abiler yaa stadı yapıyolar m ?calısmalar warsa fotoları paylasırmısınz ozellıkle trabzonda bulunun abiler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak kurafspeedy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabiler yaa stadı yapıyolar m ?calısmalar warsa fotoları paylasırmısınz ozellıkle trabzonda bulunun abiler
Yorum
-
trabzonda yaşayan bi arkadaşımın anlatıklarını paylaşmak istiyorum 1996yılındaki fenerbahçe maçında 19000 kişilik stadımızda tam 30000-35000 kişi olduğunu ve binlerce insanın dışarda kaldığını ailesinin sabah erkenden evden çıktığını ve yiyeceklerinide yanlarına aldıklarını stat kapılarında saatlerce beklediklerini anlattı demekki bazı şeyler başarıyla orantılı takım başarılı olduktan sonra iyi futbol oynadıktan sonra fazlasını bilemem ama 40000 kişilik stadı rahatlıkla dolduracağını düşünüyorum hele hele 96 daki gibi bi durum tekrar meydana geldiğinde yani puan farkıyla öndeyken fenerbahçeyle trabzonda oynadığımızı varsayarsak,40000 kişidende fazla taraftar olacağını düşünüyorum bazı şeyler başarıya orantılıdır başarı olunca herşey olur karamsar olmamak lazımFutbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
Johan CRUYFF
Yorum
-
İlk olarak Orki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonda yaşayan bi arkadaşımın anlatıklarını paylaşmak istiyorum 1996yılındaki fenerbahçe maçında 19000 kişilik stadımızda tam 30000-35000 kişi olduğunu ve binlerce insanın dışarda kaldığını ailesinin sabah erkenden evden çıktığını ve yiyeceklerinide yanlarına aldıklarını stat kapılarında saatlerce beklediklerini anlattı demekki bazı şeyler başarıyla orantılı takım başarılı olduktan sonra iyi futbol oynadıktan sonra fazlasını bilemem ama 40000 kişilik stadı rahatlıkla dolduracağını düşünüyorum hele hele 96 daki gibi bi durum tekrar meydana geldiğinde yani puan farkıyla öndeyken fenerbahçeyle trabzonda oynadığımızı varsayarsak,40000 kişidende fazla taraftar olacağını düşünüyorum bazı şeyler başarıya orantılıdır başarı olunca herşey olur karamsar olmamak lazım
yasim suan 22, nostalji vidyolarda gördüm o maci,ankaragücü ne karsi 3-1 kazanmistik(bende oradaydim), avni aker stadina 3 saat icinde girmistik maratondan izliyoruz tabi, disariyi da gördük yol tarafini kuyruklar coooooook uzundu mac baslamasina ragmen,arti koltuk olmadigindan 30 bin e yakin insan giriyordu maclara,ondan cehennem gibiydi avni aker,koltuklandirma iyi bir sey ama ambiyansi azaltiyor daha az insan girebiliyor. ama takim basarili olsun katiliyorum 40 bin kisi doldurur stadi.En son Magic61 tarafından düzenlendi; 19.08.2008, 00:22.
Yorum
-
İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye 35-40 bin kapasiteli stad istediğimizi,50-60 binlere uçmanın hayal olduğunu dünkü açılış maçımızda görmüşünüzdür,
hak vermişinizdir arkadaşlar.
Trabzonspor-Brugge açılış maçı başlığındaki resimlere bir bakın(sayfa 217)
30-35 bin taraftar olmasına rağmen sanki stad bom boş gibi duruyor buda moral bozuyor
bu maç İnönü de veya A.S.Yen'de olsaydı tam bir karnaval havasında geçerdi ve hiç olmazsa dolu trübünlerle açılış yapmış olurduk
ayrıca
sağolsun var olsun onca fedakarlıklarla açılışımıza katılan takımımıza destek olan şanlı taraftarımız ekstra mutlu olurdu.
uzun lafın biraz kısası
*35-40 bin kapasite(40 bine yakın)
*saha-trübün yakın
*akustik düşünülmüşEn son deepmavi tarafından düzenlendi; 19.08.2008, 13:49.
Yorum
-
İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye 35-40 bin kapasiteli stad istediğimizi,50-60 binlere uçmanın hayal olduğunu dünkü açılış maçımızda görmüşünüzdür,
hak vermişinizdir arkadaşlar.
