Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• RÜYA STAD: Barcelona, denizin üstüne STADYUM PLANLIYOR

İlişkili Başlıklar
    Tüm Başlıklar

Barcelona (102 haber)

Haberi Sakla
    Bu Başlığı Takip Et

Paylaş :

Barcelona Kulübü, Nou Camp Stadı'nın yerine deniz üzerinde 150 bin kişilik bir stat projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

İspanya Ligi şampiyonu Barcelona, Nou Camp'ın yerine deniz üzerine müthiş bir stat inşa etmeyi planlıyor.

Geçen sezon lig ve Şampiyonlar Ligi'ni müzesine götüren Katalan kulübüne mimar Emili Vidal tarafından sunulan projede 150 bin kişilik bir stadın yapılması planlanıyor.

Ulaşımın sağlanması için 20 metre yüksekliğinde yapılacak bir köprünün yanı sıra, otopark, helikopter pistinin de bulunacağı yeni stadın 1 milyar Euro'ya mal olacağı belirtiliyor. Barcelona'nın şu anda kullandığı Nou Camp Stadı ve yanında bulunan antrenman ve altyapı tesislerinin arazisinin değeri ise 700 milyon Euro olarak gösteriliyor.
    üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Yok canım daha neler...
      İspanyollar medeni, doğaya önem veren insanlar. Sahilleri onlar için çok önemli. Bozmazlar onlar sahillerinin doğal güzelliğini. Onun yerine eski statlarını yıkıp 9 katlı falan yeni bi stat yaparlar.
      Yoksa böyle deniz doldurma falan bir tek biz de olur....

Yorum

• Stadyumun projeside biran önce çıksada hayaller kursak
        FIRTINA

Yorum

• Dolgu işi için yer teslimi yapılmış. Bürokratik işler bitti, artık dozerlerin makinaların çalışma zamanı. En kısa zamanda başlar inşallah.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• - Oh be , ben yazmıyorum ya başlar artık
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Benim okul biter,stad bitmez

Yorum

• gese nin stadyumunu takıt ediyormusunuz herşeyi beleşe getirdiler birde semtin ismini degiştirecekler aslantepe olacak seyran tepe

şimdi bizim gese kadar lobimiz yokmu hala başlayamıyoruz....
                1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• BAZI DEĞERLER KAYBEDİLİNCE ANLAŞILIR
                  Başkan Akyüz, Stadyumun kentin içine de yapılacağını söyleyerek, “Stadyum yapılacaksa kentin içinde yapılabilir bu çok rahat bir şekilde. Kent içi statların çekiciliği hiçbir zaman değerini kaybetmemiştir. Bunun birçok da örneği var Avrupa’da. Karadeniz insanına yakışır bir stadyuma ihtiyaç var Trabzon’da. Bunu yapmak isteyenler normal yerinde de yapabilirler. Kruvazör limanlı stat birlikte düşünülüyor Akyazı ile. Şimdi kruvazör gemiler 2 bin, 3 bin yolculuk gemilerdir. O insanların oradan 50-60 otobüsle meydana gelmeleri tam bir çile olur. Ama Trabzon limanı dersek insanlar çok rahat gelebilirler meydana. Peki yük limanı ne olacak? Yük limanı da Devlet Planlama Teşkilatı’nın (DPT) Doğu’ya bağlanan demiryolu projeleri var. Rantabl olarak Arsin ve Of güzergahlarını tespit etmiş DPT. Yük limanını da Demiryolunun başlangıç noktasına taşınabilir. Bu sefer ne olur daha plancı yaklaşımla sorun çözülür. Çok farkında değil insanlar güzelliklerin ama kaybedince her şeyin değeri anlaşılıyor” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı : haber61

Mimarlar odası başkanı nasıl bir insan nasıl bir varlık anlamakta güçlük çekiyorum. Yukarıdaki yazıyı okuyorum tekrardan okuyorum kafayı sıyıracak gibi oluyorum hangi aklı başında bir insan bu projeye karşı çıkabilir. "Akyazı ile. Şimdi kruvazör gemiler 2 bin, 3 bin yolculuk gemilerdir. O insanların oradan 50-60 otobüsle meydana gelmeleri tam bir çile olur" birisi bana bunu yorumlayabilir mi?. Bizler yırtınıyoruz Trabzonumuz kalkınsın ekonomik olarak büyüsün istiyoruz ama bazı mahluklar farklı düşünüyor yada diğer bir deyişle küçük düşünüyor. Bu adam mimarlar odası başkanı olmuş bide tam bir komedi. Gelen gemiler neymiş bir sürü insan getirecekmiş çile olacakmış. İstanbulda esnaf bayram yapar bu gemiler geldimi. Bizim mimarlar odası başkanı dert yapıyor gelmesinler istiyor.
                  (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Haber Kaynağı : haber61

Mimarlar odası başkanı nasıl bir insan nasıl bir varlık anlamakta güçlük çekiyorum. Yukarıdaki yazıyı okuyorum tekrardan okuyorum kafayı sıyıracak gibi oluyorum hangi aklı başında bir insan bu projeye karşı çıkabilir. "Akyazı ile. Şimdi kruvazör gemiler 2 bin, 3 bin yolculuk gemilerdir. O insanların oradan 50-60 otobüsle meydana gelmeleri tam bir çile olur" birisi bana bunu yorumlayabilir mi?. Bizler yırtınıyoruz Trabzonumuz kalkınsın ekonomik olarak büyüsün istiyoruz ama bazı mahluklar farklı düşünüyor yada diğer bir deyişle küçük düşünüyor. Bu adam mimarlar odası başkanı olmuş bide tam bir komedi. Gelen gemiler neymiş bir sürü insan getirecekmiş çile olacakmış. İstanbulda esnaf bayram yapar bu gemiler geldimi. Bizim mimarlar odası başkanı dert yapıyor gelmesinler istiyor.
                    bu habere yapılan yorumlar :
                    -----------------------------

dikkat edin mimarlar odası adı altında türkiyede yapılmak istenen bütün projeleri mahkemelere götürüp iptal ediyorlar...bunlar tamamen siyasi bir çürümüşlüğün devamıdır...eyer bu projeyi iptal ettirirseniz hem bu dünyada hemde öbür dünyada kabusunuz olacağım bilesiniz....siz kendinizi ne sanıyorsunuz , kendinizce bir duruşunuz mu var bakın bu duruş bizim tarafımızdan tam bir seviyesizlik olarak görünüyor haberiniz olsun
                    ------------------------------------------------------------------------
                    Tabiki iş yok güç yok ne yapalım binbir minnetle başlatılan projeye dur mahkemesi arkadaş sende hiç izan yokmu madem uygun değildi yıllardır devam ediyordu tartışma o zaman niye baş vurmadın başladı görsünler ha hadi ordan söylediğin hiçbir gerekçe değil
                    ----------------------------------------------------------------------
                    En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 05:35.

Yorum

• aslinda proje biraz daha kaliteli olmali.

siradan dolgu topragin üzerine yapilmamali.

barcelonanin planladigi gibi böyle inanilmaz birsey olmaliydi. neyse hayirli olsun.

benide mimarlar odasina alirlarmi bu mesajla acaba

Yorum

• Akyazıya karşı olunabilir,avni aker yerinde kalsın veya akyazı dışında başka yere yapılsın denilebilir.

Herkesin gönlünden başka bişey geçer,ben de isterim çömlekçi ve değirmendere de kentsel dönüşüm uygulansın,liman sanayi şehir dışına çıkarılsın akyazı projesi oraya uygulansın,ancak bunlar temenni olarak kalır.

Devletin yıllık yatırıma ayrıdığı para belli, trabzona ayrıdığı para belli. Mimarlar odasının akyazıya karşı çıkmasının tek sebebi var,mevcut iktidarla görüşlerinin uyuşmaması.T dolgulara bile karşı çıkan zihniyet yarın demiryoluna da karşı çıksa şaşırmam.
                        Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ayip ediyorsunuz. Belki ancak bukadar yazabiliyor, kisiyi tanimadan yorum yapip boyle bir cumle yazman hic dogru degil. Herkes burada belki senin kadar iyi yazamaz, belki hayatta senin benim kadar sansli degillerdir...
                          Murat abi yazıyı okumaya çalıştın mı?

Bunun özensizlik dışında başka bir sebebi varsa özrümü dilerim ben ama sanmıyorum.
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ben Almanya'da Nürnberg sehrinde yasiyorum. Burda stadimiz sehrin disinda. Münih'te, Frankfurt'ta, Schalke'de (bu 3 stad'da yeni yapilmistir) ve Dortmund'dada stadlar hep sehrin biraz disindadir, cünkü stadlar mac esnasinda trafigi kilitlemesin, park sorunu olmasin diye...
                            "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Doğma büyüme Trabzon'lu biri olarak Trabzon Mimarlar Odası'nın varlığından iki kez haberim oldu:

1) Sahil Yoluna karşı çıkarlarken.
                              2) Akyazı'ya karşı çıkarlarken.

Ne kadar garip bir durum !
                              En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 01:00.
                              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben Almanya'da Nürnberg sehrinde yasiyorum. Burda stadimiz sehrin disinda. Münih'te, Frankfurt'ta, Schalke'de (bu 3 stad'da yeni yapilmistir) ve Dortmund'dada stadlar hep sehrin biraz disindadir, cünkü stadlar mac esnasinda trafigi kilitlemesin, park sorunu olmasin diye...
                                Ayni sekilde Hollanda'da da gecerli bu durum. Amsterdam ArenA (53bin kapasite) misal sehirin sinirinda. Park sorunu yok, ulasim cok iyi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X