İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Lazrandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi stadımızı kendimiz yaptırırsak istediğimizi yaptırırız. Yanlış bilmiyorsam Almanya'da statları kulüpler yaptırıyor, devlet değil.
Bursasporlu taraftarların isteği ile tek kat halinde, hafif kavisli olarak inşaa edilen kale arkaları ise Timsah Arena’nın en dikkat çekici kısımlarından biri durumunda. 61 basamaklı ve oldukça dik olarak inşaa edilen kale arkası bölümleri (şu anki Atatürk Stadı’nın kale arkalarının 36 basamaklı olduğunu belirtelim) Alman ekibi B.Dormund’un ünlü kale arkasını andırıyor. Timsah Arena’nın bu yapısıyla; tribün bütünlüğü, ambiyans ve koreografi şovları açısından düşünüldüğünde, ev sahibi Bursaspor için büyük avantaj, misafir takımları için ise "çıkılmaz" bir deplasman hale geleceğini tahmin etmek hiç de zor olmasa gerek...AKUSTİK
Çalışmalar hakkında bilgi aldığımız şantiye şefi inşaat mühendisi Ali Başgül, Timsah Arena’nın akustiği ile ilgili olarak, tribünlerin en üst bölümünden, saha içerisindeki işçilerle bile rahatça konuşabildiklerini belirterek; Arena’nın akustiğinin de mükemmel olduğunu ifade ediyor.
İşte inşaasının onuncu ayında Timsah Arena’da son durum bu. Bursa’da ve dünyada heyecanla beklenen bu eserin hayata geçişini sizlerle zaman zaman paylaşmaya devam edeceğiz.
Haber: Seda Çapçı
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
http://tarikcapci.web.tv/video/3hoq0xatwz2
Şu videoyu izldedikten sonra birde bizim stadyum projesini düşündümde ne durmdayız
videodan notlar:
- Son yıllarda yapılan satdyumlar incelenerek kendi stadyumlarını projelendirmişler
-Çatı en son mühendislik (bizim çatı icler acısı)
-Localar özellikle tirübünleri bölmemek amacıyla en üste alınmış, örnek locadan bakış mükemmel.(bize yapılan loca tirübününü birde düşünün)
-Adamlar imaj diyor ya biz?
-Ve en önemlisi taraftarların görüşleri dikkate alınarak kale arkaları tek kat olarak yapılmış.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprojenın en guzel yanı denıze 0 stadımız olmasıYenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı'ya Talip Olan Dev Firmalar
Trabzonspor Akyazı Stadyumu için bugün ilk ihale yapıldı.
40 bin kişilik stat ihalesinin ön yeterlilik elemesine 16 firma katıldı. Bir ay içerisinde firmaların yeniden çağrılacak ve ihale yapılacak.
Daha sonra da Akyazı'nın temelleri atılacak.
ÖN YETERLİLİK İHALESİNE GİREN FİRMALAR
1- Albayrak Tur. Seyahat İnş. Tic. A.Ş. & Öztaş İnş. İnş.Malz. Tic. A.Ş. İş Ortaklığı
2- AKM Yapı Taah. San. Ve TİC. LTD. Şti & Kalyon İnş. San. Ve Tic.A.Ş & Nuhoğlu İnş. San. Ve.Tc. A.Ş& Özka İnş. A.Ş İş Ortaklığı
3- Gülermak Ağır Sanayi İnş. Ve Taah. A.Ş & Kolin İnş. Tur.San.Ve.Tic. A.Ş. İş Ortaklığı.
4- Atlı İnş.San. ve Tic. A.Ş& Fermak İnş. Taah. A.Ş & Özyurt Mad. İnş. San. ve Tic. A.Ş İş Ortaklığı
5- Makro İnş. Tic. A.Ş& İhlas Holding A.Ş İş Ortaklığı
6- Cengiz İnş. San. ve Tic. A.Ş.
7- TAV Tepe Afken Yatırım İnş.Ve. İşl.A.Ş
8- Ermit Müh. İnş. San. Ve. Tic.Ltd. Şti & YSE Yapı. San. Ve Tic. A.Ş & Yörük Yapı Mad İth. İhr. San.Ve Tic.Ltd. Şti. İş Ortaklığı
9- Belda İnş. Ve Taah. Tic. Ltd. Şti & Çakır İnş. İth. İhr. San.Ve Tic.Ltd. Şti & Mustafa Ekşi İnş.Tur.San. Tic.Ltd & HSY Yapı.İnş. Ve.Tic. Ltd. Şti İş Ortaklığı.
10- Nur-Soy İnş. Uluslararası Nak. San. Ve. Tic. A.Ş & Arıkan İnş.Taah.Tic.Ve San.A.Ş. İş Ortaklığı
11- Sarıdağlar İnş. Ve Tic.A.Ş &STY İnş.Tur.Tic. Ve San.Ltd. Şti & Yertaş İnş. Tur.San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı.
12- Yenigün İnş.San.Ve Tic.A.Ş & Türkerler İnş. Tur. Mad. Enerji Ür. Tic. Ve San. A.Ş & Gürbağ İnş. Müh.Mad.San. Ve Tic. A.Ş İş Ortaklığı.
13- YDA İnş. San. Ve Tic. A.Ş & Sigma İnş. Ve Tur. İşl. Tic.A.Ş. İş Ortaklığı
14- Günal İnş. Tic. Ve. San. A.Ş & Mapa İnş. Ve Tic. A.Ş İş Ortakılğı
15- IC İçtaş İnş. San. Ve Tic. A.Ş.
16- REC Uluslararası İnş. Yatırım San. Ve Tic. A.Ş.