Trabzonspor-Brugge açılış maçı başlığındaki resimlere bir bakın(sayfa 217)
30-35 bin taraftar olmasına rağmen sanki stad bom boş gibi duruyor buda moral bozuyor
bu maç İnönü de veya A.S.Yen'de olsaydı tam bir karnaval havasında geçerdi ve hiç olmazsa dolu trübünlerle açılış yapmış olurduk
ayrıca
sağolsun var olsun onca fedakarlıklarla açılışımıza katılan takımımıza destek olan şanlı taraftarımız ekstra mutlu olurdu.
uzun lafın biraz kısası
*35-40 bin kapasite(40 bine yakın)
*saha-trübün yakın
*akustik düşünülmüş
gorduk oo stad da en az 50 bin kişi vardır. ve sunu unutma o gun kandil olmasa istanbulda ki trabzonluların cogu tailde olmasa iddaa ediyorum osat full oludu o gun 3 buyuklerin hangisi oynarsa oynasın bizim gittigimizn yarısı kadar gimezlardiEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
ya kesin karar verildimi bu yeni projeyle ilgili hangisi olacak akyazimi yoksa bumu?? ama bence akyazi projesi daha guzel olurdu. en azindan koskocaman spor kompleksi olacak orda herseyi ile. cok buyuk katki saglayacaktir hem trabzona hemde trabzonspora.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum
-
50 bin kişi biraz fazla.
ben son anda işim çıktığı için gidemedim ama mahalleden giden çok oldu.
sorduklarımda ''30 bin diyolar ama en az 40 bin kişi vardır'' dedi
kime sorduysam en az 35 en fazla 40 bin kişi gelmiştir dedi.
ama bu sayı çok normal.çünke hem kandile hem tatil hem de fındık zamanına geldi
eğer normal bi gün olsaydı min. 60 bin gelirdi.bundan eminim.50 bin bilet satılırdı o ayrı mesele
yanlız şunu belirtiyim olimpiyat stadıyla avniakerin arasında bi ilişki yok bence.biri trabzonda biri istanbulda.
trabzonsporun en ölü zamanında olimpiyat stadına 35 bin kişi gelir.Şampiyonluğa oynasa min.55 bin yeri de güzel olsa bize ayrılan yerin tamamı dolar
ama istanbul sonuçtaEn son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 19.08.2008, 19:13.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kesin karar verildimi bu yeni projeyle ilgili hangisi olacak akyazimi yoksa bumu?? ama bence akyazi projesi daha guzel olurdu. en azindan koskocaman spor kompleksi olacak orda herseyi ile. cok buyuk katki saglayacaktir hem trabzona hemde trabzonspora.
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, uzun zamandır üzerinde çalıştıkları yasa tasarısının kabul edilmesine kadar olan süreçte katkısı bulunan herkese, özellikle de Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ile ilgili komisyon üyeleri ve Trabzon milletvekillerine teşekkür etti. Atalay, "Bundan sonrası artık bizim işimiz. Trabzon ve ülkemiz için çok büyük bir projenin gerçekleşmesine imkan tanıyanlar ileride bu tesisleri gördükleri zaman, katkıları olduğu için gurur duyacaklar" dedi.
Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür ise, yasayla birlikte Trabzon'daki Akyazı Projesi'nin önünde hiçbir engel kalmadığına dikkat çekerek, "Projenin önü açılmıştır. Özellikle 40 bin olarak planlanan, ancak gerektiğinde 52 bin seyirci kapasitesine kadar da çıkarabilecek stadı 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları açılışına yetiştireceğiz. İlk olarak 100 dönümlük bir alan dolgu yapılacak. Buraya stat ile birlikte il müdürlüğü hizmet binası, açık hava spor tesisleri ile konaklama birimi inşa edilecektir. Bilindiği gibi 600 dönümün üzerinde bir alanı kapsayan kısmın geri kalan bölümü de akabinde gerçekleştirilecektir. Bu tesisler Trabzon'un kaderini değiştirebilecek güzellik ve özelliktedir" diye konuştu.
Kaynak : İHA
Yukarıda zaten gerekenler söylenmiş hangi projenin olacağı stadın ne kadar kapasitesi olacağı belirtilmiştir fazla tartışmaya gerek bize sadece beklemek kalıyor
Yorum
-
52 bin kişilik bir stad yeterli bir kapasitedir bana göre
ayrıca abartmayı ne kadar çok seviyoruz bende açılış maçındaydım 50 bin kişi falan yoktu kendimizi kandırmayalım en fazla 40 bin kişi bana göre 35 bin kişi civarındaydıTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence kapasite nekadarolmali diye bi anket yapalim 35000 mi 40000 mi 45000 mi yoksa 50000 mi diye
hem taraftarın görüşü belli olurT.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
Özellikle 40 bin olarak planlanan, ancak gerektiğinde 52 bin seyirci kapasitesine kadar da çıkarabilecek ...
Yani bu demek oluyorki stad kosu pistli olacak ..!
Biz ise öyle bir stad istemiyoruz sadece ama sadece bir futbol stadi istiyoruz !!
Bana göre 50-61 bin arasi bir futbol stadi mükemmel olur ..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum