İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son mehmet yıldırım tarafından düzenlendi; 22.03.2011, 11:35.
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKomedi dükkanına döndü bu başlık
boşverin, eğlenmenize bakın
Yorum
-
Ben başbakan olsam, stadı inadına yapar, açılışa da David Copperfield'i çağırır, herkesin gözünde yok ettiririmTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen başbakan olsam, stadı inadına yapar, açılışa da David Copperfield'i çağırır, herkesin gözünde yok ettiririm
Akın Abi bu çok güzeldi
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen başbakan olsam, stadı inadına yapar, açılışa da David Copperfield'i çağırır, herkesin gözünde yok ettiririm
Abi nerden aklına geldi şimdi bu ya?
Yorum
-
- Bazı arkadaşlar bakıyorum diğer başlıklarda fırtına gibi eserken burda özlü sözler'le yine kendilerine entel bir hava vermeyi başarmışlar
- Bir sürü Tarih verildi kimseden ses yok ama , iyi sorgulamayalım , sormayalım , ne yapalım , sadece şak şak 'mı yapalım , benim bünyeye ters.
Not: Bu sirk sen olmadan sirk değil , bu sirkin e değerli elemanısın sen , hep burda ol...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFoto istedik ama dikkate alan olmamışMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFoto istedik ama dikkate alan olmamışTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
11 Mart 2011
merak edenler icin bu bölgede calısma yok bu aralar.İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
not: resimler eskidir
çalısmalar bu tarafta yogunlastı son 2 3 gundur
TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTOKI'de degil. Isin sorumlusu artik "Öztaş ve Sistem İnşaat Ortaklığı"
Bence onlara ulasmamiz lazim. En dogru bilgiyi bize su an sadece Öztas Insaat ve Sistem Insaat firmalari verebilir. Su an sadece Öztas Insaatin adresini bulabildim.
ÖZTAS Insaat
Genel Müdürlük
Mutlu Sk. No : 18
Dragos / 34865 - Kartal - İSTANBUL
Tel : +90 216 459 03 90 (pbx)
Fax : +90 216 442 82 98
E-Mail : info@oztasinsaat.com
Samsun Ofis
Cumhuriyet mah.
Adnan Mederes Bulvarı Zeren Sitesi
B Blok 303 / 1 55139 - Atakum - SAMSUN
Tel / Fax : +90 362 438 91 77
E-Mail : samsun@oztasinsaat.com))
ilgililerin bilgisine ...
saygılarımla ...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTOKi ye ulaşarak konu hakkında bilgi almak istedim ... 2 gün sonunda beni yetkili diye tabir ettikleri bir adama yönlendirdiler adamla konuştuğuma göre toki proje almayacak bireysel olarak şirket bazında ihale açılacak ve ihaleyi kazanan firma nasıl bişe yaparsa o olacak dedi ... bende tek proje ilemi gelecekler dedim oda evet kazanan kimse o yapacak seçme olmayacak, bide onlarlamı uğraşacaz dedi ...))
ilgililerin bilgisine ...
saygılarımla ...
Bari kendileri bir proje hazırlasalardı da onu ihaleye çıkartsalardı. Ne yani en dandik stadı kim hazırlarsa o mu kazanacak ihaleyi, söylediklerinden bu çıkıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum