Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi ara Caponlar geldiydi stad icin noldu o is?
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Akşam üzeri o bölgedeydim,tam köprü ayağında yıkamacıda arabayı yıkatıyordum.. cep tel ile bikaç resim çektim...buraya eklemek istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum...biraz uğraşayım belki ekleyebilirim

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dolgu baslamıstır hayırlı ugurlu olsun
        heralde şimdilik yavas ilerliyor 2 tane kepçe 5 6 tanede kamyon vardı
        ...yok yok baya iyi ilerliyor...hummalı bi çalışma var...dozer operatörü ile konuştum...kamyon giriş çıkışları için alanın yetersiz olduğunu,o yüzden fazla kamyon gelemediğini söyledi...orada bi sistem yapmak için uğraşıyorlar

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akşam üzeri o bölgedeydim,tam köprü ayağında yıkamacıda arabayı yıkatıyordum.. cep tel ile bikaç resim çektim...buraya eklemek istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum...biraz uğraşayım belki ekleyebilirim
          En kolay yolu "Gelismis Moda Gec"e tiklayip alttaki "Eklentileri Yönet"e tiklayip buraya yüklemek. E hadi bekliiruk
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Çalışmalar başlamış olarak gözüküyor umarız hızlanarak devam eder.
            En son Yavuz Selim Bal tarafından düzenlendi; 24.02.2011, 14:59.

Yorum

• arkadaslar bu dolgu isi 2 kamion la mi bitecek

Yorum

• Bu araçların,kamyonlara yol açmak için çalıştığı söyleniyor.Yani bir nevi ön hazırlık yapılıyor.

Yorum

• Belediye Baskanina Email Yolladim Bakalim Ne Olacak

Selamlar
                  Sayin Baskanim ben almanyanin münih sehrinden yaziyorum.
                  Öncelikle bu Akyazi projesine verdiginiz destekten ötürü cok tesekkür ederim
                  Bu proje simdiye kadar trabzone verilmis en güzel proje olacaktir. ( sayenizde).
                  Sizden bir ricam olacak bu Akyazi projesinin dolum ve insaat süreci biz yurt disinda ve Trabzon disinda yasayan.
                  Trabzonlulari cok heyecanlandiriyor ve bu yüzden bu insaati cok merak ediyoruz.
                  Bu yüzden Trabzonla ilgili Forumlarda devamli trabzonda yasayan arkadaslardan Fotograflar istiyoruz dolgu ve insaatla ilgili.
                  Sizden ricam bu insaat bölgesine Bostepedeki gibi bir kamera taktirip biz ve bizim gibi uzakta yasayan hemserilerinize
                  Bu güzel Akyazi projesini yakindan takip etmeleri icin bir iyilik yapmanizdir.

Saygilarimla

Uzay Kaplan
                  Münih"den Arafilboyuna Sevgiler _________________________Köpek Adnan ve Efsane Takimina Selamlar ;=)

Yorum

• İlk olarak arafilboylu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selamlar
                    Bu proje simdiye kadar trabzone verilmis en güzel proje olacaktir. ( sayenizde).
                    Sizden bir ricam olacak bu Akyazi projesinin dolum ve insaat süreci biz yurt disinda ve Trabzon disinda yasayan.
                    Bu yüzden Trabzonla ilgili Forumlarda devamli trabzonda yasayan arkadaslardan Fotograflar istiyoruz dolgu ve insaatla ilgili.
                    Sizden ricam bu insaat bölgesine Bostepedeki gibi bir kamera taktirip biz ve bizim gibi uzakta yasayan hemserilerinize

Saygilarimla

Uzay Kaplan

Süper fikir abi
                    FIRTINA

Yorum

• 24 Şubat 2011

Fotoğraflarda da görüldüğü gibi beklediğimiz o hummalı çalışma yok henüz.

Günler aynı hızla azalıyor ama.

Hareket lütfen.!?
                      En son f1bekir tarafından düzenlendi; 24.02.2011, 17:12.

Yorum

• Yer hazırlanıyor hala demekki

Yorum

• Civardan çocukları toplayıp denize taşın deseydik anca bu kadar olurdu.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• şu yukardaki resimlere bi 5 sene sonra umarım gıptayla bakmayız.. akyazıyı destekliyorum ama ne biliyim
                            u will need justice at the end..

Yorum

• eğer dolgu bu hızla gidecekse bıraksınlar hiç uğraşmasınlar zaten kendi daha hızlı dolar.
                              Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak arafilboylu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selamlar

Saygilarimla

Uzay Kaplan

e adam isi biliy.....nede olsa Münih'de yasiyor! ;-)
                                Münih stadi yapimdada böyleydi, gelismeler internet'den her an takip edilebiliyordu
                                Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

Çalışıyor...
                                X