Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Maç öncesi böyle bir ortam istemek yerine,gecekonduların arasında ki kahvelerde okey taşı sesi duymak,az ötede çamaşır yıkıyan bayanları görmek istiyorsanız o da sizin isteyeceğiniz birşey.
    böyle bir stad'da maç izlemek bence herkesin hayali böyle bir tesis bulunduğu bölgeninde değerine değer katar

Yorum

• Stadın nereye yapılacağını bilemem ama Şükrü Saraçoğlu gibi takım maç yaparken inşaa edilmesinden yana değilim.
      Gs modeli gibi inşaat başlasın, bitsin ve takım oraya taşısın. Zira bu şekilde stad eminim daha güzel ve modern bir görünüme sahip olacaktır.
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende benim düşüncülerimi söyleyeyim sana abi.Bunlar geçmiş te kaldı.Baskı maskı olmuyor.Hele şuan ki Avni Aker'de baskı hiç olmuyor.Olay onun şehrin içerisinde olmasından daha başka birşey.Baskı vardı da ne oldu küme düşüyorduk orda.Çok rahat yeniyordu bizi takımlar.Ne baskısı.Ben bunun hiçbirşeyi değiştirdiğini görmedim.Sahada ki takımın iyiyse stadın da iyiyse o zaman baskı başlayabilir.TT Arena mı Ali Sami Yen mi?Şimdi sen söyle bana.Rakip hangisinde daha fazla baskı görecek?
        - Ben anlatmak istediğimi gayet net anlattığımı sanıyorum oda senin düşüncen...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yer konusundaki tartışma yersiz. Zamanında zaten tartışıldı. Akyazı sadece stat projesi olsa ne gerek var orda stat yapmaya aynı yerde yapılasın derim ben de. Ancak bu projede Trabzonspor'un yeni tesislerinden tut her türlü spor salonu ve sahası, bunun yanında alışveriş ve kongre merkezi.... Kısaca Trabzon'u bir adım öteye taşıyacak, güzel bir aydınlatma ile uçakla gidip gelenlerin dikkatini çekecek, Trabzon'la özdeşlecek önemli bir proje.

Bu proje ortaya atıldığında bu işe hayal diyen, dalgaya vuran, Uzungöl'e stat diken çok akıllı arkadaşlarımız vardı, gördükki dertleri siyasetmiş, Trabzon, Trabzonspor onlar için sadece araç. Allah bizi bu kör zihniyetten korusun.

Projeyi 5 sene konuştuk, artık icraat zamanı. Önce stat için dolgu yapılacak, sonra kazıklanacak, sonra da stat ihalesi yapılacak. Kısaca dolgu alanında ihaleye çıkarılacak ilk yapı stat olacak. Haydi hayırlısı.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ben akyazıyı pekde uygun bulmuyorum ama stadın şehrin içinden alınması çok yerinde bir karar. takımını seviyorsan 2 tl daha verirsin maça gider gelirsin. burda sadece trabzonspor önemli değil şehrin geleceğide önemli. şehrin geniş bir alana yayılabilmesi için böyle kitleleri kendine çekebilecek yerlerin hatta kurum ve kuruluşların şehir dışına alınması şarttır. bunun tartışması dahi olmaz. yıllardır trabzon insanı alışmış ayağının dibinde liman, havaalanı, hastaneler, stad...... ohh ne ala memleket. sonrda şehir neden büyümüyor. insanlar istanbulda 1 saatlik mesafelerde işe gidiyor bizim ağalar 5 km yola uzak diye bakıyor.
            YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              daha zor bir proje ama 2 senedir başlanıcak benim tepkim buna 2 sene evvel başlasaydık projenin büyük kısmı bitmişti ama halla ben bu proje için gözle görülür somut bi adım göremiyorum.
              Bu konuda haklısın da bazıları s.dik yarıştırır gibi bursa bizi geçecek felan diyor.
              Bizle bursayı bir görüyolar heralde bizden önce yapsalar ne olur yapmasalr ne olur bunu demeye çalıştım.

Bu mantk sadece sivas gibi takımların ezik taraftarında olur.
              Girin bakın bizim stadla ilgili neler yazıyolar.Bizden önce yapıyolar bize niye 20 bin onlara 40 bin bizim ne eksiğimiz var cart curt ezik ezik haraketler.

Sen projede geç başladı diyorsun bu konuda haklısın tabi.
              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trafik sıkışmıyor demiyorum ki..az da olsa sıkışıyor..hem de hiç düzenlenmesi düşünülmeyen trafik düzenine rağmen..arabasını alan stadın yanında bitiyor..oysa 5 dakikalık mesafede ki sahil yolundaki veya şehrin içindeki otoparklara yönlendirilse bazı araçlar sıkışmanın 's'si olmaz..

Şehrin epey dışında olan Olimpiyat stadından,2 saatte zor çıktık o kadar yola rağmen..
                Akyazı'da 42 bin kişinin maça geldiğini düşünün..çıkacağınız yol 3 şeritlik bir yol..binlerce araç bu 3 şeritlik yoldan şehre nasıl rahatça gelecek sizce..burası Olimpiyattan bile kötü olur..benden söylemesi..
                Az mı sıkışıyor nasıl az sıkışıyor mevcut yerde maç öncesi maç sonrası çile hemde 20 binlik stat ile sen birde 42 bini düşün ben Liverpool maçında arabayı park edecek yer bulana kadar biz golü atmıştık bile göremedim golü.
                En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 12.01.2011, 14:16.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• 5 km daha gidin ama 600 dönümlük arazide deniz kenarında ferah, modern bir stadyumda maç seyredin maç sonrası 3 şeritli yoldan şehire konvoy yapalım.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Az mı sıkışıyor nasıl az sıkışıyor mevcut yerde maç öncesi maç sonrası çile hemde 20 binlik stat ile sen birde 42 bini düşün ben Liverpool maçında arabayı park edecek yer bulana kadar biz golü atmıştık bile göremedim golü.
                    Otopark hiç yok diyoruz zaten..

Ya da meydana bıraksaydın arabanı,yürüyerek 20 dakikada stada gelirdin..eminim yarım saat park yeri aradın..
                    Herkese Merhaba

Yorum

Otopark hiç yok diyoruz zaten..

Ya da meydana bıraksaydın arabanı,yürüyerek 20 dakikada stada gelirdin..eminim yarım saat park yeri aradın..
                      Niye 20 dk yürüyeyim kardeşim ortaçağda mıyız.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Niye 20 dk yürüyeyim kardeşim ortaçağda mıyız.
                        O zaman golü izleyemezsin..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• Gülü seven dikenine katlanır
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

O zaman golü izleyemezsin..
                            Golü izleyemiyorum çünkü stat şehrin göbeğinde ulaşım felç otopark desen sıfır kapasite 20 binken hemde 42 binlik bir stattan eve dönüş bildiğin çile olur yenimahalleden.Herkes konfor için uğraşırken statlara metro götürmeye çalışırken biz yürümeyi öneriyoruz ilginç.

Yorum

• Stadın şehir içinden çıkmasınında bir takım zararları var elbett. Bunlardan biri daracık sokaklardan geçip stada gelmek isteyen takımların yaşayacağı baskı yeni projede olmayacaktır, şehir içindeyken yürüme gidilen yere ya daha çok yürünecektir ya da dolmuş, araç kullanılacaktır.
                              En son ilhan tarafından düzenlendi; 13.01.2011, 15:48.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gülü seven dikenine katlanır
                                Golün dikeni mi olur?? Anonim

Edit:Gol değilmiydi az önce yahu??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X