Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Şampiyonluk kaçarsa Stad hızlanır , gönlümüz alınır yani sorun yok
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Hani hep diyoruz ya,trabzondan o kadar zengin iş adamlarımız,hatta bu işerin piri inşaatcılarımız var,bir sürü inşaat şirketi olan hemşehrilerimiz var,hemde ülkedeki en büyük inşaatlerinin sahipleri,biz neden kendi imkanlarımızla stadyum yapmıyoruzda,gidip senelerdir devlet kapılarında bekleyip zaman kaybediyoruz diyoruz yaa

bakınız ben bi araştırma yaptım ve şu kanıya vardım,forbes dergisinin yayınladıgı türkiyenin en zengin 100 adamı listesinde 11 tane trabzonlu var,bunlarında hepsi inşaat sektöründe yatırımlarını yoğunlaştırmış,tabiri caizse voleyi inşaat sektöründen vurmuş...

peki bu 11 işadamı kim?

başta istinye park avm'nin doğuş holding ile beraberortakları olan oflu zafer yıldırım ve çaykaralı ortağı zafer kurşun (orjin grup) 39 ve 40.sıra

devamında bunları takip eden oflu ali ağaoğlu 44.sıra

çaykaralı cevahir ailesi 54.sıra

oflu Yılmaz Ulusoy Yılmaz Ulusoy Holding 67.sıra

oflu Saffet Ulusoy Saffet Ulusoy Holding 68.sıra

oflu Alican Ulusoy Ulusoy Yatırım Holding 69.sıra

oflu Yaşar Aşçıoğlu 80.sıra

araklılı saffet çebi 95.sıra

çaykaralı sülayman valıbaş 99.sıra

peki bu adamlar neden stadyum yapmıyorlar,bunların bir çoğu medyaya çıkıp koyu trabzonsporluyum trabzonluyum oyum buyum deyip hemşerilik naraları atarken,neden sözkonusu trabzonspor olunca taşın altına elini koymuyorlar,otel rezidance avm vs vs yapmak daha kolaymı geliyo....tabikide hayır,tüm bu soruların tek cevabı şudur o da....

BEN YAPTIM DİYEBİLMEK...... (yedirmezler)!
      √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hani hep diyoruz ya,trabzondan o kadar zengin iş adamlarımız,hatta bu işerin piri inşaatcılarımız var,bir sürü inşaat şirketi olan hemşehrilerimiz var,hemde ülkedeki en büyük inşaatlerinin sahipleri,biz neden kendi imkanlarımızla stadyum yapmıyoruzda,gidip senelerdir devlet kapılarında bekleyip zaman kaybediyoruz diyoruz yaa

bakınız ben bi araştırma yaptım ve şu kanıya vardım,forbes dergisinin yayınladıgı türkiyenin en zengin 100 adamı listesinde 11 tane trabzonlu var,bunlarında hepsi inşaat sektöründe yatırımlarını yoğunlaştırmış,tabiri caizse voleyi inşaat sektöründen vurmuş...

peki bu 11 işadamı kim?

başta istinye park avm'nin doğuş holding ile beraberortakları olan oflu zafer yıldırım ve çaykaralı ortağı zafer kurşun (orjin grup) 39 ve 40.sıra

peki bu adamlar neden stadyum yapmıyorlar,bunların bir çoğu medyaya çıkıp koyu trabzonsporluyum trabzonluyum oyum buyum deyip hemşerilik naraları atarken,neden sözkonusu trabzonspor olunca taşın altına elini koymuyorlar,otel rezidance avm vs vs yapmak daha kolaymı geliyo....tabikide hayır,tüm bu soruların tek cevabı şudur o da....

bunların hepsıde oflu arkadas
        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• akşama kadar paranın izindeyiz da la

Yorum

Hani hep diyoruz ya,trabzondan o kadar zengin iş adamlarımız,hatta bu işerin piri inşaatcılarımız var,bir sürü inşaat şirketi olan hemşehrilerimiz var,hemde ülkedeki en büyük inşaatlerinin sahipleri,biz neden kendi imkanlarımızla stadyum yapmıyoruzda,gidip senelerdir devlet kapılarında bekleyip zaman kaybediyoruz diyoruz yaa

peki bu 11 işadamı kim?

Nedendir bilmiyorum ama aklıma birden taraftar guruplarının neden birleşemediği geldi. Genlerimizde var herhalde
            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Stadın resimleri vs. çıktı mı?

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                5.cati hafif seffaflik var yani kullanilan malzeme akustigi destekleyci malzeme degildir en iyi akustik beton veya celik catida olur seffaf catilarda dünya üzerindeki stadlara bakildiginda daha hafif malzeme kulaniliyor
                Abi şu üstün bilgilerinden faydalanmak istiyorum. Işık geçirgenliğiyle ses yalıtımını nasıl bağdaştırabildin? Akustik dediğin şey her yapı için farklı dinamiklere bağlıyken "çelik-beton, bunlar iyidir iyi" mertebesine nasıl ulaştın?

Teşekkürler.
                Naber?

Yorum

peki bu 11 işadamı kim?

Niye yapsın? Mal varlıklarında Trabzonspor'un katkısı nedir ki ? Defalarca dedim yine yazayım, insanlara parasını nereye harcayacağını öğütleyeceğinize elinizin taşın altına koyun, her ay kendi maaşınızın yarısını Trabzonspor'a bağıslayın, madem taraftarlık tanımının bu olduğuna inanıyorsunuz.
                  Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi şu üstün bilgilerinden faydalanmak istiyorum. Işık geçirgenliğiyle ses yalıtımını nasıl bağdaştırabildin? Akustik dediğin şey her yapı için farklı dinamiklere bağlıyken "çelik-beton, bunlar iyidir iyi" mertebesine nasıl ulaştın?

Teşekkürler.

simdiye kadar yapilan yeni stadyumlarda bakin hatta gidin görün
                    misal sükrü saracoglu mud TTA mi daha iyi akustik?
                    TTA cünkü celik cati sükrü saracoglu daha fazla isik gecirici yama.
                    tabi her ne olursa olsun avni akerde daha iyi akustik olacagi kesin.
                    tam 6 senedir dünya üzerindeki stadyum insaatlerini takip ediyorum bi hobby gibi ve az cok renderlerden bazi konularda fiki sahibi olabiliyorum
                    ve bu konuda ne derseniz deyin benim fikrim degismiyecek. BU RESIMLERDEKI STADYUM REZIIIIIIIIIIL standard dis görünüs olarak hic özelligi olmayan bir stad NOKTA
                    En son bekir61 tarafından düzenlendi; 09.05.2011, 19:48.

Yorum

• Bence o resimlerde ki stadyum çok bile. Akustik falan diyorsunuz da akustik olmaması daha iyi. Zaten bir maçta 8-9 gurup farklı tezahüratlar yapıyor. Akustik olmasın ki bari uğultu gibi olsun Sanki bir ultraslan veya bir çarşı veya bir dortmund gibi taraftarımız var da akustik arıyoruz. İslanmayalım yeter ççç
                      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• - Akyazı Diyet Arena ...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Akyazı Diyet Arena ...
                          Kayseri Kadir Has , Sanliurfa GAP Arena neyin diyeti Sedat ?

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İrfan abi yönetime yönelik eleştiriler başlığında halil şanlının aktardılarını yazdım..

Girip okumanı öneririm..

Bana göre Halil şanlı Trabzondaki en delikanlı en adam gibi adam gazetecidir anlattıkları söyledikleri paylaştıkları ibretliktir dinlemeni tavsiye ederim..

İşin siyaset boyutunun önümüze geleceğini ilk yarı daha bitmeden programında defalarca dile getirmişti aman demişti siyasi oyunlara gelmeyelim diye defalarca söyledi adam bunu..

gelinen noktada eskiden hayal olan bir proje var.. Şuanda'da bana göre Faruk Özakın partisini Trabzonda kurtarma projesidir bu.

bunun diyeti'de şampiyonluk olacak büyük ihtimalle..

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Kadir has'ı devletmi yapmadı diye biliyorum ...Gap'ı bilemem...

Yorum

• İlk olarak azad53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Daha önce şantiye mühendisinden aldığım bilgileri sizlerle paylaşmıştım. Elçiye zeval olmaz sözüne istinaden cuma iş çıkışı gittiğim akyazıda görüştüğün gökhan bey adlı kişiden aldığım yeni bilgileri ve çektiğim birkaç benze resmi sizlerle paylaşıyorum:
                                1. Danıştay kararının henüz resmi olarak tokiye tebliğ edilmediğini, edildiği vakit çalışmanın duracağı söylendi. Ancak toki bir üst mahkemeye itirazda bulunacakmış ve bu itirazdan çok büyük olasılıkla yürütmenin durdurulmasının iptal edilmesini beklediklerini söylediler.
                                2. Hava şartlarının çalışmayı gerçekten çok etkilediğini bununla birlikte çalışmanın duracağı süre ne kadar kısa olursa dolgunun o kadar kısa biteceğini ve şu an 24 saat vardiya usulü çalıştıklarını belirttiler.
                                3. Büyük ihtimalle stadın dolgu projesindeki düzleme yapılacağını ancak yine de yerinde sağa yada sola doğru değişiklik yapılabileceğini belirttiler.
                                4. Şu an yapılan dış dolgu yayı sağdan ilerlemeye devam ediyor ancak duruma göre soldan da devam edebileceği söylendi. İç dolgu soldan yani akçaabat tarafından başlamıştı. Sağdanda başladığını söylediler. Ben de çıplak gözle dolgu malzemesi toprak yığınlarının sağ tarafa döküldüğünü gördüm ama henüz serpme işlemi yapılmamıştı.
                                5. Dolgunun dikine en uzun bölümünün 500 metreye yakın bir uzunlukta olacağını söyledi Gökhan bey. Israrla kalkıp duvardaki projede elimle birkez daha gösterdim yoldan denize doğru.. Evet yaklaşık 500 metre olacak dedi en uzun yeri.
                                6. Stadın oturacağı bölümün 180X240 yani yaklaşık 45 dönüm yer olacağını belirtti.
                                7. Stadla ilgili üst yapı ihalesinin ve projenin ne olacağının henüz belli olmadığını söyledi. Bunu da toki yaptıracakmış.
                                8. Kenarlarda derinliğin 6 metreyi bulduğu ama ortalarda 2 metreye bile düştüğünü bu yüzden zamanla çok daha hızlı ilerleneceğini belirttiler.
                                9. Dışardan geçecek yolu da sordum. Henüz netlik kazanmadığını ama öyle bir düşüncenin olduğunu, olup olmayacağının üst projelerde karar verileceğini belirttiler.
                                10. Şuanda çalışmalar hiç durmazsa 2 ayda stadın temelinin atılabileceğini belirttiler. Tabi bunu duyunca hemen sordum dolgu olmadan nasıl atılacak diye. "durdurma olmazsa 2 ayda stadın yapılacağı yere geliriz dedi dolguda"
                                yine hatırlatmak isterim ben elçi lütfen zeval vermeyiniz

Bu arada bana resim çekerken akyazının tepesinde -çok ilginçtir alttan üste doğru genişleyen- bir inşaatın resmini çektirdiler siteye koymam için. Mimarlar odası bunu görmüyor ama akyazı projesi için hemen yargıya başvuruyor dediler.....
                                Arkadaşlar bana söylenenleri aynen size aktardım. yorum siz renkdaşlarıma ait tabiii. Allahım bize şampiyonluğu ve en kısa sürede de muhteşem bir stad nasip eyle Yarabbi. AMİN

Not: altta soldan 2. ve. 3. resim birbirinin devamı arkadaşlar. tek kareye sığdıramadım çekerken
                                Emeğin sağlık renkdaş.
                                Güzel paylaşım.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Yükleniyor...
                                X