Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• anlamadığım birşey var. 2 taraftan dalga kıranlar birleştiğinde ortaya havuz gibi birşey cıkacak. üstüne taş kum yada herneise dolduruldugunda su nereye gidecek ? agzına kadar su ile dolu bir bardak düşünün içine şeker attıgınızda taşmaya başlar. hiç bişe anlamadım
    u will need justice at the end..

Yorum

• onu bizde daha cözemedik, belki tam bilestirmezler

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        onu bizde daha cözemedik, belki tam bilestirmezler
        üniversitede hocaya sordum bu havuzları..bana dediği toprağın hareketine bakıyolar..suyu ordan sonra çekicekler..havuz biçiminde doldurmak daha kolay olurmuş ayrıca..
        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          anlamadığım birşey var. 2 taraftan dalga kıranlar birleştiğinde ortaya havuz gibi birşey cıkacak. üstüne taş kum yada herneise dolduruldugunda su nereye gidecek ? agzına kadar su ile dolu bir bardak düşünün içine şeker attıgınızda taşmaya başlar. hiç bişe anlamadım
          Selamlar,
          Burda su siz içine taş attıkca dışarı denize doğru gider... örnek su altında beton döküyoruz, kazık yapıyoruz bu su nereye gidiyor...bu problemler hiç de zor olmayan problemler... Sadece doğaya karşı savaşta hiçbir zaman kazanamıyacağımızı bilmekte de yarar var, nitekim mühendisliğin temelide kabullere dayanır...
          Mühendislik kısmından çok tasarım kısmı daha önemli sanırım. Bu tarz yapılar şehrin prestij yapıları olarak adlandırılır. Yapının şekli klasik bir stad şeklinde olursa yazık etmiş oluruz diye düşünüyorum, En azından karadeniz dalgası motifleri, horon motifleri binanın şeklinde bir duygu uyandırmalı...Bakınız Selimiye cami, gece bakarsanız kubbenin yanında yeniceri askerleri nöbet tutuyormuş hissine kapılırsınız.

Ben bu stad projesinde Trabzonspor kanadında çalışmayı çok isterdim...
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• http://www.trabzon.bel.tr/Gazete/2011/0404Meclis.html son cümlede yazanlara cok inanmak istiyorum ama görünürde öyle cokta bi hareketlilik yok ama hayırlısı

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Selamlar,
              Burda su siz içine taş attıkca dışarı denize doğru gider... örnek su altında beton döküyoruz, kazık yapıyoruz bu su nereye gidiyor...bu problemler hiç de zor olmayan problemler... Sadece doğaya karşı savaşta hiçbir zaman kazanamıyacağımızı bilmekte de yarar var, nitekim mühendisliğin temelide kabullere dayanır...
              Mühendislik kısmından çok tasarım kısmı daha önemli sanırım. Bu tarz yapılar şehrin prestij yapıları olarak adlandırılır. Yapının şekli klasik bir stad şeklinde olursa yazık etmiş oluruz diye düşünüyorum, En azından karadeniz dalgası motifleri, horon motifleri binanın şeklinde bir duygu uyandırmalı...Bakınız Selimiye cami, gece bakarsanız kubbenin yanında yeniceri askerleri nöbet tutuyormuş hissine kapılırsınız.

Ben bu stad projesinde Trabzonspor kanadında çalışmayı çok isterdim...
              paris- eyfel kulesi , ve trabzona - akyazi diyorsun

Yorum

• nuri albayrak eski röportajların da gemi falan diyodu,belki bu şekilde kısa sürede doldururlar...
                Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nuri albayrak eski röportajların da gemi falan diyodu,belki bu şekilde kısa sürede doldururlar...
                  Değişen bişey olcağını sanmam...Sonuçta burda alt kısım kayalık olması gerekir...Bu resimdeki gibi kumla yaparsan karadeniz affetmez...

Yorum

• Kaç haftadır karşılıklı iki yakadan dalga kıran gibi birşey yapmaya çalışılıyor ama yağmurlu,rüzgarlı bir hava sonrası çoğu yeri yıkılıyor o yerlerin,hava güzel mi olmalı
                    .

Yorum

• bakın bu işler kolay deil geçende söledim ilk bileştirmenin hızlı olmasını beklemeyin ayrcı dalga kıran bittikten sonra ortası doldgu zaman ben 2 3 ay bekliceklerini düşünyorum zemin oturması için bi anda dolgu nun üstüne yapıcaklarını zannetmiyorm ben istanbulda otuyurom sahil şeridi boydan boya dolgu ve buyukluunu oturan kişiler bilir anadolu yakasında bu işler kolay deil o doglu 5 senede bitmişti

Yorum

• Stadyum bitince böyle bir acilis yapsak nasil olur?
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          anlamadığım birşey var. 2 taraftan dalga kıranlar birleştiğinde ortaya havuz gibi birşey cıkacak. üstüne taş kum yada herneise dolduruldugunda su nereye gidecek ? agzına kadar su ile dolu bir bardak düşünün içine şeker attıgınızda taşmaya başlar. hiç bişe anlamadım
                          Kardeşim.

O sistem yapılmazsa alanı doldurdukça suyu itersiniz ve gider başka bir yeri su basar.

Ondan havuz şeklinde dolgu yapılacak.

İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nuri albayrak eski röportajların da gemi falan diyodu,belki bu şekilde kısa sürede doldururlar...
                          Böyle bir sistemin kullanılması olası değil.
                          En son bordo61 tarafından düzenlendi; 04.04.2011, 23:03.
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Stadyum bitince böyle bir acilis yapsak nasil olur?
                            Yakalım yani diyorsun? Ben daha medeni bir şekilde David Coperfield'i getirip yok ettirmekten yanayım nasıl olsa demek yapılabiliyormuş görmüş öğrenmiş olduk
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yakalım yani diyorsun? Ben daha medeni bir şekilde David Coperfield'i getirip yok ettirmekten yanayım nasıl olsa demek yapılabiliyormuş görmüş öğrenmiş olduk
                              Oda bir fikir yani.

Havaii fiseklerle yakiyomus süsü versek ne sansasyonel bir is yapmis oluruz ha.

Manset: Trabzonlular 5 yil bekledikleri stadi bir gecede yaktilar!

Ondan sonra sıkıyosa dolmasin o stad.
                              En son ibrahim tarafından düzenlendi; 04.04.2011, 23:10.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                paris- eyfel kulesi , ve trabzona - akyazi diyorsun
                                biraz kendimizi küçük gördük gibi geldi bana,...
                                Eyfel şehrin simgesidir ama stad de france da aynı şekilde... Oturduğunuz apartman değil yani veya İngilteredeki bilmemne parkı...
                                Yaptığınız yapının yanından geçerken insanlar burası da ne diye sorması dünya stadları yapıştırma kitabında vay anasına dedirtecek bir mimariye sahip olması gerekir. Bu da parayla çok fazla alakası olan bir durum değildir...Dünya görüşü ile alakası olan bir durumdur
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

Çalışıyor...
                                X