değil.
                                Almanya seyirci bakımından dünyada 1. sırada bence.
                                Köy diye tabir edilen yerlerde bile stadlar full doluyor.
                                Türkiyede ise durum böyle değil.

Keşke seyirci babında almanyaya benzeseydik o zaman trabzon şehri 60 binlik stadı rahat kaldırırdı.Trabzona 60 bin kişilk stad yapmak istanbul atatürk olimpiyat stadı filmini tekrar çekmek demek.

Şuan ortalaması 15 olan avniaker yıkılıp yeni stad yapıldığında stadın ne kadarını dolduracaksınız?
                                Yeni ve güzel stad diye zor ama 10 bin kişi daha kombine vaya bilet alsa ortalama 25 bin olur.Hadi güzel stad diye dışardan da 5 bin kişi gelse 30 bin eder.

Bana göre en ideal rakam 35 bindir.Hadi biraz daha zorlayalım daha sonradan koltuk eklenecek yerlerin bırakılmasıyla 35+5 bin diyelim.
                                İhtiyaç halinde 5 bin koltuk daha konabilir.Snaırım uefa için de gerekli.
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X