İlginç iki nokta dikkatimi çekti.... :
1-Sahilde dolgu yapılması fikrini ortaya atan Albayrak....
Dolguyu yapan Albayrak....
Şimdide stadyuma teklif veren Albayrak......
her yerden Onun adı çıkıyor....
2-ikinci bir husus tüm Türkiyeyi yaptıkları inşşat projeleriyle ayağa kaldıran ve Trabzonlu olan Ağaoğlu ve Varlıbaşın bu ihaleye katılmamaları..... acaba bir yerlerden telkin mi geldi onlara katılmayın diye.... yoksa yeterince karlı bir proje eğilmi bu.... karlı değilse neden 16 firma ön yeterlilik için başvurdu...
aklıma takılan bir soru daha..... İhale en sonunda Albayraka verilecekte mizansenmi yapılıyor.....burası Türkiye her şey olur... şu olmaz diyeceğimiz hiç bir şey yok maalesef...
Bizim Başkanın bu işten sonra sırtı bi daha yere gelmez.
Yorum
-
bu stad projesi çok can sıkıcı oldu madem bu stadı beğenmedik yeni bir proje yada bazı düzeltmeler için bu pazar günü oynanacak olan fener maçı bir fırsat bizim için iyi bir pankar ve protesto yapılmalı ve şunuda söylemek istiyorum stadımız mutlaka taka şeklinde olmalı denizinde üstünde bir taka görüntüsü çok hoş olurdu.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı'ya Talip Olan Dev Firmalar
Trabzonspor Akyazı Stadyumu için bugün ilk ihale yapıldı.
40 bin kişilik stat ihalesinin ön yeterlilik elemesine 16 firma katıldı. Bir ay içerisinde firmaların yeniden çağrılacak ve ihale yapılacak.
Daha sonra da Akyazı'nın temelleri atılacak.
ÖN YETERLİLİK İHALESİNE GİREN FİRMALAR
1- Albayrak Tur. Seyahat İnş. Tic. A.Ş. & Öztaş İnş. İnş.Malz. Tic. A.Ş. İş Ortaklığı
2- AKM Yapı Taah. San. Ve TİC. LTD. Şti & Kalyon İnş. San. Ve Tic.A.Ş & Nuhoğlu İnş. San. Ve.Tc. A.Ş& Özka İnş. A.Ş İş Ortaklığı
3- Gülermak Ağır Sanayi İnş. Ve Taah. A.Ş & Kolin İnş. Tur.San.Ve.Tic. A.Ş. İş Ortaklığı.
4- Atlı İnş.San. ve Tic. A.Ş& Fermak İnş. Taah. A.Ş & Özyurt Mad. İnş. San. ve Tic. A.Ş İş Ortaklığı
8- Ermit Müh. İnş. San. Ve. Tic.Ltd. Şti & YSE Yapı. San. Ve Tic. A.Ş & Yörük Yapı Mad İth. İhr. San.Ve Tic.Ltd. Şti. İş Ortaklığı
9- Belda İnş. Ve Taah. Tic. Ltd. Şti & Çakır İnş. İth. İhr. San.Ve Tic.Ltd. Şti & Mustafa Ekşi İnş.Tur.San. Tic.Ltd & HSY Yapı.İnş. Ve.Tic. Ltd. Şti İş Ortaklığı.
10- Nur-Soy İnş. Uluslararası Nak. San. Ve. Tic. A.Ş & Arıkan İnş.Taah.Tic.Ve San.A.Ş. İş Ortaklığı
11- Sarıdağlar İnş. Ve Tic.A.Ş &STY İnş.Tur.Tic. Ve San.Ltd. Şti & Yertaş İnş. Tur.San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı.
12- Yenigün İnş.San.Ve Tic.A.Ş & Türkerler İnş. Tur. Mad. Enerji Ür. Tic. Ve San. A.Ş & Gürbağ İnş. Müh.Mad.San. Ve Tic. A.Ş İş Ortaklığı.
13- YDA İnş. San. Ve Tic. A.Ş & Sigma İnş. Ve Tur. İşl. Tic.A.Ş. İş Ortaklığı
14- Günal İnş. Tic. Ve. San. A.Ş & Mapa İnş. Ve Tic. A.Ş İş Ortakılğı
İlginç iki nokta dikkatimi çekti.... :
1-Sahilde dolgu yapılması fikrini ortaya atan Albayrak....
Dolguyu yapan Albayrak....
Şimdide stadyuma teklif veren Albayrak......
her yerden Onun adı çıkıyor....
2-ikinci bir husus tüm Türkiyeyi yaptıkları inşşat projeleriyle ayağa kaldıran ve Trabzonlu olan Ağaoğlu ve Varlıbaşın bu ihaleye katılmamaları..... acaba bir yerlerden telkin mi geldi onlara katılmayın diye.... yoksa yeterince karlı bir proje eğilmi bu.... karlı değilse neden 16 firma ön yeterlilik için başvurdu...
aklıma takılan bir soru daha..... İhale en sonunda Albayraka verilecekte mizansenmi yapılıyor.....burası Türkiye her şey olur... şu olmaz diyeceğimiz hiç bir şey yok maalesef...
ihale alınmaz zaten "ihale verilir" albayraklara değil ama tav a verilirse yuh artık çüş felan derim şener o zaman gonul rahatlığıyla bırakabilir başkanlığı...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
bunların arasından biri yaparsa iyi olur, kanımca bunlardan biri yapar.Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizce kim kazanır ihaleyi bu başvuran firmalardan ?Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!
Yorum
-
İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7- TAV Tepe Afken Yatırım İnş.Ve. İşl.A.Ş
bunların arasından biri yaparsa iyi olur, kanımca bunlardan biri yapar.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır en iyisi 1.sıradaki......Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum