Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başlık ölmüş
    biraz hareketlendirmek lazım

soru:koşu pisti olacak mı?
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Koşu pisti bence kesinlikle olmalı, spor şehri olmalıyız diyoruz, ancak sadece Söğütlü'deki tesisler yeterli değil.Nasıl olsa 1-2 sene sonra Büyükşehir oluyoruz.Mutlaka stadyuma bir koşu pisti eklenmeli görüşündeyim ben . . .
      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yemişim stadını yok oy moyy babasının hayrına yapmıyacaklar o stadı
        İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yapmasınlar.

Forum ortamı olmasa başka türlü bir şey diyecektim de tutuyorum kendimi.

Oy moy yok.

Yapmasınlar.

Sıkıldım bu işten.
        Oy yoksa stad da yok anlayışı içinde olacaklarını düşünmüyorum ama başka bir partinin belediye başkanı başa geldiği zaman stadı tez elden bitirip teslim edeceğini de düşünmüyorum. Ben bu olaya bizzat şahit olduğum için söylüyorum. Şöyleki Antalyanın bir önceki belediye başkanı AKP li idi o dönem stad inşaasına ve Büyük Şehir Belediye Binası inşasına başlanmıştı. Şu anki Belediye Başkanı başka bi partiden. Bir önceki dönemde başlayan bütün inşaatlar bu dönem belediyesi tarafından durdurulmuş durumda ve 3-4 senedir bir tek çivi çakılmış değil.

Yorum

• eğer stadın yapılması için bu kupamızı çalan zihniyete,bizi her seferinde aşağılayan zihniyete.bu emek hırsızlarına oy vermek gerekiyorsa.ben stad falan istemiyorum,avni aker bize yeter.benim kupamın verilmemesi için birebir platini ile görüşenlere oy vermemiz ima ediliyor ya.akşam ömer çavuşoğlu cnn de söyledi yıldırım demirörenin tff başkanı yapılması için hükümetin nasıl baskı yaptığını.hani şu milli takıma trabzonlu koymayan tff,herseferinde bize ceza vermek için bahane arayan tff,şike yoktur diyen tff.şimdi de oy vermezsek stad gecikirmişte bilmem ne,trbzn_1967 sen gerçekten trabzonsporlu olamazsın.trabzonspor zalimlere boyun eğmediği için,haksızlığa dik durduğu için,haramilerin saltanatını yıktığı için trabzonspordur.stad yapılacak diye cellatlarımızı desteklemektense,yavuzselimde oynamaya razıyım ben.
          ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            başlık ölmüş
            biraz hareketlendirmek lazım

soru:koşu pisti olacak mı?
            Hacı dayı planın iyiydi bende destek çıktım sana ama galiba Bomba elimizde patladı Ne olacak bu fenerin hali ya, başbakan koruyor mu hâlÂ
            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hacı dayı planın iyiydi bende destek çıktım sana ama galiba Bomba elimizde patladı Ne olacak bu fenerin hali ya, başbakan koruyor mu hâlÂ

neyse bende sıvama aşamasına geçeyim o zaman

bizi toplu şekilde yıkmaya ve türk futbolundan silmeye çalışıyorlar

*ortalık karıştırıcı mode on:

o değilde bizim stadın yapılmamasıyla alakalı olarak kesin nafız özakın parmağı var

*ortalık karıştırıcı mode off.
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• stat kaç kişilik olazak

birde koşu pisti olsun ben karşı değilim.
                mesela statın dışından doğru olsun.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ben 95.ooo olsun istiyorum.Sonuçta büyükşehir olacağız geleceğe yatırımı olmalı stadın . . .
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İhalenin yapılacağı gün en somut adım atılmış olacak.
                    O güne kadar beklemek gerek.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• 30 bin az 40 bin olsun yok 50 bin yok 61 bin..arkadaşlar ya sayı saymasını bilmiyoruz yada laf olsun diye ortaya rakam atıyoruz..nerde o seyirci nerde o taraftar..avniaker her hafta tıklım tıklım doluyorda bizmi göremiyoruz...geçen hafta 7 bin seyirci zor bela gitti..3 bilemedin en fazla 4 maçta stadımız dolar gibi oluyor..yinede tam dolmuyorya ..istemenin sonu yok 40 bin kişilik stadyumu doldurmak için Trabzondaki seyircimizin sayısı yetmez ..hele birde bilet fiyatları yüksek olursa yarısı bile dolmaz...dün atletico madrid maçını seyrediyorum..hey allahım diyorum biz ne zaman böyle bir seyirci önünde oynayacağız diye hayıflanıyorum...stadımız er veya geç bitecek..biz asıl o stadı nasıl doldururuz onun hesabını yapalım.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        30 bin az 40 bin olsun yok 50 bin yok 61 bin..arkadaşlar ya sayı saymasını bilmiyoruz yada laf olsun diye ortaya rakam atıyoruz..nerde o seyirci nerde o taraftar..avniaker her hafta tıklım tıklım doluyorda bizmi göremiyoruz...geçen hafta 7 bin seyirci zor bela gitti..3 bilemedin en fazla 4 maçta stadımız dolar gibi oluyor..yinede tam dolmuyorya ..istemenin sonu yok 40 bin kişilik stadyumu doldurmak için Trabzondaki seyircimizin sayısı yetmez ..hele birde bilet fiyatları yüksek olursa yarısı bile dolmaz...dün atletico madrid maçını seyrediyorum..hey allahım diyorum biz ne zaman böyle bir seyirci önünde oynayacağız diye hayıflanıyorum...stadımız er veya geç bitecek..biz asıl o stadı nasıl doldururuz onun hesabını yapalım.
                        Avni Aker'in dolmamasında en büyük etken Avni Aker'in şartlarıdır diye çok sefer konuşuldu burada. Girişi çıkışı rahat, içeride imkanları olan, konforlu olan, içinde top oynayan takımın da biraz zevk verdiği takımla o stad her maç ful çeker.

Bir stadyum akustiği ile tribünlerinin sahaya açısı ve mesafesi ile maçı yaşatmalı. Şu an Avni Aker taraftara bunları vermekten çok uzak maalesef.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• bence stadın kapa sitesi iyi 40bin yeterli 45binde olabilir neyse zaten 40bin olacağı kesin gibi inşallah en yakın zamanda yapılır ve seyircimiz o stadı doldurur.
                          2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• off ta takmayın şu kapasiteye. kaç kez söyledim .. stat 40 bin kişilik yapılır. ileride ihtiyaç duyulursa 5 bin 10 bin daha artırılır (kale arkaları yükseltilir v.s). çok sorun değil. bunlar.... avrupadaki bütün statların kapasiteleri bu şekilde zamanla arttırılmıştır.. (old trafford, berbnebau, nou camp v.s......)

Yorum

• önemli olan , stat projesi ne zaman çıkacak.. sanırım mart- nisan ayını bulacak stat inşaatı.. gümrükçüoğlu bu tarz bir açıklama yapmıştı.. daha dolgu bitecek ve T ler yapılacak..muhtemelen T ler martta bitecek....

Yorum

• felsefemize ve fırtına esfanemize çok uygun bir stad olacak..
                                şimdiden heyecanlanıyorum kutsal karadenizin hırçın dalgalarının üstünde oynayacağız..
                                bir yanda ts diğer yanda dalgaların dövdüğü akyazı alanı...
                                Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X