Yetkili kişilerin kamuoyunu bilgilendirmesi lazım. Beyefendilerden cevap mı bekleyecek insanlar. Kimse sorumlular çıkar der ki ''stadımız şu projedekidir, şu şekilde olacak ... '' vb. Dolgu başlandıysa proje kesinleşmiştir diye düşünüyorum. Kimse mi bilmiyor hangi proje olduğunu ?
Stad inşaatı başlamadan ayrı siteye gerek yok şimdilik. Pek tabii kulübün sitesinden de bilgilendirme yapılabilir. Zaten GS'nin stadı yapımı sırasında en takdir ettiğim olayda buydu. Hem canlı kameralarla izlenebiliyordu, hem de haftada 1-2 sefer kaliteli fotoğraflar yayınlıyorlardı...
İhaledeki bahsi geçen 540 günlük süre kompleksteki tüm alanın dolgusu için yazılmış olması gerekiyor. Başbakan ve Başkan'ın söylediğine göre tüm doldurulacak alan 600 dönüm. Stad ise 100 dönüm üzerine yapılacak. Zaten bahsi geçen resimlere de bakıldığında tüm dolgu alanına, en az 5 tane daha stad yapılabilir. Dolayısıyla önce stad alanının dolgusu yapılacak. Oranın bitiminden sonra da ihalesi yapılıp diğer dolgu işlemleri bitmeden stad yapımına başlanacak. Kaba bir matematik hesabı yapacak olursak 600 dönüme 540 günlük süre verildiyse, 100 dönümün 90 günlük süre içerisinde bitmesi lazım. Genel seçimlerden önce stad ihalesi yapılırsa sürpriz olmaz...
evet renktasın dogru soyluorsun tahmını sure bu kdr olucak ztn sadrı sener sureklı takıp edıor peısnı bırakmaz stadın yapılacagı alan bıter bıtmez stadın ıhalesı yapılı baslanacak duıgr yerlerın dolgusu devam ederken stad yapılıcak aynen boylee
Başlığa Koşu Pisti Olmayacak-Stadyum Projesi diye değiştirelim..buraya her girdiğimde o yazıyı gördüğümde aklımdan geçen laf var ama- ki herkesşn ağzından çıkıyodur- neyse...
Ha bide kadir has gibi olmasın diyenler hatta ileri giderek kadir has gibi olacaksa hiç olmasın diyenler merak ediyorum kaç maç seyrettiniz orda.
Ha stad yapılacak mı ? aklımda ki senaryo aynen devam ediyor iki dozer soktular dolduruyoruz diye ki haberde yaptılar bunu, seçime kadar da devamının geleceğini sanmıyorum.
kadir hası beğenmeyenlere bi anlam veremiyorum ben orda 3 maç izledim gayet güzel bi stad keske o güzellikte bi stad yapsalar dışardan görünüşü ışıklandırması harika
Yorum