anlamadığım birşey var. 2 taraftan dalga kıranlar birleştiğinde ortaya havuz gibi birşey cıkacak. üstüne taş kum yada herneise dolduruldugunda su nereye gidecek ? agzına kadar su ile dolu bir bardak düşünün içine şeker attıgınızda taşmaya başlar. hiç bişe anlamadım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonu bizde daha cözemedik, belki tam bilestirmezler
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlamadığım birşey var. 2 taraftan dalga kıranlar birleştiğinde ortaya havuz gibi birşey cıkacak. üstüne taş kum yada herneise dolduruldugunda su nereye gidecek ? agzına kadar su ile dolu bir bardak düşünün içine şeker attıgınızda taşmaya başlar. hiç bişe anlamadım
Burda su siz içine taş attıkca dışarı denize doğru gider... örnek su altında beton döküyoruz, kazık yapıyoruz bu su nereye gidiyor...bu problemler hiç de zor olmayan problemler... Sadece doğaya karşı savaşta hiçbir zaman kazanamıyacağımızı bilmekte de yarar var, nitekim mühendisliğin temelide kabullere dayanır...
Mühendislik kısmından çok tasarım kısmı daha önemli sanırım. Bu tarz yapılar şehrin prestij yapıları olarak adlandırılır. Yapının şekli klasik bir stad şeklinde olursa yazık etmiş oluruz diye düşünüyorum, En azından karadeniz dalgası motifleri, horon motifleri binanın şeklinde bir duygu uyandırmalı...Bakınız Selimiye cami, gece bakarsanız kubbenin yanında yeniceri askerleri nöbet tutuyormuş hissine kapılırsınız.
Ben bu stad projesinde Trabzonspor kanadında çalışmayı çok isterdim...SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
http://www.trabzon.bel.tr/Gazete/2011/0404Meclis.html son cümlede yazanlara cok inanmak istiyorum ama görünürde öyle cokta bi hareketlilik yok ama hayırlısı
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamlar,
Burda su siz içine taş attıkca dışarı denize doğru gider... örnek su altında beton döküyoruz, kazık yapıyoruz bu su nereye gidiyor...bu problemler hiç de zor olmayan problemler... Sadece doğaya karşı savaşta hiçbir zaman kazanamıyacağımızı bilmekte de yarar var, nitekim mühendisliğin temelide kabullere dayanır...
Mühendislik kısmından çok tasarım kısmı daha önemli sanırım. Bu tarz yapılar şehrin prestij yapıları olarak adlandırılır. Yapının şekli klasik bir stad şeklinde olursa yazık etmiş oluruz diye düşünüyorum, En azından karadeniz dalgası motifleri, horon motifleri binanın şeklinde bir duygu uyandırmalı...Bakınız Selimiye cami, gece bakarsanız kubbenin yanında yeniceri askerleri nöbet tutuyormuş hissine kapılırsınız.
Ben bu stad projesinde Trabzonspor kanadında çalışmayı çok isterdim...
Yorum
-
İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
nuri albayrak eski röportajların da gemi falan diyodu,belki bu şekilde kısa sürede doldururlar...
Yorum
-
bakın bu işler kolay deil geçende söledim ilk bileştirmenin hızlı olmasını beklemeyin ayrcı dalga kıran bittikten sonra ortası doldgu zaman ben 2 3 ay bekliceklerini düşünyorum zemin oturması için bi anda dolgu nun üstüne yapıcaklarını zannetmiyorm ben istanbulda otuyurom sahil şeridi boydan boya dolgu ve buyukluunu oturan kişiler bilir anadolu yakasında bu işler kolay deil o doglu 5 senede bitmişti
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlamadığım birşey var. 2 taraftan dalga kıranlar birleştiğinde ortaya havuz gibi birşey cıkacak. üstüne taş kum yada herneise dolduruldugunda su nereye gidecek ? agzına kadar su ile dolu bir bardak düşünün içine şeker attıgınızda taşmaya başlar. hiç bişe anlamadım
O sistem yapılmazsa alanı doldurdukça suyu itersiniz ve gider başka bir yeri su basar.
Ondan havuz şeklinde dolgu yapılacak.
İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
nuri albayrak eski röportajların da gemi falan diyodu,belki bu şekilde kısa sürede doldururlar...En son bordo61 tarafından düzenlendi; 04.04.2011, 23:03.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Stadyum bitince böyle bir acilis yapsak nasil olur?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakalım yani diyorsun? Ben daha medeni bir şekilde David Coperfield'i getirip yok ettirmekten yanayım nasıl olsa demek yapılabiliyormuş görmüş öğrenmiş olduk
Havaii fiseklerle yakiyomus süsü versek ne sansasyonel bir is yapmis oluruz ha.
Manset: Trabzonlular 5 yil bekledikleri stadi bir gecede yaktilar!
Ondan sonra sıkıyosa dolmasin o stad.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 04.04.2011, 23:10.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleparis- eyfel kulesi , ve trabzona - akyazi diyorsun
Eyfel şehrin simgesidir ama stad de france da aynı şekilde... Oturduğunuz apartman değil yani veya İngilteredeki bilmemne parkı...
Yaptığınız yapının yanından geçerken insanlar burası da ne diye sorması dünya stadları yapıştırma kitabında vay anasına dedirtecek bir mimariye sahip olması gerekir. Bu da parayla çok fazla alakası olan bir durum değildir...Dünya görüşü ile alakası olan bir durumdurSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
Yorum