Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak taşkın kadıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer kapasite 50 bin olursa uefa final maçı veriyor .Aşağı kapasitede vermiyor yönetmeliğe göre.Uzun vadeli düşünelim arkadaşlar.
UEFA Kupasi Finali ise 4 yildizli stadlara veriliyor. Bunun temel kosulu 40 bin kapasite.
Ayrica stadi yaptik final istiyoruz mantalitesi pek ise yaramiyor. Sehirin cografi konumuna, ulasima ve modernligi de göz önüne aliniyor. Trabzon'a Avrupa'dan aktarmasiz uculmamasi bile bu konuda cok büyük bir engel.
Ve bu stad final almak icin degil Trabzonspor icin yapiliyor. Yani stad 4 yada 5 yildizli olsa ne olur, olmasa ne olur.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekrar söylüyorum trabzonun tek kurtuluşu takımı iki senede olsa istanbula taşımak ve stad yapılana kadar demirörenle anlaşıp maçları inönüde oynamak o zaman mutlaka şampiyonluk yaşarız diye düşünü yorum istanbuldaki seyirci profilimiz gerçekten mükemmel ve bu seyirci 3 haftadan sonra çarşıyla bile mücadele edebilir artı kombine satışı patlar tabi hasılatta en az 3 katı artar trabzonda 5 liraya bilet satıldığı düşünülüğrse bu arada trabzondaki arkadaşlarda takımın değerini anlar ve takım geri dönünce gerçek manada takımı desteklerlker çünki şu anda ancak takım gol atınca ses çıkıyo yoksa büyük bi homurdanma mevcut kimse kırılmasın ama gerçek bu
niye iki sene de kalıcı olarak değil ?
Yorum
-
İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekrar söylüyorum trabzonun tek kurtuluşu takımı iki senede olsa istanbula taşımak ve stad yapılana kadar demirörenle anlaşıp maçları inönüde oynamak o zaman mutlaka şampiyonluk yaşarız diye düşünü yorum istanbuldaki seyirci profilimiz gerçekten mükemmel ve bu seyirci 3 haftadan sonra çarşıyla bile mücadele edebilir artı kombine satışı patlar tabi hasılatta en az 3 katı artar trabzonda 5 liraya bilet satıldığı düşünülüğrse bu arada trabzondaki arkadaşlarda takımın değerini anlar ve takım geri dönünce gerçek manada takımı desteklerlker çünki şu anda ancak takım gol atınca ses çıkıyo yoksa büyük bi homurdanma mevcut kimse kırılmasın ama gerçek bu
Yorum
-
İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaçmalamayın ne işi var Trabzonsporun istanbulda? İstanbuluda gördük iki hafta önce.
Yorum
-
İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaçmalamayın ne işi var Trabzonsporun istanbulda? İstanbuluda gördük iki hafta önce.En son Mustafa Yılmaz tarafından düzenlendi; 12.05.2008, 09:42.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden? takım istanbula gelirse maçlara beleş girememe problemi mi yaşayacaksınız. Biz istanbulda ordaki kardeşlerimizden daha iyi destekleriz takımı. Başaracaksak istanbul takımıda olalım herşey olalım başardıktan sonra geri götürürüz takımı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon mesaj taraftari Istanbullu - Trabzonlu diye ayiracak cinsten. Biraz daha dikkatli tartisilsa bu konu daha güzel olmaz mi?
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen istanbuldan uçakla trabzona gidip maç izliyorum maça bilet parasıda veriyorum ama meydanda gençler [bedava bilet olmazsa maça gitmem ]tafrası yapıyorlar sanki babaları başkan
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden? takım istanbula gelirse maçlara beleş girememe problemi mi yaşayacaksınız. Biz istanbulda ordaki kardeşlerimizden daha iyi destekleriz takımı. Başaracaksak istanbul takımıda olalım herşey olalım başardıktan sonra geri götürürüz takımı
Maça beleş girecek olan kulübünede üye olmaz. Ben kulübüme üyeyim ve her yıl kombinemi alıyorum. Ne olursa olsun Trabzonspor Trabzonda kalmalı ve öylede olacak. Maça beleş girenler var diye kulübü istanbulamı taşıyacağız saçmalığa bak. Hangi stada beleş giren yok acaba merak ediyorum.#!/bin/bash
Yorum
-
İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça beleş girecek olan kulübünede üye olmaz. Ben kulübüme üyeyim ve her yıl kombinemi alıyorum. Ne olursa olsun Trabzonspor Trabzonda kalmalı ve öylede olacak. Maça beleş girenler var diye kulübü istanbulamı taşıyacağız saçmalığa bak. Hangi stada beleş giren yok acaba merak ediyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum