Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avni Aker'e maraton tribünü yapılsın diye yıllarca bekleyen bizler, 40 bin kişilik stadı da bekleriz...5 yılın 7 yılın lafımı olur.
    Kötü emsal olmaz diye bir şey var.

Bilmem bilir misiniz?

Yapsınlar da nası yaparsalar yapsınlar.

Veya

Adamlar sonuçta yapıyorlar.

Gibi zihniyet yüzünden bu haldeyiz.
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• o stad yapıldığı zaman ben trabzondaki halkın her maçta dolduracağını sanmıyorum. Avni Aker'i bile şampiyonluk senesinde ibb maçında dolduramadık. Fazla uçmaya gerek yok. Milletin diline düşeriz.

Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
      https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• bunların hepsi göstermelik şeyler sayın başbakana seçimde kullanması için bir tezgahtan başka bir şey değil bu çalışmalar şu politikacıların hepsi birden yok olsalar varya dünya dadından yenmaz içine sıçıp bırakıyolar .akyazıysa koskoca trabzonsporun polityikacılarıın oyuncağı olduğudur yazıklar olsun

Yorum

• İlk olarak tertemiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o stad yapıldığı zaman ben trabzondaki halkın her maçta dolduracağını sanmıyorum. Avni Aker'i bile şampiyonluk senesinde ibb maçında dolduramadık. Fazla uçmaya gerek yok. Milletin diline düşeriz.

https://twitter.com/mKARE61
          Böyle düşünürsek bir gelişme kaydedemeyiz. Sanki Mersin yeni yapılan stadı doldurabilecek.

Yorum

• Spartak Moskova yeni stad inşaatı 44000 kişilik bize yapılacağı söylenen proje ile benzer özellikte.

Yorum

• İlk olarak paps tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Spartak Moskova yeni stad inşaatı 44000 kişilik bize yapılacağı söylenen proje ile benzer özellikte.

Yorum

• Şu stad herhalde:

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu stad herhalde:

Evet bu stad

Yorum

• Konya.

Yorum

• İlk olarak tertemiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o stad yapıldığı zaman ben trabzondaki halkın her maçta dolduracağını sanmıyorum. Avni Aker'i bile şampiyonluk senesinde ibb maçında dolduramadık. Fazla uçmaya gerek yok. Milletin diline düşeriz.

https://twitter.com/mKARE61
                      Ben öyle düşünmüyorum.
                      Türkiye'de birçok stadyuma göre doluluk oranımız fazla.
                      Kaldı ki her geçen yıl bilinçlenen bir taraftar profilimiz var.
                      Kısa vadede dediğinize katılırım ama orta ve uzun vadede o stadyum dolar.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | İhale Tamamlandı

Ayın dördünde samsun stadının temeli atılacakmış. Koca çeneli bakan yapacakmış açılışı...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 4 Beta
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Rubin Kazanın yeni stadı 45 bin kişilik

En son Ogün' tarafından düzenlendi; 01.08.2013, 06:29.
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bizim stadda da bir tribünün yarısı loca şeklinde olacak galiba. Hiç güzel durmuyor. Sanki stadın ortasına apartman dikmişler gibi bir hali var.Akustiği olumsuz etkileyecektir.

Yorum

• stat bursanın ki.. bakın nasıl hava katacak camialarına..
                              herkes imrenecek izlerken. bize bu statı reva görenlere her maç kim ne der bunuda zaman gösterecek..
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• cok kotu kalayliyasim var bizi otekilestirip stad icin baslamamalari yuzunden. okadar cok uzuluyor okadar cok sinirleniyorum ki bu olaya. devletine milletine sahip cikan bir karadenize bunlari reva gorenleri Allah bildigi gibi yapsin.
                                Dusununce icim aciyor, yillardir bizi ezmeye calisiyorlar futbolda ve yillardir terorist muamelesi goruyoruz. Simdi bu stad isi cikti ve kac senedir bir ses yok.. ha basladik baslicaz ha bitti bitecek..
                                Resmen dalga geciliyor ve bizi uyuttuklarini zannediyorlar. Allahinizdan korkun be

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X