Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Yok canım niye sıkıntı yaratsın , yakışmış tencere kapak hikayesi yani...
    Avatarımdaki genelkurmay başkanı,Türkiye nin askeri sırlarını yunanistana satan alçak bir çetenin ortaya çıkmasında ve orduda sınırları dışına çıkıp,ihtilal planları yapan teşekkülü deşifre eden bir şahsiyettir...hem kime ne benim avatarım...ben kimsenin avatarına bişey söylüyormuyum...terbiyesizlik sınırlarını da aşmaya başlıyorsunuz...herkes lafına dikkat etsin...
    En son mehmet yıldırım tarafından düzenlendi; 22.03.2011, 11:35.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Komedi dükkanına döndü bu başlık
      Güzel bir sirk bence burası,

boşverin, eğlenmenize bakın

Yorum

• Ben başbakan olsam, stadı inadına yapar, açılışa da David Copperfield'i çağırır, herkesin gözünde yok ettiririm
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben başbakan olsam, stadı inadına yapar, açılışa da David Copperfield'i çağırır, herkesin gözünde yok ettiririm

Akın Abi bu çok güzeldi
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben başbakan olsam, stadı inadına yapar, açılışa da David Copperfield'i çağırır, herkesin gözünde yok ettiririm
            ççç ççç ççç

Abi nerden aklına geldi şimdi bu ya?

Yorum

• - Bazı arkadaşlar bakıyorum diğer başlıklarda fırtına gibi eserken burda özlü sözler'le yine kendilerine entel bir hava vermeyi başarmışlar
              - Bir sürü Tarih verildi kimseden ses yok ama , iyi sorgulamayalım , sormayalım , ne yapalım , sadece şak şak 'mı yapalım , benim bünyeye ters.

Not: Bu sirk sen olmadan sirk değil , bu sirkin e değerli elemanısın sen , hep burda ol...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• TFF'si, MHK'si, Medya'sı, düşmanlar dört koldan üzerimize geliyorlar siz burada birbirinize laf giydirme yarışındasınız.

Taraftar bütünlüğü açısından bu başlığın lig bitimine kadar geçici süreyle kapatılmasını talep ediyorum.

Yorum

• Foto istedik ama dikkate alan olmamış
                  FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Foto istedik ama dikkate alan olmamış
                    Dikkate alip almama gibi bi durum söz konusu olamaz bu forumda. Elinde foto olan ekler buraya zaten. Bende heyecanla bekliyorum yeni fotolari..
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Foto istedik ama dikkate alan olmamış
                      kardeşim öyle kayda değer bir değişiklik yok dolgu alanında eskı resimlerde görülen karayolları tarafındakı calısma 3 - 4 gündür durdu . beşirlinin cıkısında calısma var bu aralar
                      TRABZONSPOR
                      Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                      Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

11 Mart 2011

merak edenler icin bu bölgede calısma yok bu aralar.
                        İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

çalısmalar bu tarafta yogunlastı son 2 3 gundur
                        not: resimler eskidir
                        TRABZONSPOR
                        Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                        Mesut Keleş (19)

Yorum

• bi allahın kulu çalışmaları çeksede biz uzaktakilerde görsek
                          u will need justice at the end..

Yorum

• Ben pazar günü çekerim inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TOKI'de degil. Isin sorumlusu artik "Öztaş ve Sistem İnşaat Ortaklığı"

Bence onlara ulasmamiz lazim. En dogru bilgiyi bize su an sadece Öztas Insaat ve Sistem Insaat firmalari verebilir. Su an sadece Öztas Insaatin adresini bulabildim.

ÖZTAS Insaat

Genel Müdürlük

Mutlu Sk. No : 18
                              Dragos / 34865 - Kartal - İSTANBUL

Tel : +90 216 459 03 90 (pbx)
                              Fax : +90 216 442 82 98

E-Mail : info@oztasinsaat.com
                              Samsun Ofis
                              Cumhuriyet mah.
                              Adnan Mederes Bulvarı Zeren Sitesi
                              B Blok 303 / 1 55139 - Atakum - SAMSUN
                              Tel / Fax : +90 362 438 91 77
                              E-Mail : samsun@oztasinsaat.com
                              TOKi ye ulaşarak konu hakkında bilgi almak istedim ... 2 gün sonunda beni yetkili diye tabir ettikleri bir adama yönlendirdiler adamla konuştuğuma göre toki proje almayacak bireysel olarak şirket bazında ihale açılacak ve ihaleyi kazanan firma nasıl bişe yaparsa o olacak dedi ... bende tek proje ilemi gelecekler dedim oda evet kazanan kimse o yapacak seçme olmayacak, bide onlarlamı uğraşacaz dedi ... ))

ilgililerin bilgisine ...

saygılarımla ...
                              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TOKi ye ulaşarak konu hakkında bilgi almak istedim ... 2 gün sonunda beni yetkili diye tabir ettikleri bir adama yönlendirdiler adamla konuştuğuma göre toki proje almayacak bireysel olarak şirket bazında ihale açılacak ve ihaleyi kazanan firma nasıl bişe yaparsa o olacak dedi ... bende tek proje ilemi gelecekler dedim oda evet kazanan kimse o yapacak seçme olmayacak, bide onlarlamı uğraşacaz dedi ... ))

ilgililerin bilgisine ...

saygılarımla ...
                                Teşekkür ederiz Ozan.

Bari kendileri bir proje hazırlasalardı da onu ihaleye çıkartsalardı. Ne yani en dandik stadı kim hazırlarsa o mu kazanacak ihaleyi, söylediklerinden bu çıkıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X