Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hayrettin'in Durumu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hayrettin alınmasın zaten. İyi bir opçu değil. Alıp ne yapacağız Mustafa'dan ne farkı var. Ben üstün bir özelliğini göremedim.
    En büyük bordo mavi.....

Yorum

hayrettin çok mu lazım bize..

Gördüğümüz kadarıyla hayrettinin bizim diğer savaşçılardan bir farkı yok. Bize topu sol ayağına alıp top sürecek ve iyi ortalar yapacak bir kanat oyuncusu lazım. hayrettinde ben bu özellikleri göremedim. bence sol taraf için yerli oyuncu yok. aslında o bölgenin adamı "keyifi yerinde ve özür dinemiş MUSAMPA" olurdu. Henüz adamın bonservisi de elimizdeyken onu küstürmemeliydik. Bir oyuncu (Hem de yıldız oyuncu ise) bir sezon boyunca oynatılmadığı halde formda değil diye takımdan kovulmamalıydı. Ziya doğan kaçıncı yıldızımızı kaçıracaksın elimizden.

1. Szymek 2.Marcelinho 3.Musampa 4.Jun 5.Jefferson 6.Stepanov
      Millet 6 yabancı ile şampiyonlar liginde kupa alır. Biz 6 yabancı ile rezil oluyoruz. Hem Avrupaya hem çocuklarımıza.
      TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
      Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

biz sivassporlu hayrettine laf ediyoruz bu forumda çeşitli şehirlerin oyncularına sırf o şehirden insanlar var die laf edemiyecek değiliz ölçüyü kaçırmadan
        Burası Trabzonspor forumudur

Yorum

gerekli bi oyuncu değil bizde örneği fazlasıyla var
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

allah askına hayrettin bizim takımda oynicak kapasitedemi ya hasan masan war ama onlar trabzonlu hiç olamzsa o artısı war adamlık hiç bişey olmasa

keçelinin baska bi versiyonu kalsın kücük takım topcusu onlar

Yorum

Bu Hayrettin'in manajeri kim?

Yorum

zaten iyi bir futbolcu değil
                SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn

Yorum

İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gördüğümüz kadarıyla hayrettinin bizim diğer savaşçılardan bir farkı yok. Bize topu sol ayağına alıp top sürecek ve iyi ortalar yapacak bir kanat oyuncusu lazım. hayrettinde ben bu özellikleri göremedim. bence sol taraf için yerli oyuncu yok. aslında o bölgenin adamı "keyifi yerinde ve özür dinemiş MUSAMPA" olurdu. Henüz adamın bonservisi de elimizdeyken onu küstürmemeliydik. Bir oyuncu (Hem de yıldız oyuncu ise) bir sezon boyunca oynatılmadığı halde formda değil diye takımdan kovulmamalıydı. Ziya doğan kaçıncı yıldızımızı kaçıracaksın elimizden.

1. Szymek 2.Marcelinho 3.Musampa 4.Jun 5.Jefferson 6.Stepanov
                  Millet 6 yabancı ile şampiyonlar liginde kupa alır. Biz 6 yabancı ile rezil oluyoruz. Hem Avrupaya hem çocuklarımıza.
                  Bir bilmecem var ahali...
                  -Haydi sor sor...(bu kısmı siz diyosunuz )
                  Sol kanatta oynarlar...
                  -Acaba kimler kimler?
                  Hayrettin'de olup Musampa'da olmayan şey...
                  -Acaba nedir nedir?
                  Transfer denince akla, hemen onun adı gelir!
                  -Menajer, menajer, menajer...!!!
                  İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Hayrettin'in manajeri kim?
                  İlk olarak sokrates61 tarafından gönderildi
                  Sanırım Ali Egesel

Yorum

• Hayrettinin soyadı da sanırım Yerlikaya

Yorum

olmayacak bir transfer için konuşmaya gerek yok
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

Emrah Hoca bir aralar Hamza Yerlikaya tipi futbolcularadan ve bunların son zamanlarda takımımızda gittikçe çoğaldığından bahsediyordu. Bakın İsmiyle müsemma bir adayımız var. İsim işi bozarsa kısaca H. Yerlikaya yazarsınız olur biter. Orijinali mecliste; bununla idare ederiz.

Yorum

ya zaten öyle ahim sahim bi futbolcu degil ..eksik kalsin

Yorum

ronaldinho bile olsa artık bu saatten sonra gelecek transferin fayda geriteceğine inanmıyorum.önceki yıl jun geçen yıl keçeli son günlerde alındı.ikisindende hiçbi fayda görmedik.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hayrettin nettin sen Trabzonu ancak rüyanda göreceksin
                              hayrettin kimde trabzonda oynama serefine nail olacak......
                              bu takım efendi adam lazım.Zaten formanın asaletinden olsa gerek bize gelen topcular baska bi asilzade oluyorlar canımmmmmmmmmmmm

(Bize kümeye diye tezahurat yapan ey gafiller sesiniz neden gelmiyor.
                              Sivasspora 2.lig b kategorisinde basarılar.....
                              Siz yokken biz vardık.Siz gideceksiniz biz hep varolacağız........
                              Baba sefkati iste Sivassporu tüm yaptıklarına ragmen affediyoruz.....)
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Çalışıyor...
                              X