Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cihan arkadaşımız mete beye yeni bir animasyon hazırlayıp hazırlamayacağını soramaz mı yoksa protestolar bitmeyecek,stadın nihai halini bir görsek ona göre eleştirilerimizi yaparız...çünkü o proje az kapasiteli tribünler heybetli gözükmüyor...ayrıntı gösteren proje olsa belki kafamızdaki problemleri gidermiş oluruz...
    yazdim kendisine.. daha detayli resimler felan istedim.. 2-3 gün icerisinde cevap veriyor genelde, bekleyecegiz.. bir de proje degisiminin mümkün olup olmadigini sordum..bakicaz

Yorum

• Bakanlıkla mı onayladılar TOKİ ile mi bilmiyorum ama projeyi değiştirme yetkisinin olacağını sanmıyorum mimarlık şirketinin. Karşı taraf isterse ancak. Suat Kılıç onaylandı demişti. Bu saatten sonra değişim olmaz , en fazla stadyumda düzeltmeler yapılır.

Yani hedefimiz bakanlık olmalı.

Yorum

• Ambians kısmını kimse konuşmuyor. Stadın en önemli ayrıntılarından birisi de ambiansı. gs için hususi bu ambians işiyle uğraştılardı. Milletin statları için ayrıntı düşünülürken bize yapılacak stat için hiç bir ayrıntı düşünülmüyor.
        En son My tarafından düzenlendi; 04.12.2012, 02:46.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kanun mu proje arkadaş değişmiyor?
          Kanun olsa kolayca değişir Fatihim,şike davasında görmedikmi
          ama proje bu boru değil çok zor değişir
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Stadla ilgili çok fazla yorumlar yapııyor da taraftar çekirdek yiyecekse bağırmayacaksa nasıl yapılırsa yapılsın önemli değil.

Stadda koltuk olacak herhalde?

Yorum

• Dolguyu mazeret gösterenlere...

Maltepe sahili doldurularak oluşturulacak yaklaşık 171 futbol sahası büyüklüğündeki alana içinde su sporları alanı, voleybol, basketbol, tenis ve golf sahaları, hayvanat bahçesi, oyun parkı, lunapark, miting meydanı, plaj, konser salonu, cami ve otoparkın yer alacağı dünyanın en büyük parkı yapılıyor. Maltepe'de yeni bir yaşam merkezi oluşturacak projenin, 2013 yılı içinde bitirilmesi hedefleniyor.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• Çevre bakanı Trabzonlu iken biz bu projeyi degiştiremiyorsak Trabzon taraftarı olarak yapılacak stadda söz sahibi olamıyorsak ne deyimki. projenin en son şeklini görüp ona göre gerekirse bir imza kampanyası başlatılabilir. Şuan yapılacak ve yapılan stadlar içerisinde en rezil görüneni bizim stad bence. böyle bir çatı olamaz.
                2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Hafta sonu iki günde sahilde yürüdüm güzel hava dolayısıyla....

Sanki o gün dolguyu bitirmek istermiş gibi onlarca kamyon gidip geliyordu dolgu alnına...

sonradan öğrendim ki bakanlarımız buradaymış.....

bu çalışma temposuna devam edilirse dolgu biter yılbaşına kadar

yıl 2012 sonu ve dolgumuz yeni bitecek.....

ilanen duyurulur.....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Arkadaşlar ben mi geriden takip ediyorum bi aydınlatırmısınız.
                    Şimdi beğenilmeyen bu proje neye göre beğenilmiyor.
                    yani bu projenin yapılacağı kesin mi? kaynak nedir?
                    o dedi bu dedi değil. şöyle kapı gibi bi kaynak var mı. kendimizin bakabileceği.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar ben mi geriden takip ediyorum bi aydınlatırmısınız.
                      Şimdi beğenilmeyen bu proje neye göre beğenilmiyor.
                      yani bu projenin yapılacağı kesin mi? kaynak nedir?
                      o dedi bu dedi değil. şöyle kapı gibi bi kaynak var mı. kendimizin bakabileceği.
                      kaynak kesin deil. bakanın projeyi mete arat yapcak demesi bunun üzerine mete aratın firmasında erdogan bayraktarın kullandığı 2010 tarihli proje görselinin bulunması bu projenin mainz tarafından beğenilmeyen proje olması tüm sıkıntı. yani bize özgü değilde araklama olması. tribün altları ve catının hoş olmamasıda ayrı bir dert

Yorum

• Ben olaya biraz da ekonomik tarafıyla bakmak istiyorum. Bu gün GS ile ŞB'nin stad gelirleri ne kadar bizimkisi ne kadar ? GS kombine,loca satışından 80 milyon tl kasasına koydu, ŞB ise 50-60 milyon tl civarında bir para, biz 8-10 milyon tl...GS devlet eliyle canlandırıldı,aksi halde futbolculara verilen astronomik ücretleri ne ile karşılayacaklardı ?
                        Bu gün malesef endüstriyel futbolun ne olduğunu anlayıp ona göre oyuna dahil olmanız gerekiyor. İstanbul'un ahlaksızları ile yarışacaksak en azından gelirlerinin yarısına ulaşmalıyız. Dolayısıyla stad bir yönü ile buna hizmet edecektir, eğer yeterli loca var ise. Hatta stadın konumu düşünüldüğünde denize bakacak restorant ve cafeler ciddi kira gelirleri sağlayabilir, umarım işin bu boyutu düşünülmüştür.

İşin diğer yönü ise klübün dolgu alanında tesis istemesi. Bu gerçekleşir ise kendi tesislerimizin hava alanının genişletilmesi için devredilmesi yine klübe çok ciddi girdi sağlayacaktır.

Yorum

• Maltepe'de o kadar alanı doldururlarsa Adalar Belediyesi komple Maltepe'ye bağlanır.Ayrıca içerde tonla boş alan varken bu aşamada denizi doldurmak niyedir ? ? ?
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• Arkadaş şu resme bile bakınca ne kadar basit bir stad olacağı belli oluyor...Bazıları çıkmış müthiş bir stad diyorlar...Çatı hariç git bir kaynak ustasını getir aynısını yapar eminim

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maltepe'de o kadar alanı doldururlarsa Adalar Belediyesi komple Maltepe'ye bağlanır.Ayrıca içerde tonla boş alan varken bu aşamada denizi doldurmak niyedir ? ? ?
                              Dikey olarak yapılırsa senin hesabına göre Yalova'ya da bağlanır.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• 1000. sayfa hayırlı uğurlu olsun.
                                En son only ts tarafından düzenlendi; 04.12.2012, 12:57.
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X