Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bursanin nufusu 3 mİlyon
    trabzon 750 bİn

bu kadar basİt
    ama bursanin 3 milyon taraftari yok

bursasporluyum diyen kac kisi var peki bursada? 500 000 varmidir?

ben pek sanmiyorum.

Yorum

• bende onu diyorum bursada bursasporludan çok gsli fbli var enfazla 500bindir bursasporlu.
      2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• 11 Mart da çekilmiş fotoğraf bakış açısının dolguyu nasıl gösterdiğini daha iyi anlatır sanırım

Yorum

• bu resme göre kabaca yarısı bitti diyebiliriz....

Ama kenarları yani taş kısımlar büyük oranda bittiği için çalışmalar ve dolgu daha hızlı ilerleyecektir diye düşünüyorum...
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Beyler günlerdir bakıyorum çoğu arkadaş coşmuş 40 binlerde, 50 binlerde.
            Kulup olarak son 30 senede bir tane şampiyonluğumuz yokken,
            20 senelik tarihi olan şampiyonlar ligine daha bir defa katılmışken
            böyle vasıfsız, basiretsiz yöneticilerimiz varken
            soruyorum belirtilen uçuk binlerle yapılan stadın geleceğini, nasıl işleyeceğinin kim garantisini verebilir?
            En son Cevikoglu tarafından düzenlendi; 29.03.2012, 14:41.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu resme göre kabaca yarısı bitti diyebiliriz....

Ama kenarları yani taş kısımlar büyük oranda bittiği için çalışmalar ve dolgu daha hızlı ilerleyecektir diye düşünüyorum...

Aynen katiliyorum.
              HEDEFE YURUYEN ADAM OL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak Cevikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyler günlerdir bakıyorum çoğu arkadaş coşmuş 40 binlerde, 50 binlerde.
                Kulup olarak son 30 senede bir tane şampiyonluğumuz yokken,
                20 senelik tarihi olan şampiyonlar ligine daha bir defa katılmışken
                böyle vasıfsız, basiretsiz yöneticilerimiz varken
                soruyorum belirtilen uçuk binlerle yapılan stadın geleceğini, nasıl işleyeceğinin kim garantisini verebilir?
                Geçen sene şampiyon olduk ya kardeşim. Kayserinin kaç şampiyonluğu var da yeni stad yaptırdı geç bu boş muhabbetleri. yapıcı ol, yıkıcı olma. Sen daha Trabzonspor'un ne demek olduğunu anlayamamışsın.

Yorum

• 3000 kişilik spor salonu neden yapılıyor?
                  7500 kişilik Hayri Gür spor salonu var zaten.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3000 kişilik spor salonu neden yapılıyor?
                    19 Mayıs da gideceği için Voleybol, Hentbol gibi sporlar için de bir tane spor salonu gerekiyor.. Tek spor salonu yetmez..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      3000 kişilik spor salonu neden yapılıyor?
                      3bin kişilik spor salonu önemli çünkü 19mayıs spor salonu yıkılacak sadece hayrigür sporsalonu yetmezdi hembence 3bin değil 4bin olmalı bayan voleybol takımmızın olursa orada çokgüzel maçlar olur.
                      2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        3bin kişilik spor salonu önemli çünkü 19mayıs spor salonu yıkılacak sadece hayrigür sporsalonu yetmezdi hembence 3bin değil 4bin olmalı bayan voleybol takımmızın olursa orada çokgüzel maçlar olur.
                        bu kafayla bayan voleybol takımı hayal bence. Erkek basketbol takımını ligde tutamıyoruz, ilgilenemiyoruz yönetim olarak. Bir de voleybol eklenirse sadece futbolla ilgilenen geri kafalılar ayaklanır. Neyse en azından var olan hentbol takımımız için iyi bir salon olur.

Yorum

• Yahu nasıl düzmantıktır bu biz orayı dolduramazmışız da çok kapasite olmasın Ben çok kişi tanıyorum adama maç bileti geliyor maça gitmiyor mesela sebep belli Avni Aker'in fiziksel yetersizliği.Kış geliyor yağmur çamur,e herkes de çekemez onun cefasını adamlar üşeniyor maça gitmeye.İstanbul'da bir sürü arkadaşım var mesela bir çoğu anlattığına göre Gs maçlarına sadece stad için gidiyorlar. Bu taraftar istese doldurur yani artık bunun burda saçma muhabbeti yapılmamalı bulduk da bunuyoruz umarım kaliteli bi stad yaparlar bize.

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu nasıl düzmantıktır bu biz orayı dolduramazmışız da çok kapasite olmasın Ben çok kişi tanıyorum adama maç bileti geliyor maça gitmiyor mesela sebep belli Avni Aker'in fiziksel yetersizliği.Kış geliyor yağmur çamur,e herkes de çekemez onun cefasını adamlar üşeniyor maça gitmeye.İstanbul'da bir sürü arkadaşım var mesela bir çoğu anlattığına göre Gs maçlarına sadece stad için gidiyorlar. Bu taraftar istese doldurur yani artık bunun burda saçma muhabbeti yapılmamalı bulduk da bunuyoruz umarım kaliteli bi stad yaparlar bize.
                            Rahatini düsündügü icin gelmiyorsa mümkünse hic gelmesin daha iyi.
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• * Nasıl olsa Stad'ımız yapılıyor, her şeye değer !
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• istemiyorum stad mtad bi ülkenin başkanı: Gerekirse 5 Yıl Gitmeyelim Avrupa'ya ‎ diyecekse onların yapacagı stadıda istemiyorum ben şampiyonlugumu istiyorum şike yapanın cezasını cekmesini istiyorum, ADALET İSTİYORUM.....
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X