Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bursasporun şampiyonlar ligini Atatürk stadında oynadığını düşünürsek bizim stadın sorun olacağını düşünmüyorum

Yorum

• Sadri Şener sezon sonu tribünlerin üzerini kapatmak için sponsor aradıgını söylemişti.

Yorum

• SON HABER1 DAHA ÖNCE YAZAN VAR MI? GÖREMEDİM
        bu akşam 4 gibi akyazıdan geçtim. inşaat tabelasını takıyorlardı akyazıya. toki başbakanlık akyazı spor kompleksi falan yazıyordu.
        En son boztepeliyasin tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 18:00.
        YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          SON HABER1 DAHA ÖNCE YAZAN VAR MI? GÖREMEDİM
          bu akşam 4 gibi akyazıdan geçtim. inşaat tabelasını takıyorlardı akyazıya. toki başbakanlık akyazı spor kompleksi falan yazıyordu.

Bu akşam akyazıya doğru bir yürüyüş yapmak lazım.
          Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu akşam akyazıya doğru bir yürüyüş yapmak lazım.
            iş çıkışı trabzona dönerken gördüm. arabadan tam yazıyı okuyamadım. neyse daha sağlam haberler düşer heralde.
            YA SEV YA TERKET

Yorum

• Tam yasal işlemler bitmişken bu mimarlar odasının yaptığı terbiyesizlik şu andan itibaren stadın yer tartışması bitmiştir zaman kaybetmeden dolgu yapılıp bitirilmeli eğer bu mimarlar odası stadın yoluna taş korsa hesabı sorulmalı
              Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• arkadaşlar bu mimarlar odasına mail atmak ve onları uyarmak gerekmezmi sizce..?? neden böyle trabzonsporun önüne engel olanlara gereken dersi vermiyoruz????

Yorum

• heryerde olduğu gibi ''istemezük''çüler peyda olur,

hiçbirşey üretmezler ama istemezler de...
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    BAZI DEĞERLER KAYBEDİLİNCE ANLAŞILIR
                    Başkan Akyüz, Stadyumun kentin içine de yapılacağını söyleyerek, “Stadyum yapılacaksa kentin içinde yapılabilir bu çok rahat bir şekilde. Kent içi statların çekiciliği hiçbir zaman değerini kaybetmemiştir. Bunun birçok da örneği var Avrupa’da. Karadeniz insanına yakışır bir stadyuma ihtiyaç var Trabzon’da. Bunu yapmak isteyenler normal yerinde de yapabilirler. Kruvazör limanlı stat birlikte düşünülüyor Akyazı ile. Şimdi kruvazör gemiler 2 bin, 3 bin yolculuk gemilerdir. O insanların oradan 50-60 otobüsle meydana gelmeleri tam bir çile olur.
                    Sanki Trabzona günde 2-3 tane kruvazör geliyo.Senede 2-3 tane anca gelir.Bunların gelmeleride çile olacaksa,stat yapılmasın,havaalanı kaldırılsın,üni.kaldırılsın Trabzon köy hayatı yaşayıp gitsin.Her şeye muhalafet olmakta üstümüze yok.
                    Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• ula helal olsun. böyle bir şeyi ancak trabzonlular becerir. kendi bacağına sıkar kurşunu.nedir derdiniz ya.çkaradeniz yolu gibi yol türkiyenin neresinde var.bu proje müthiş bir proje.buralarda kime gösterdiysem akyazı projesini inanamadılar yapılırsa müthiş olur dediler. ben de aynı fikirdeyim. mimarlar odasının başındakşi arkadaş kaç kez akyazıda denize girmiş merak ediyorum. dünyanın en kolay işi muhalefet etmektir. çünkü yapmaktan çok yıkarsınız.kafam çok bozuk uyuyamam bu gece
                      Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• ya haberi gördüğümde dolgu alanının yerinin tehlikeli olacağı gibi bir içerik bekliyordum. itiraza bak; trabzon halkının serinleyebileceği tek yermiş akyazı. oraya o stadı yapsınlar biz içimizdeki ateşi tribünlerde söndürürüz. forum olmasın nova otel olmasın karadenize yol olmasın havaalanı gürültü kirliliği yapıyor o da olmasın tren yolu olmasın gemiler gelmesin sahil yolu trafiğe kapatılsın geçen arabaların egzosu var kirliliğe neden oluyor istemem olmasın üniversite olmasın trabzonda mağara da yok ki çekilip yaşayalım binalar yıkılsın gaful diplerinde yaşayalım. istemezüüüüüüüük.
                        Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Meslek erbabından olmaları gereği usule uygun biçimde olayı çarpıtarak , karşı durmalarının gerçek sebeplerini gizleselerde mimarlar odası için bu defa şapka düştü kel göründü .

Şu saatten sonra bu oda mensuplarının açıklamalarını çokta ciddiye almaya gerek yok . Gelişmelere bakılırsa çalışmaların başlatılması an meselesi .

Yorum

• Bana kalırsa yine uyutuluyoruz. Bu mimarlar odası günah keçisi olacak. Baktılar yapamayacaklar,süreci uzatmak için hukuki engel çıkartmaya çalışıyorlar. Sonra halka diyeceklerki biz yapmaya çalıştık ama mimarlar odası vs. engelledi. Aynen başörtüsü sırunu gibi. Bir günah keçisi aranır her zaman ve burada mimarlar odası oldu gibi görünüyo. Umarım bu laflarımı yedirtiler bana.
                            İnanma insanların samimiyetine,
                            Menfaat hissi ile gelirler vecde.
                            Eğer vaad etmeseydi cenneti,
                            Allah'a bile etmezlerdi secde...

Yorum

• İlk olarak Mahmut Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bana kalırsa yine uyutuluyoruz. Bu mimarlar odası günah keçisi olacak. Baktılar yapamayacaklar,süreci uzatmak için hukuki engel çıkartmaya çalışıyorlar. Sonra halka diyeceklerki biz yapmaya çalıştık ama mimarlar odası vs. engelledi. Aynen başörtüsü sırunu gibi. Bir günah keçisi aranır her zaman ve burada mimarlar odası oldu gibi görünüyo. Umarım bu laflarımı yedirtiler bana.
                              Bukadarda komplo teorisi uretilmez kardesim. Yapacaklar iste, biraz sabir yillardir bekliyoruz surda 3-5 aya belli olur hersey..
                              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Mahmut Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bana kalırsa yine uyutuluyoruz. Bu mimarlar odası günah keçisi olacak. Baktılar yapamayacaklar,süreci uzatmak için hukuki engel çıkartmaya çalışıyorlar. Sonra halka diyeceklerki biz yapmaya çalıştık ama mimarlar odası vs. engelledi. Aynen başörtüsü sırunu gibi. Bir günah keçisi aranır her zaman ve burada mimarlar odası oldu gibi görünüyo. Umarım bu laflarımı yedirtiler bana.
                                ..yazıdan anladığım kadarıyla,hükümet bizim Trabzon mimarlar odasını ayarttı,bilerek mahkemeye verdirtti ki,işi oyalayıp yapmıyalım,suçu da mimarlar odasına atalım....siyasi düşmanlık insana neler dedirtiyor,işte en bariz örneği

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X