Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fakat göz ardı edilmemesi gereken bir nokta var. Münih'te yaşadığım için biliyorum, stada toplu taşıtlarla ulaşım inanılmaz rahat. Maç günleri şehir merkezinden stada 5 dakikada bir metro kalkıyor ve Münih şehrinin tamamı metro ve tramvaylarla donanmış olduğu için ulaşım konusunda sıfır sıkıntı oluyor. Bunun yanı sıra Allianz Arena 5 şeritli bir otobanın yanında

Trabzon'da aynı durum geçerli olabilir mi? Sanmıyorum.
    En son Mayls tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 01:22.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Hafta içi her gün neredeyse bu Mimarlar Odasının binasını görüyorum.. Dershanemin hemen yanında çok güzel bir bahçesi var oturup orada eğlenseler ya..

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğma büyüme Trabzon'lu biri olarak Trabzon Mimarlar Odası'nın varlığından iki kez haberim oldu:

1) Sahil Yoluna karşı çıkarlarken.
        2) Akyazı'ya karşı çıkarlarken.

Ne kadar garip bir durum !
        Garip bir durum değil aslında . Akyazı konusunda mimarlar odasının mesleki gözle endişeli olması doğal . Sahil yolu için yorum yapmaya gerek yok , Ordu'yu gördük , aynı bütçe ile yol bir kaç kilometre içeriden geçebiliyormuş .

Gel gelelim , mimarlar odasının duruşu maalesef Trabzon şehrinin coğrafyaya dağılımı ve kent planından daha çok başka dengeleri gözetmekte , ona göre hareket etmektedir .

İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akyazıya karşı olunabilir,avni aker yerinde kalsın veya akyazı dışında başka yere yapılsın denilebilir.

Herkesin gönlünden başka bişey geçer,ben de isterim çömlekçi ve değirmendere de kentsel dönüşüm uygulansın,liman sanayi şehir dışına çıkarılsın akyazı projesi oraya uygulansın,ancak bunlar temenni olarak kalır.

Devletin yıllık yatırıma ayrıdığı para belli, trabzona ayrıdığı para belli. Mimarlar odasının akyazıya karşı çıkmasının tek sebebi var,mevcut iktidarla görüşlerinin uyuşmaması.T dolgulara bile karşı çıkan zihniyet yarın demiryoluna da karşı çıksa şaşırmam.
        Demiryolu projesine de yoğun bir muhalefet var . Yapılması planlanan projede demiryolu Solaklı boğazından Karadenize iniyor . Güzergah kavgası sürüyor . Burada dönecek-dönmekte olan rant devasa boyutlarda .
        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 01:31.

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Murat abi yazıyı okumaya çalıştın mı?

Bunun özensizlik dışında başka bir sebebi varsa özrümü dilerim ben ama sanmıyorum.
          Bu arkadasin gecmis mesajlarina baktim ve sana hak verdim
          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Şehir içi stadlar için, Bursa'da stadın çok yakınında oturan biri olarak şunları söyleyebilirim; Bursa'da maça gidenlerin çoğu şehrin merkezinden (Bursa taraftarı bulmak oldukça zor olduğu için civar semtlerden bile değil) olduğu için giriş-çıkışlarda hemen hemen hiç trafik sorunu yaşanmıyor. Sadece çıkışlarda 15-20 dakika kadar 200m. lik bir caddenin bir tarafı kapatılıyor. Zaten bu durumu düşünerek yeni stadı da merkeze çok yakın bir yere yapıyorlar.

Ancak aynı şeyi Trabzon için söylemek doğru olmaz diye düşünüyorum. Benim bildiğim Trabzon'a sadece maç için şehir dışından gelenlerin dışında 1-2 saatlik yollardan ilçe ve köylerden gelenlerin sayısı bir hayli fazla. Bence bu durumda kolay ulaşım sağlanabilecek şehrin az dışında bir yerde olması gayet makul olur.
            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• - Artık yer tartışmaları yersiz , yer konusunda bir değişiklik olmaz zaten.
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• yeni yapılacak stadımızda koşu pisti falan olmayacak dimi. bilen varmı

Yorum

• İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yeni yapılacak stadımızda koşu pisti falan olmayacak dimi. bilen varmı
                  Başladık yine Yok olmıcak deniyor
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• olacaksa zaten hiç olmasın

Yorum

yaklaşık her 2-3 sayfada 1 böyle bir soru ve tartışma yaşanıyor 2 seneden beri geleneğin bozulmaması güzel oldu

Yorum

artık bu koşu pisti sorularının bir şakadan ibaret olduğunu sanıyorum

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          RÜYA STAD: Barcelona, denizin üstüne STADYUM PLANLIYOR

İlişkili Başlıklar
                          Tüm Başlıklar

Barcelona (102 haber)

Haberi Sakla
                          Bu Başlığı Takip Et

Paylaş :

Barcelona Kulübü, Nou Camp Stadı'nın yerine deniz üzerinde 150 bin kişilik bir stat projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

İspanya Ligi şampiyonu Barcelona, Nou Camp'ın yerine deniz üzerine müthiş bir stat inşa etmeyi planlıyor.

Geçen sezon lig ve Şampiyonlar Ligi'ni müzesine götüren Katalan kulübüne mimar Emili Vidal tarafından sunulan projede 150 bin kişilik bir stadın yapılması planlanıyor.

Ulaşımın sağlanması için 20 metre yüksekliğinde yapılacak bir köprünün yanı sıra, otopark, helikopter pistinin de bulunacağı yeni stadın 1 milyar Euro'ya mal olacağı belirtiliyor. Barcelona'nın şu anda kullandığı Nou Camp Stadı ve yanında bulunan antrenman ve altyapı tesislerinin arazisinin değeri ise 700 milyon Euro olarak gösteriliyor.
                          bizim barçayla sadece renklerimiz değil mntalitemiz bile benziyor..kaderimizde onlara benzer umarı...

Yorum

• Barcelona haberinin aslı var mı?

2007'de Camp Nou'nun büyütülmesi ve modernelştirilmesi gündemdeydi ama yeni stad projesini ilk burda duydum.
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• inş şampiyon olacağız. şampiyonlar ligine kalacağız.bir yandan bugünkü avni akeri de modernize etmemiz lazım bence.
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                inş şampiyon olacağız. şampiyonlar ligine kalacağız.bir yandan bugünkü avni akeri de modernize etmemiz lazım bence.
                                Sadri Şener Avni Aker'in modernleştirilmesinin yaklaşık 30 milyona mal olduğunu ve bundan sonra Avni Aker'e zorunlu olmadığı sürece yatırım yapmayacaklarını açıkladı.

Benim aklıma takılan bir şey var bu arada. Avni Aker Şampiyonlar Ligi kriterlerine uygun mu?

Bildiğim kadarıyla daha önce Yavuz Selim sahası otopark olarak gösteriliyordu ama artık bu mümkün değil. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X