Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence %100 Koşu Pisti olacağı kesin çünkü Bakanlar "Olimpiyatlara yetiştireceğiz" demeçleri veriyorlar olimpiyatla işi olan stad'ın koşu pisti de olur tribünler 100 metre geride de olur ben yeni yapılacak kompleksi Trabzonsporun kullanması kanısındayım avni akeri birleştirip orada devam edelim ama birde şöyle bir düşüncem var

Avrupada örnekleri var stad olimpiyat stadı ama normal maç oynanacağı zaman altda portatif tribün ekleniyor tabi bu ne kadar verimli olur bilinmez.!
    Sevgili arkadasaim...Bizim Stadda acilis kapanis yapilacak ve kosu pisti olmicak ha su olabilir 40 bin futbol stadi 52 bin OLIMPIK bi stad bu olabilir ama önemli olan bizim icin Futbol Stadi olacagindan...

Kosu Pisti yok
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• arkadaşlar atalayın yaptığı açıklamada stad 40bin kişil olarak yapılacakmış ama gerektiği zaman bu sayı 52bine çıkarılabilecekmiş yane buna imkan varsa demek portatif trübün eklenebilecek şekilde yapılacak stadımız..

Yorum

• Kosu Pisti olmicakda benim merakim AKYAZI PROJESI yeniden mi yapilacak yoksa gösterildigi ve Albayrakin cikardigi resimdi gibi mi yapilacak...onu anlamadim...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• kosu pistli olacak sanirim, cunki hic bir aciklamada kosu pisti olmicak demediler

samet sakin sen cvp verme

Yorum

• Ortalık Çok Karıştı Yaf
            ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ

"Of' lu" yuz Elhamdülillah

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kosu pistli olacak sanirim, cunki hic bir aciklamada kosu pisti olmicak demediler

Vermiyorum zaten
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

kosu pistli olacak sanirim, cunki hic bir aciklamada kosu pisti olmicak demediler

o koşu pistinde seni kosturacam
                u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o koşu pistinde seni kosturacam
                  sampiyonluk turu atariz beraber insallah

Yorum

sampiyonluk turu atariz beraber insallah
                    amin kardeşim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
                    u will need justice at the end..

Yorum

• Trabzonspor'un geleceğini kurtaracak bu proje.Trabzon'da inanılmaz bir futbolcu potansiyeli var ama tesis eksikliği nedeniyle oyuncular profesyonel anlamda kednini geliştiremiyor.Ajax,Porto,Lyon gibi bir çok Avrupa kulübü bu tip projelerle ayakta ve alt yapıları çok sağlam bu projenin Trabzonspor'u Avrupa çapında bir takım yapacağına gönülden inanıyorum
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Bu stadı 4 gözle bekliyorum
                        Més Que Un Club

Yorum

• yaa ne saçmalık anlamadım, biri gerçekleri gizlemekte ısrar ediyor. herhangi bir yetkili doğrudan pist olmayacak gibi bir cümle etti mi? etmedi, edemez de. zira milyonlarca doları bir tesise dökeceksin ve o tesisi sadece açılış, kapanış törenlerinde kullanacaksın. böyle bir saçlamalık var mı Allah aşkına. bu arada bizim stadı iç edecekler tabii. işin cabası mahiyetinde. hayırlı olsun mu deriz, geçmiş olsun mu deriz bilemiyorum............
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Eger kosu pisti olacaksa hic istemiyorum bu stadi trabzonspor icin,eger yapilir ise, rayli sistemle tribünleri olimpiyat sonrasi futbol stadyumuna cevirirler, ama maraton ve acik dedigimiz tribünler bile uzak kalir sahaya diye düsünüyorum, bence bastan bir futbol stadyumu yapsinlar, atletizm ve diger branslar icin akcaabatta düzenlensin turnuva. Birde kapali yüzme salonlari da yüzme icin kullanilacagi icin olimpiyatlara yetismesi tek stadyumdan ibaret olmadiginii düsünmekteyim... :P

Yorum

• Arkadaşlar bir durun bakalım, bir şeyler olacak. Ben bu kadar gürültüdan sonra stadyum projesinin hayata geçmemesinin mümkün olmadığını düşünüyorum. Bütün bunların yanında bu stad projesinin siyasi bir malzeme olarak kullanılmasına izin vermememiz gerektiğini düşünüyorum. Birilerinin böyle bir hesabı varsa eğer onu bozmak gerektiğini düşünüyorum. Yerel seçimlerden önce stad projesinin hayata geçmesi lazım. Önümüzdeki günlerde "Ver Trabzon'u al stadyum projesini" türünden bir durumla karşılaşırsak, tüm taraftarlar olarak dik durmamız ve birileri tarafından kullanılmamız gerektiğini düşünüyorum. İnşallah benim düşündüklerim nevrotik takıntılardan ibarettir.
                              Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• atletizm pist olursa stadda rakıbı baskı altına almak ımkansız olur akustıgı olan rakıbı bogan bı stadımız olmalıkı ıcerde kımse bıze kafa tutamamsın zaten suan anıakerde ole ama akustıgı olan stad olmalı lıverpoolun sımdı kullandıgı ve yenı yaptırdıgı stad ole ve maclarda goruyosunuz nasıl bır seyırcı ortaya cıkıo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X