Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    koşu pisti istemiyoruz !
    zaten olmicak kiniye bagriyon
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak taşkın kadıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eğer kapasite 50 bin olursa uefa final maçı veriyor .Aşağı kapasitede vermiyor yönetmeliğe göre.Uzun vadeli düşünelim arkadaşlar.
      Sampiyonlar Ligi Finali 5 yildizli stadlara veriliyor. 5 yildizin temel kosulu 50 bin kapasite.
      UEFA Kupasi Finali ise 4 yildizli stadlara veriliyor. Bunun temel kosulu 40 bin kapasite.

Ayrica stadi yaptik final istiyoruz mantalitesi pek ise yaramiyor. Sehirin cografi konumuna, ulasima ve modernligi de göz önüne aliniyor. Trabzon'a Avrupa'dan aktarmasiz uculmamasi bile bu konuda cok büyük bir engel.

Ve bu stad final almak icin degil Trabzonspor icin yapiliyor. Yani stad 4 yada 5 yildizli olsa ne olur, olmasa ne olur.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tekrar söylüyorum trabzonun tek kurtuluşu takımı iki senede olsa istanbula taşımak ve stad yapılana kadar demirörenle anlaşıp maçları inönüde oynamak o zaman mutlaka şampiyonluk yaşarız diye düşünü yorum istanbuldaki seyirci profilimiz gerçekten mükemmel ve bu seyirci 3 haftadan sonra çarşıyla bile mücadele edebilir artı kombine satışı patlar tabi hasılatta en az 3 katı artar trabzonda 5 liraya bilet satıldığı düşünülüğrse bu arada trabzondaki arkadaşlarda takımın değerini anlar ve takım geri dönünce gerçek manada takımı desteklerlker çünki şu anda ancak takım gol atınca ses çıkıyo yoksa büyük bi homurdanma mevcut kimse kırılmasın ama gerçek bu

niye iki sene de kalıcı olarak değil ?

Yorum

• Saçmalamayın ne işi var Trabzonsporun istanbulda? İstanbuluda gördük iki hafta önce.
          #!/bin/bash

Yorum

• İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tekrar söylüyorum trabzonun tek kurtuluşu takımı iki senede olsa istanbula taşımak ve stad yapılana kadar demirörenle anlaşıp maçları inönüde oynamak o zaman mutlaka şampiyonluk yaşarız diye düşünü yorum istanbuldaki seyirci profilimiz gerçekten mükemmel ve bu seyirci 3 haftadan sonra çarşıyla bile mücadele edebilir artı kombine satışı patlar tabi hasılatta en az 3 katı artar trabzonda 5 liraya bilet satıldığı düşünülüğrse bu arada trabzondaki arkadaşlarda takımın değerini anlar ve takım geri dönünce gerçek manada takımı desteklerlker çünki şu anda ancak takım gol atınca ses çıkıyo yoksa büyük bi homurdanma mevcut kimse kırılmasın ama gerçek bu
            sevgili kardeşim;biz bu fikri yıllardır yazıp çiziyoruz bizi vatan haini ilan ettiler...fakat yinede gerçekleri görebildiğin içi teşekkürler...

Yorum

• morpheus musunuz yahu uyan neo.gerçeğin çöllerine hoşgeldin.şu stat bir başlasa da sussanız artık.sırf bu yüzden bir an önce temel atılsın diye dua eder oldum.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Saçmalamayın ne işi var Trabzonsporun istanbulda? İstanbuluda gördük iki hafta önce.
                nasıl baktığına bağlı...hiçbir iddiası olmayan takımı 10.000 kişi dağın tepesine izlemeye geliyorsa büyük bir destek var demektir istanbulda....onun için inanıyorumki istanbuldaki tarafatarlarımızın katkısı ve desteği takımımıza kentten kat be kat fazla olur .....

Yorum

• istanbul ve civarı tarafatar açısından en yoğun olduğumuz bölgedir. kulübünde tarfatarının yanında olmasının bir sakıncası olmaması gerekir..

Yorum

Saçmalamayın ne işi var Trabzonsporun istanbulda? İstanbuluda gördük iki hafta önce.
                    neden? takım istanbula gelirse maçlara beleş girememe problemi mi yaşayacaksınız. Biz istanbulda ordaki kardeşlerimizden daha iyi destekleriz takımı. Başaracaksak istanbul takımıda olalım herşey olalım başardıktan sonra geri götürürüz takımı
                    En son Mustafa Yılmaz tarafından düzenlendi; 12.05.2008, 09:42.

Yorum

• Son mesaj taraftari Istanbullu - Trabzonlu diye ayiracak cinsten. Biraz daha dikkatli tartisilsa bu konu daha güzel olmaz mi?
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        neden? takım istanbula gelirse maçlara beleş girememe problemi mi yaşayacaksınız. Biz istanbulda ordaki kardeşlerimizden daha iyi destekleriz takımı. Başaracaksak istanbul takımıda olalım herşey olalım başardıktan sonra geri götürürüz takımı
                        bence geri getirmeyede gerek kalmaz. çünkü takımımız sadece bir kent takımı değil aynı zamanda Türkiye hatta dünya takımıdır....

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Son mesaj taraftari Istanbullu - Trabzonlu diye ayiracak cinsten. Biraz daha dikkatli tartisilsa bu konu daha güzel olmaz mi?
                          Ben istanbuldan uçakla trabzona gidip maç izliyorum maça bilet parasıda veriyorum ama meydanda gençler [bedava bilet olmazsa maça gitmem ]tafrası yapıyorlar sanki babaları başkan

Yorum

Ben istanbuldan uçakla trabzona gidip maç izliyorum maça bilet parasıda veriyorum ama meydanda gençler [bedava bilet olmazsa maça gitmem ]tafrası yapıyorlar sanki babaları başkan
                            o dediğin beleşçi grup için herkes baba herkes başkan...Trabzonspor onlar için bacasız sanayi...

Yorum

Maça beleş girecek olan kulübünede üye olmaz. Ben kulübüme üyeyim ve her yıl kombinemi alıyorum. Ne olursa olsun Trabzonspor Trabzonda kalmalı ve öylede olacak. Maça beleş girenler var diye kulübü istanbulamı taşıyacağız saçmalığa bak. Hangi stada beleş giren yok acaba merak ediyorum.
                              #!/bin/bash

Yorum

Maça beleş girecek olan kulübünede üye olmaz. Ben kulübüme üyeyim ve her yıl kombinemi alıyorum. Ne olursa olsun Trabzonspor Trabzonda kalmalı ve öylede olacak. Maça beleş girenler var diye kulübü istanbulamı taşıyacağız saçmalığa bak. Hangi stada beleş giren yok acaba merak ediyorum.
                                Benim dediklerim saçmalık değil devrimin geç kalınmış ön hazırlığıdır.Saçmalamak ise olayın içinde olup ileriyi görememektir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X