Hayrettin alınmasın zaten. İyi bir opçu değil. Alıp ne yapacağız Mustafa'dan ne farkı var. Ben üstün bir özelliğini göremedim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hayrettin'in Durumu
Daraltma
X
-
hayrettin çok mu lazım bize..
Gördüğümüz kadarıyla hayrettinin bizim diğer savaşçılardan bir farkı yok. Bize topu sol ayağına alıp top sürecek ve iyi ortalar yapacak bir kanat oyuncusu lazım. hayrettinde ben bu özellikleri göremedim. bence sol taraf için yerli oyuncu yok. aslında o bölgenin adamı "keyifi yerinde ve özür dinemiş MUSAMPA" olurdu. Henüz adamın bonservisi de elimizdeyken onu küstürmemeliydik. Bir oyuncu (Hem de yıldız oyuncu ise) bir sezon boyunca oynatılmadığı halde formda değil diye takımdan kovulmamalıydı. Ziya doğan kaçıncı yıldızımızı kaçıracaksın elimizden.
1. Szymek 2.Marcelinho 3.Musampa 4.Jun 5.Jefferson 6.Stepanov
Millet 6 yabancı ile şampiyonlar liginde kupa alır. Biz 6 yabancı ile rezil oluyoruz. Hem Avrupaya hem çocuklarımıza.TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
Ahmet FıraTSerdar BAHAR
Yorum
-
İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGördüğümüz kadarıyla hayrettinin bizim diğer savaşçılardan bir farkı yok. Bize topu sol ayağına alıp top sürecek ve iyi ortalar yapacak bir kanat oyuncusu lazım. hayrettinde ben bu özellikleri göremedim. bence sol taraf için yerli oyuncu yok. aslında o bölgenin adamı "keyifi yerinde ve özür dinemiş MUSAMPA" olurdu. Henüz adamın bonservisi de elimizdeyken onu küstürmemeliydik. Bir oyuncu (Hem de yıldız oyuncu ise) bir sezon boyunca oynatılmadığı halde formda değil diye takımdan kovulmamalıydı. Ziya doğan kaçıncı yıldızımızı kaçıracaksın elimizden.
1. Szymek 2.Marcelinho 3.Musampa 4.Jun 5.Jefferson 6.Stepanov
Millet 6 yabancı ile şampiyonlar liginde kupa alır. Biz 6 yabancı ile rezil oluyoruz. Hem Avrupaya hem çocuklarımıza.
-Haydi sor sor...(bu kısmı siz diyosunuz)
Sol kanatta oynarlar...
-Acaba kimler kimler?
Hayrettin'de olup Musampa'da olmayan şey...
-Acaba nedir nedir?
Transfer denince akla, hemen onun adı gelir!
-Menajer, menajer, menajer...!!!
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Hayrettin'in manajeri kim?İlk olarak sokrates61 tarafından gönderildiSanırım Ali Egesel
Yorum
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayrettin nettin sen Trabzonu ancak rüyanda göreceksin
bu takım efendi adam lazım.Zaten formanın asaletinden olsa gerek bize gelen topcular baska bi asilzade oluyorlar canımmmmmmmmmmmm
(Bize kümeye diye tezahurat yapan ey gafiller sesiniz neden gelmiyor.
Sivasspora 2.lig b kategorisinde basarılar.....
Siz yokken biz vardık.Siz gideceksiniz biz hep varolacağız........
Baba sefkati iste Sivassporu tüm yaptıklarına ragmen affediyoruz.....)ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
Yorum