Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Amacim kimseyi kizdirmak degil, gecenlerde Sadri Sener bir tv kanalinda Trabbzon icin söyle bir sey anlatti: Ekmege
    cok ihtiyac duyuldugu yerde, ilk önce firin yapilir ve yasamak icin ekmek ihtiyaci giderilir, ondan sonrada elestiri
    yapilacaksa yapilir, bizde bunun tam tersi oluyor dedi.

Bunu sunun icin anlattim; biz stadin seklinin semalinin nasil olacagini tartismadan önce, buranin neden baslatilmadigi,
    ne zaman baslanacagi noktasina odaklanmamiz lazim, gerisini sonra tartisiriz, önemli olan bir an önce calismalarin baslamasidir,
    baslanmiyacaksa neden baslanmiyacagini kamuoyuna anlatmaya zorlamamiz lazim yetkilileri.
    En son salihismet tarafından düzenlendi; 29.12.2010, 14:00.
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Şu başlığa yazmıyım diyorum ama öyle saçma sapan postlar görüyorum ki kızmamak elde değil. Birisi hükümetten dertlidir gelir projeye sallar, birisi geç kalındığı için kızar sallar, başka birisi zaten işi gücü hep sallamak, bu saçma postlar yüzünden proje hakkında, süreç hakkında bilgisi olanlar da gelip yazmıyor şuraya. Bilgisi olan, adam gibi eleştirisi olan yazsın, şirinlik komiklik yapacağım diye saçmalamayın lütfen...

Yargı süreci vardı, her fırsatta Trabzonsporlu olanlar çıkarları için nasıl da işi yokuşa sürüyorlar. Fazla uzağa gitmeye gerek yok, en yakınınızdaki adamın da derdi Trabzonspor görünür, ancak asıl derdi başkadır. Trabzonspor'u araç gören zihniyet maalesef her yerde.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Dolgu ne zaman başlayacak?
        21.12.2009 Unutmayacağız...
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
        Cemil Usta
        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• bugün 1 gibi geçtim akyazıdan ve 4 5 tane ölçüm yapan insan gördüm denize doğru ne yapmaya çalıştıklarını bilmiyorum tabi sadece ölçüm yaptıklarını gördüm.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu başlığa yazmıyım diyorum ama öyle saçma sapan postlar görüyorum ki kızmamak elde değil. Birisi hükümetten dertlidir gelir projeye sallar, birisi geç kalındığı için kızar sallar, başka birisi zaten işi gücü hep sallamak, bu saçma postlar yüzünden proje hakkında, süreç hakkında bilgisi olanlar da gelip yazmıyor şuraya. Bilgisi olan, adam gibi eleştirisi olan yazsın, şirinlik komiklik yapacağım diye saçmalamayın lütfen...

Yargı süreci vardı, her fırsatta Trabzonsporlu olanlar çıkarları için nasıl da işi yokuşa sürüyorlar. Fazla uzağa gitmeye gerek yok, en yakınınızdaki adamın da derdi Trabzonspor görünür, ancak asıl derdi başkadır. Trabzonspor'u araç gören zihniyet maalesef her yerde.
            Kamuoyuna ne olup bittiği hakkında bilgi verilse bunlar olmaz zaten niye bekletildiğimizi merak ediyor haliyle ahali 4 sene olmuş dolgu ihalesi yapılalı aylar olmuş süreç ile ilgili bir haber yok kimse ne olduğunu bilmiyor.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kamuoyuna ne olup bittiği hakkında bilgi verilse bunlar olmaz zaten niye bekletildiğimizi merak ediyor haliyle ahali 4 sene olmuş dolgu ihalesi yapılalı aylar olmuş süreç ile ilgili bir haber yok kimse ne olduğunu bilmiyor.
              Bu konuda haklısın. Burda da iş kulüpte bitiyor. Yönetim stat projesinden sorumlu bu işlerden anlayan bir yönetici tayin etmeli. Gerekli bilgilendirmeler, bu kişi aracılığı ile resmi siteden yapılmalı.

Dolgu ihalesi yapıldı, ihaleye itiraz edildi. Yargı süreci bitti. İtiraz eden firma itirazını bir üst mahkemeye taşımama kararı aldı. TOKİ'nin sitesinde değerlendirme aşamında olan bir ihaleden söz ediliyo, sanırım bu ihale bekleniyor:

- Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi Yapımı için Gerekli Olan Dolgu ve Tahkimat Yapım İşine Ait İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık Hizmetleri İşi
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Uşaklar, memleketteki arkadaşlar!!
                dolgu kamyonları başladımı çalışmaya,başladımı yuvamızın inşaatı?
                bi foto çekip paylaşsanızda görsek
                çok makbule geçecek

Yorum

• Emorfo, somut olarak addedebileceğimiz hiçbir şey olmadığı için geyik yapanlar olabilir.

Ama bence bu yorumu yapmadan evvel diğer sayfalar incelenmeli..Millete sallıyor demişsin ama senin bu yaptığın da sallamak.

Mesela ben ciddi bir şeyler paylaştım, ama bakıyorum ki yetki sahipleri bile benim kadar uğraşmıyor.

Kaldı ki ben burada en az uğraşanlardanım.Sayfalar dolusu paylaşım yapan arkadaşlar var.

Hal böyle olunca millet makaraya sarıyor.

Mizah sanılandan ciddi bir iştir.Küçümsememek gerekir.Makara yapmak herkesin hakkı.Uygun görülmeyen iletiler zaten silinir.

Ama şu anda bu başlıkta geyik yapmaktan öte bir davranış, bana geyikten bile daha komik geliyor.

Trabzon'daki taraftarlarımıza tavsiyem, kazmaları kürekleri alsınlar Akyazı'ya gitsinler.En güzel tepki böyle olur.Benim ışın resmi koymam 1-2 kişiye tebessüm ettirir, kimisine kim lan bu salak dedirtir o kadar.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak İrfan KUMAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uşaklar, memleketteki arkadaşlar!!
                    dolgu kamyonları başladımı çalışmaya,başladımı yuvamızın inşaatı?
                    bi foto çekip paylaşsanızda görsek
                    çok makbule geçecek
                    Buyur abi, en son görüntü.

hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buyur abi, en son görüntü.

2005 yılının ekiminin 16 sından beri bişe yapılmamışmı gökçebey

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dolgu ne zaman başlayacak?
                        Uslu bir çocuk olabilirsen bir gün sende dolguyu görebilirsin. Dolgu başladı büyük bir kısmıda bitmek üzere.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Oydu buydu her ne zıkkımsa.

Gözümüzün önünde burda sözü edilen staddan daha büyüğü, daha moderni, üstü açılıp kapanını bitiriliyorsa bir başka şehirde benzeri yapılıyor o da bitirilmiş ise ve kimler tarafından yapıldığı da kabak gibi ortada ise, biz hala bir adım öteye gidememiş isek burda ciddi şeylerin konuşmasının manası nedir ?

Şişmanoli bulundu mu ? siz onu söyleyin.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak İrfan KUMAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2005 yılının ekiminin 16 sından beri bişe yapılmamışmı gökçebey
                            Dalgaların kıyıya vurduğu taşlardan başka herhangi bir dolgu çalışması yok.
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu konuda haklısın. Burda da iş kulüpte bitiyor. Yönetim stat projesinden sorumlu bu işlerden anlayan bir yönetici tayin etmeli. Gerekli bilgilendirmeler, bu kişi aracılığı ile resmi siteden yapılmalı.

Dolgu ihalesi yapıldı, ihaleye itiraz edildi. Yargı süreci bitti. İtiraz eden firma itirazını bir üst mahkemeye taşımama kararı aldı. TOKİ'nin sitesinde değerlendirme aşamında olan bir ihaleden söz ediliyo, sanırım bu ihale bekleniyor:

- Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi Yapımı için Gerekli Olan Dolgu ve Tahkimat Yapım İşine Ait İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık Hizmetleri İşi
                              Kontrollörlük işi.

Bekleniyor olabilir. Sonuçta bu ihaleyi kazanan firma dolguyu denetleyecek.

Aynı günlerde ihaleye çıksaydı daha mantıklı olurdu.
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• En son Çağdaş DENİZ tarafından düzenlendi; 29.12.2010, 21:12.
                                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                                Louis D. Brandeis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X