arkadaşlar dolgunun bittiğinin resmi var mı ? ben söz vermiştimde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Sercan KELEŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar dolgunun bittiğinin resmi var mı ? ben söz vermiştimdedolgu bitti ki ihaleye çıkıyor.
Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Sercan KELEŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar dolgunun bittiğinin resmi var mı ? ben söz vermiştimdehoryanli
Yorum
-
Stad kötü mü kalitesiz mi? Hayır, aksine modern güzel bir stad ama malatyaya yapılan stada bile ne kadar özenilmiş, tasarım yapılmış ise bizim stadda yanında o kadar sıradan kalıyor. Trabzonspor türkiyede bir ekoldür, bir kültürdür bu takımın stadı olacaksa özel bir stad olmalı, başka takımların atıl projeleri Trabzona kaktırılmaya çalışılıyor.
Biz gidip nou camp ayarında stad yapın demiyoruz, sadece değişik bir tasarımı olsa yeterdi, şuraya bakın tasarımı geçtik renkleri bile bordo mavi değil, çok silik bir stad olacak, rize stadından farksız
Trabzon şehri sıradanlaştırılmaya çalışılıyor
şu stada bakın aslında bize tam uygun stad bu olurdu
Yorum
-
juve stadyumun üstüne stadyum tanimamkeske bizimki böyle olsa (not:41binlik)
120 loca
sahaya mesafesi en yakin yerinden 7,5 metre
en üstden 49mEn son Bud Spencer tarafından düzenlendi; 17.02.2013, 17:10.Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Kapasitede aynı tam bizlik beTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamburg'un 50 loca'si var. Bayern Münih'in 103. Cok ucuyoruz bazi konularda....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejuve'nin stadının maliyeti konusunda bir bilgi var mı?Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Şurda 122 m euro diyor.
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle100 000 000€Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum