Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 27 senedir şampiyonluğu beklemişiz yahu mayıs olmasında ağustos olsun o dolgu elbet bitecek biraz sabır çok güzel olucak

Yorum

• ula uşaklar şu dolguyu sağlam yapsalar bari maçı izlerken filan allah muhafaza
      & ONUR RECEP KIVRAK &
      ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bi allahın kulu resim çeksin yaww
        Dünden bugüne değişen birşey yok.
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben Maçka'dan getiriliyor diye biliyorum. Albayrak'ın kendi taş ocağı varmış orada.

Dediğimiz gibi bu set ufak bişey gibi gözüküyor ama asıl iş denizin altında yapılıyor. Bu yüzden yavaş ilerlemesi normal.

Benim anlamadığım nokta niye erken bir tarih verip milleti beklenti içine sokuyorlar ve niye iki taraflı çalışılmıyor?

Ben olsam dolguyu ikiye böler, doğu kısmını bir ekibe, batı kısmını başka bir ekibe verip yarıştırırım, böylelikle çok daha verimli bir iş ortaya çıkacağına eminim.

Bu dolgunun tamamı 540 gün içinde bitebilir belki ama stadın yeri mayıs ayına kadar doldurulamaz. Çünkü bu set işi dolgunun en zor kısmı ve çok zaman alıyor.
          yarışma olan bi ortamda sence ne kasdar sağlıklı olur dolgu bence böle olması daha iyi yavaş olsun biraz daha bekleyelim ama sağlam olsun

Yorum

• ben buraya girmeyeli 1 ay oldu ya ben geldim daha yaptıkları 12 metre yol yazıklar olsun
            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
            Louis D. Brandeis

Yorum

• Başlık komik olmaya başladı )
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• jeoloji mühendisliği son senesini okuyan birisi olarak herkese sakin olmasını tavsiye ederim...

zamanında karadeniz sahil yolu yapılırken viyadüklerin eğri olduğunu iddia eden bir sürü insan çıkmıştı ısrarla viyadüklerin eğri olduğunu söylüyorlardı...sonuç yol yapıldı bitti hiç bir sorun yok...

Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Bugün geçtim oradan.. Kayda değer bir şey olmadığı gibi bu şekilde sene sonuna kadar biteceğini de düşünmüyorum. Stat yeri kadar bölüm biter mi bilemem ama..

Yorum

• Bu başlıkta nasıl oluyor da on yedi bin mesaj oluyor, aklım almıyor...

Bu başlıktaki yazıları hiç okumuyorum. İlgi sahibi olmadan bilgi sahibi olunmuyor. Diyorsanız ki "Ben n tane stadın nasıl yapıldığını biliyorum" eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu başlıkta nasıl oluyor da on yedi bin mesaj oluyor, aklım almıyor...

Bu başlıktaki yazıları hiç okumuyorum. İlgi sahibi olmadan bilgi sahibi olunmuyor. Diyorsanız ki "Ben n tane stadın nasıl yapıldığını biliyorum" eyvallah...
                      Görüntülenme sayisi milyonu devirecek yakinda. Millet dört gözle bekliyor stadin bitmesini
                      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 28.03.2011, 20:42.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yarışma olan bi ortamda sence ne kasdar sağlıklı olur dolgu bence böle olması daha iyi yavaş olsun biraz daha bekleyelim ama sağlam olsun
                        Artık denetleyici olarak ayrı bir firma görevlendirildiği için yanlış bişey yapmak sıkar biraz

Bu arada bu yöntem dünyada sıkça kullanılıyor.

Mesela geçenlerde national geographic'de Berlin tren garının üstüne yapılan köprü inşaatını izledim. Köprü dediysem metalden yani. Köprü iki parça halinde, garın iki tarafında dik bir şekilde duruyor, bu iki parça aynı anda indiriliyor ve yatay hale getiriliyor, sonunda da birleştiriliyor ve köprü oluşuyor. Bir parçayı indirip sonra öbür tarafa geçip ikinci parçayı indirmiyorlar yani, iki ayrı ekip aynı anda çalışıyor ve iş yarı zamanda bitiriliyor.

Bu arada yol kenarında işi izleyen bir vatandaşın yorumu bana bizi hatırlatmıştı. Her bir parçayı krikolara bağlı 248 kablo taşıyordu ve alttaki vatandaş şöyle diyordu: '' Şu taraftaki kablolar gevşek gibi, hesapların tam olarak doğru yapıldığını sanmıyorum.''

Bu tip hariçten gazel okumalar bize özgü değilmiş, Almanlar da yapabiliyormuş, çok mutlu olmuştum.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Artık denetleyici olarak ayrı bir firma görevlendirildiği için yanlış bişey yapmak sıkar biraz

Bu arada bu yöntem dünyada sıkça kullanılıyor.

Mesela geçenlerde national geographic'de Berlin tren garının üstüne yapılan köprü inşaatını izledim. Köprü dediysem metalden yani. Köprü iki parça halinde, garın iki tarafında dik bir şekilde duruyor, bu iki parça aynı anda indiriliyor ve yatay hale getiriliyor, sonunda da birleştiriliyor ve köprü oluşuyor. Bir parçayı indirip sonra öbür tarafa geçip ikinci parçayı indirmiyorlar yani, iki ayrı ekip aynı anda çalışıyor ve iş yarı zamanda bitiriliyor.

Bu arada yol kenarında işi izleyen bir vatandaşın yorumu bana bizi hatırlatmıştı. Her bir parçayı krikolara bağlı 248 kablo taşıyordu ve alttaki vatandaş şöyle diyordu: '' Şu taraftaki kablolar gevşek gibi, hesapların tam olarak doğru yapıldığını sanmıyorum.''

Bu tip hariçten gazel okumalar bize özgü değilmiş, Almanlar da yapabiliyormuş, çok mutlu olmuştum.
                          Yanlisin var. Öyle bi ihale yapmadi TOKI. Hala degerlendirme asamasinda ve dolguyu yapanlarin basi bos durumda.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yanlisin var. Öyle bi ihale yapmadi TOKI. Hala degerlendirme asamasinda ve dolguyu yapanlarin basi bos durumda.
                            Ama ibrahim o söylediğin ihalede ''inşaat'' lafı geçiyor. Dolgu ayrı inşaat ayrı diye düşünüyorum. Kaldı ki şu anki ihale yasasına göre denetleyici firma şart.

Yine de ısrar edemiyorum, çok bilgim yok çünkü, işin iç yüzünü aydınlatan olursa seviniriz.

Yorum

• Başlıkta bilgi verici tartışmaların çoğalmasını zevkle takip ediyorum

Bir de şu işin hızla ilerlemesini zevkle takip edebilsek keşke
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bence yarış mantıklı bir yaklaşım national geo. de bir velgeselde izlemiştim galiba dubaide 2 tane kule gökdeleni iki farklı firmaya vermişti adamlar ve tahmin edilen tarihten 2 ay önce bitirilmişti gökdelenler bence mantıklı
                                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X