Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Stad yapılacak arkadaşlar obama talimat verdi rahat olun...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Stad yapılacak arkadaşlar obama talimat verdi rahat olun...
      Güzel

Yorum

• 6 şampiyonluğa 1 stadyum!
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• hala ses seda yok.. ihale ne zaman yapılacak arkadaş yaa
          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hala ses seda yok.. ihale ne zaman yapılacak arkadaş yaa
            - Ne ihalesi pardon .....
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Stad yapılacak arkadaşlar obama talimat verdi rahat olun...
              aldığm son bilgilere göre konu avrupa birliği komisyonunada taşınmış ve ödenekte çıkmış şimdi geriye uganda cumhurbaşkanın imzası kaldı onuda aldıkmı tamamdır

Yorum

• Avni Aker in suan oldugu yere yapmaliyiz stadi,ne Akyazisi yav.
                Bizde Fener gibi yapsak ya kademe kademe.3 sezonda bitiririz iste,yavas yavas ne olacak yani.
                Zaten bu gidisle stad falan olmayacak. Yapalim kendi stadimizi kendimiz. Ensesi kalinlardan toplansin para. Ne bileyim geceler duzenlesnin iyi bir slogan bulunsun taraftar da gaza getirilsin. 20 tane transfer yapmayalim onumuzdeki 3 sezon,kisalim butcemizi,baslayalim stada bi yerden.Hem 55 bin kisilik stada da gerek yok. 36-40 bin arasi bir rakam sahaya sifir olduktan sonra yeter. Yani isin ozu kendi stadimizi kendimiz yapalim.
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avni Aker in suan oldugu yere yapmaliyiz stadi,ne Akyazisi yav.
                  Bizde Fener gibi yapsak ya kademe kademe.3 sezonda bitiririz iste,yavas yavas ne olacak yani.
                  Zaten bu gidisle stad falan olmayacak. Yapalim kendi stadimizi kendimiz. Ensesi kalinlardan toplansin para. Ne bileyim geceler duzenlesnin iyi bir slogan bulunsun taraftar da gaza getirilsin. 20 tane transfer yapmayalim onumuzdeki 3 sezon,kisalim butcemizi,baslayalim stada bi yerden.Hem 55 bin kisilik stada da gerek yok. 36-40 bin arasi bir rakam sahaya sifir olduktan sonra yeter. Yani isin ozu kendi stadimizi kendimiz yapalim.
                  Size katılıyorum Akyazı ya yapılacak bir stad istemiyorum bende kemdimce. Trabzonspor Avni Akerde doğdu ve Orada kalmalı stadı modernize edip Liverpool tarzı bir stad yapılmalı farkımız böylece bir kez daha ortaya çıkar. Eğer Akyazıya yapılaması düşünülen stad KAyseri stadı gibiyse yapılmasın Avni Akerimizin bugünkü hali bile rakip takımları daha çok ürkütüyor.

Yorum

• İlk olarak ölümüne61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aldığm son bilgilere göre konu avrupa birliği komisyonunada taşınmış ve ödenekte çıkmış şimdi geriye uganda cumhurbaşkanın imzası kaldı onuda aldıkmı tamamdır
                    - Uganda cumhurbaşkanı deniz görmediyse imza atabilir dolgunun ne kadar süreceğini tahmin etmiyordur , haliyle yapılan yolun kaç senede bittiği gözümün önüne gelince..

Yorum

• stadyum için benim duyduğum müşavirlik ihalesine çıkacaklarmış
                      AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• - Bolu tünelini geçer bu

Yorum

• Şu iş daha da uzarsa BMN olarak biz gidip taşlayalım denizi.Bir tarafından başlamış oluruz.
                          Mesaj nereye giderse artık.
                          Şaka yapmıyorum,ciddi ciddi düşünüyorum.
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• - Dolguyla buranın olacağına inanan varmı ? ....

Yorum

• İlk olarak parlayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu başlık artık kaldırılsın bence veya "Stadyum Hayali" gibi birşey olarak değiştirilsin adı...
                              Stadyum oyalamacası diye değiştirirsek daha isabetli olur artık hayal tacirliğine prim vermemek gerekir.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu iş daha da uzarsa BMN olarak biz gidip taşlayalım denizi.Bir tarafından başlamış oluruz.
                                Mesaj nereye giderse artık.
                                Şaka yapmıyorum,ciddi ciddi düşünüyorum.
                                bende senin gibi düşünüyorum toplanacak taraftar ve gitecek akyazıya elerine taşları alacak birde basın karşısında başlayacak taşlamaya ve güzel bir bildiri ile son bulacak

ve ayrıca stat hayla eski yerinde yapalım diyen arkadaşları kınıyorum bu trabzon şehrine ihanettir.

hiçmi maç izlemediniz trabzonda maç bittikden sonra 1 saat de zor boşalıyor trafik ve de kömür kokusu cabası galatasaray maçından sonra şenol güneşin açıklamasını dinlemedinizmi? adam ne dedi sigara sağlığa zarlı diyorum ama duman bizi öldüdü dedi ve fotoğraflarını çekip koymuşdum buraya dumandan zehirlenecekdik kale arkasında lise tarafı

ve her zaman söyküyorum trabzon ve trabzonspor için Akyazı yapılması lazım AKYAZI ya EVET
                                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X