hergün resim istiyoruz arkadaşlar lütfen eski günlerdeki gibi resimsiz msj atıyosunuz aklımız kalıyor ne oldu ne bitti diye.. uzaktanda olsa resim olsun yeter bakalım şöyle trabzonumuza ohhhh
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllahınızı severseniz şu arena lafını kullanmayın arkadaşlar, nefret ediyorum bu kelimeden..daha insancıl bir şey demeliyiz, stad yeter de artar bile...
'' HÜSEYİN AVNİ AKER Spor Kompleksi | TRABZON Arena ''
ismi kulağa hoş geliyor aslında ama özeti mözenti söylentileri çıkar böyle olursa ismi.
Yorum
-
Trabzonspor Yönetimi'nin bununla ilgili Yedek veya Asıl üyelerinden bir komisyon oluşturması gerekiyor... Ğs'de yapıldığı gibi Işın Çelebi'nin üstlendiği bir görevlinin olması gerekli bizdede ... Yoksa varda ben mi bilmiyorum ? Varmı bir bilgisi olan?İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence kesinlikle koşu pisti olmalı stadda. Yoksa futbolcular en ufak bir küfürü bile duyabilir. Malum futbolcuları yuhlamak ve küfür etmek bizim için vazgeçilmez bir keyif....taraftara küfür etmemeyi öğretsek daha iyi olur
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProjede adı böyle geçiyormuş Cengiz abi, benim bir suçum yok vallahi.
'' HÜSEYİN AVNİ AKER Spor Kompleksi | TRABZON Arena ''
ismi kulağa hoş geliyor aslında ama özeti mözenti söylentileri çıkar böyle olursa ismi.
Ama "arena" veya "park" tanımı "stad" kelimesinden daha çekici gelir bana hep. Sanırım Amsterdam Arena ve Celtic Park'ın karizmasından kaynaklanıyor
Ama açıkçası yeni stadda bunların hepsine karşıyım. Daha özgün, daha marjinal bir isim bulunabilir. Örneğin (Denizin üzerinde bulunuyor olması sebebiyle) "Taka" gibi. Ya da sade bir şekilde "Akyazı".
Böyle bir ismin resmi olmasına da gerek yok. Misal herkesin "Highbury" olarak bildiği stadın resmi adı "Arsenal Stadium", ya da meşhur "Upton Park"ın resmi adı "Boleyn Ground"Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
BMN Trabzon'dan rica etsek, 2-3 sene önce açılan Zigana Restaurant'ta çalışan birini bizim foruma üye yapsalar, ordan çekilen fotoların hemen hemen tüm Akyazı bölgesini genel olarak içerir. Şöyle haftada bir bile olsa yeter, güzel bir arşiv olur.
Not: Şu Bölge Trafik'in karşı tarafındaki tepede açılan lokantadan bahsediyorum, hani asansörle çıkılıyor ya, adı Zigana Restaurant'tı, değil mi?
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllahınızı severseniz şu arena lafını kullanmayın arkadaşlar, nefret ediyorum bu kelimeden..daha insancıl bir şey demeliyiz, stad yeter de artar bile...
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah işe gelirken gördüm.Bir vinç ve 7-8 tane prefabrik şantiye kulübesi yığılmıştı Yörük Çadırırın alt tarafında.Herkese Merhaba
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum