Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• giresun'a yapılacak çotanak stadı çok güzelmiş...
    ''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)

Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Giresunun stadi, Sporting Lizbonun stadina cok benziyor:

Anlamiyorum, cok mu zor böyle güzel bi proje cizmek?? Tirbünler 2 Katli, yani yeterince Loca sigar o araliga hatta artar

Saha ile tribün arasındaki boşluğu su doldurup timsahlarıda saldığımız zaman suya allahın bir kulu sahaya atlayamaz.

Bence bunu yapalım biz.

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Saha ile tribün arasındaki boşluğu su doldurup timsahlarıda saldığımız zaman suya allahın bir kulu sahaya atlayamaz.

Bence bunu yapalım biz.
        harbi her zaman merak ederim orayı neden öyle bir bilgisi olan var mı

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          harbi her zaman merak ederim orayı neden öyle bir bilgisi olan var mı
          seyirciler sahaya kolayca girmesin diye

mesela berlin olimpiyat stadindada var. hatta sanliurfadada var hatirladigim kadariyla

Yorum

• sanliurfa

berlin olimpiyat stadi

Yorum

• Onca zaman sonra bi gelişme gördüm
              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
              Бургундия синий
              61

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence bunu yapalım biz.
                usta süper bir fikir(olması olası değil tabi) vala öyle bişe olsa harbiden çok bomba olurdu. ama biz timsah yerine köpek balığı falan koysak 10 numara olur. ççç

Yorum

• Dün iyice baktım da,hayatta yıl sonuna yetişmez...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün iyice baktım da,hayatta yıl sonuna yetişmez...
                    ben bugün baktım. iki ucu birleşince çok hızlı dolacak orası gibime geliyor. göl olması zati suyu kurutcaktır yazın. özel bir yöntemle o göle çevirdikleri yeri çok seri bir şekilde doldurup yıl sonuna yetiştireceklerini düşünüyorum. sapotaj vergisi ödemez benim bildiğim nuri albayrak

Yorum

• İnşallah dolmasını umuyoruz.Ben de yıl sonuna ancak diye düşünüyordum ama,dolan yer ve geçen zamana bakınca çok zor.Tabi müthiş bir hızlanmayla neler olur bilemem.Yine de zor.

Yorum

• bizim dolguyu niye kamyonlar yapiyor...?

niye dolgu makineleri yapmiyor bu isi...?

resimlere baktimda... dolgunun bu sene bitmesi imkansiz. cok büyük bir alan...

Yorum

• İlk defa bu kadar büyük olduğunu fark ettim doldurulacak alanın. Allah kolaylık versin.

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sular stada çok yakın....ya rakip taraftarlar yüzme bilmiyorsa??? ;-)
                            Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Stadımızın son projesi berbat. Aradaki çim alanı bırakın, en önemlisi seyirciler yüksek beton üzerindeki balkondan bakacak gibi görünüyor.

Yorum

• hani sezon biter bitmez sampiyonlar ligi icin calismalara baslanicakti stad ve cevresinde. ne oldu var mi calismalar ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X