Beyler günlerdir bakıyorum çoğu arkadaş coşmuş 40 binlerde, 50 binlerde.
Kulup olarak son 30 senede bir tane şampiyonluğumuz yokken,
20 senelik tarihi olan şampiyonlar ligine daha bir defa katılmışken
böyle vasıfsız, basiretsiz yöneticilerimiz varken
soruyorum belirtilen uçuk binlerle yapılan stadın geleceğini, nasıl işleyeceğinin kim garantisini verebilir?
En son Cevikoglu tarafından düzenlendi; 29.03.2012, 14:41.
Beyler günlerdir bakıyorum çoğu arkadaş coşmuş 40 binlerde, 50 binlerde.
Kulup olarak son 30 senede bir tane şampiyonluğumuz yokken,
20 senelik tarihi olan şampiyonlar ligine daha bir defa katılmışken
böyle vasıfsız, basiretsiz yöneticilerimiz varken
soruyorum belirtilen uçuk binlerle yapılan stadın geleceğini, nasıl işleyeceğinin kim garantisini verebilir?
Geçen sene şampiyon olduk ya kardeşim. Kayserinin kaç şampiyonluğu var da yeni stad yaptırdı geç bu boş muhabbetleri. yapıcı ol, yıkıcı olma. Sen daha Trabzonspor'un ne demek olduğunu anlayamamışsın.
3000 kişilik spor salonu neden yapılıyor?
7500 kişilik Hayri Gür spor salonu var zaten.
3bin kişilik spor salonu önemli çünkü 19mayıs spor salonu yıkılacak sadece hayrigür sporsalonu yetmezdi hembence 3bin değil 4bin olmalı bayan voleybol takımmızın olursa orada çokgüzel maçlar olur.
3bin kişilik spor salonu önemli çünkü 19mayıs spor salonu yıkılacak sadece hayrigür sporsalonu yetmezdi hembence 3bin değil 4bin olmalı bayan voleybol takımmızın olursa orada çokgüzel maçlar olur.
bu kafayla bayan voleybol takımı hayal bence. Erkek basketbol takımını ligde tutamıyoruz, ilgilenemiyoruz yönetim olarak. Bir de voleybol eklenirse sadece futbolla ilgilenen geri kafalılar ayaklanır. Neyse en azından var olan hentbol takımımız için iyi bir salon olur.
Yahu nasıl düzmantıktır bu biz orayı dolduramazmışız da çok kapasite olmasın Ben çok kişi tanıyorum adama maç bileti geliyor maça gitmiyor mesela sebep belli Avni Aker'in fiziksel yetersizliği.Kış geliyor yağmur çamur,e herkes de çekemez onun cefasını adamlar üşeniyor maça gitmeye.İstanbul'da bir sürü arkadaşım var mesela bir çoğu anlattığına göre Gs maçlarına sadece stad için gidiyorlar. Bu taraftar istese doldurur yani artık bunun burda saçma muhabbeti yapılmamalı bulduk da bunuyoruz umarım kaliteli bi stad yaparlar bize.
Yahu nasıl düzmantıktır bu biz orayı dolduramazmışız da çok kapasite olmasın Ben çok kişi tanıyorum adama maç bileti geliyor maça gitmiyor mesela sebep belli Avni Aker'in fiziksel yetersizliği.Kış geliyor yağmur çamur,e herkes de çekemez onun cefasını adamlar üşeniyor maça gitmeye.İstanbul'da bir sürü arkadaşım var mesela bir çoğu anlattığına göre Gs maçlarına sadece stad için gidiyorlar. Bu taraftar istese doldurur yani artık bunun burda saçma muhabbeti yapılmamalı bulduk da bunuyoruz umarım kaliteli bi stad yaparlar bize.
Rahatini düsündügü icin gelmiyorsa mümkünse hic gelmesin daha iyi.
* Nasıl olsa Stad'ımız yapılıyor, her şeye değer !
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
istemiyorum stad mtad bi ülkenin başkanı: Gerekirse 5 Yıl Gitmeyelim Avrupa'ya diyecekse onların yapacagı stadıda istemiyorum ben şampiyonlugumu istiyorum şike yapanın cezasını cekmesini istiyorum, ADALET İSTİYORUM.....
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum