Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Türkiye'nin en çok taraftara sahip dördüncü kulübü diyelim.En doğrusu budur.Kendimizi kandırmaya gerek yok, en büyük spor kulübü falan değiliz.
    Aynen öyle..

Yorum

• valla pazartesi gunu ordan geçtım çalışma vardı...resimler çektim otobüs giderken ama nezman atarım bilmem ben atana kadar birileri atar yensiisni galiba...
      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Türkiye'nin en çok taraftara sahip dördüncü kulübü diyelim.En doğrusu budur.Kendimizi kandırmaya gerek yok, en büyük spor kulübü falan değiliz.
        Bu yorum çok gerçekci..

Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.

Yorum

• İlk olarak USTA Abdurrahman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu yorum çok gerçekci..
          Bu gerçekliği bozmaya düzen izin vermiyor malesef.
          Şu anlık gerçek olabilir ama sunu bir gerçek.
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• türkiyenin en namuslu ve en serefli takimiyiz.
            „Choose a lazy person to do a hard job.
            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
            BILL GATES

Yorum

• Stadyumun güzel bir projeyle hayata geçirileceğine inanıyorum.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Arkadaşlar herkes şuraya girip, Biz Statyum değil Adalet istiyoruz diye yazsın.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar herkes şuraya girip, Biz Statyum değil Adalet istiyoruz diye yazsın.

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                  Yazdim.

Büyük ihtimal engellenirim birazdan...
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Eh facebook sayfasında da aynı proje olduğuna göre sevmeye çalışacağız.Ucubemiz hayırlı uğurlu olsun siyasetin istediği oldu.

Yorum

• edit...

Yorum

• Çok merak ediyordum akyazıyı.
                        Trabzondan İstanbula giderken dolgu alanına baktım küçük gölet hariç
                        dolgu tamamen kapanmış sanırım alan çok büyük.Ya da hareket halinde olduğumuz
                        için ben öyle gördüm.

Sadece altyapı olmadığı için küçük su birikintileri var
                        ya dolgu yükseltilecek ya da künkler döşenince su toplanıp denize gideceğinden sorun otomatik çözülecek.
                        En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 06.01.2013, 11:48.
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Yapılacak stat bu şekilde olacak (Bakanlığın Facebook sayfasından alınmıştır yani yapılırsa kesindir. )

Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ne yalan söyleyeyim, o alanda o kadar yeşillik olacağını tahmin etmiyorum . . .
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• Başlıkta yazan kötü proje derken neresi kötü?Ben fransız kaldım sanırım kötü proje derken ney kastediliyor?Lütfen aydınlatırsanız memnun olurum.

Yorum

• Bakkal Hesabı V5

22-07-2012, tarihinde bir varsayımda bulunmuştum.

O zaman dolgunun tamamlanma miktarı %61 'di şuan %82

Proje ilerleme hızını çıkaralım 168 günde yüzde %21 artmış biz bu rakamın güncellenmediğini varsayıp %25 bir artışı ele alalım.

Geri kalan kısım %14 , yaklaşık 112 gün olarak çıkıyor.

Demekki 3.-4. ay arası biter yeni hesaba göre

Not: Bakkal Hesabı V4 de 12. ay'da biteceği çıkmıştı.
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X