Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hayrettin'in Durumu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hayrettinde ii piyasa yaptı yaa. böyle çirkeflerden futbolcuda almayacaksın. para kazandırmayacaksın. kalsın size hayrettininiz
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

güzel bir laftır sadece futbolcu için kullanılmaz.
      ne olursan ol önce adam olacaksın!bu dün yaşananlarda bulunan herkese gidebilir
      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Hayrettini asıl şu andan itibaren almalıyız ...Hatta Keçeli den kötü çıksa dahi almalıyız ..

Yorum

hayrettin tekme atmasa bile faullerden sonra hep seyirciyi bir tahrik havası vardı...ama eğer tekme olayı da doğru ise bence buraya gelip takımında huzurunu bozmasın....
          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• hayrettin bu sat-atten sonra maradona olsa o formayı giyerse bu yönetim ve hayrettin gidene kadar protestoooo
            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

Gelmesin bize ahım şahım bi futbolcu da değil zaten...
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

İlk olarak karatasof tarafından gönderildi
                Hayrettin'de hayrettini isteyende def'olup gitsin..

bunu bir anlık sinirle söylemiş olduğunuzu düşünüyorum
                tabi ki isteyende istemeyende olur,hayrettini istemek yada istememek o kişinin futbola bakış açısıdır ve bizde insanları futbola bakış açıları nedeniyle dışlamamalı onları kendimizden soyutlamamalıyız diye düşünüyorum
                Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

Hayrettini ne yapacagiz arkadaslar inanin celalettin bu adamin yaninda maradona

Yorum

NE hayrettini yaa sivastan gelcek hiçbir top oynadığını sanan varlığı istemiyoruz...
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

hayrettin gelirse ayman onu döver.........
                      poetricus

Yorum

Tanımayanlar ya da hatırlamayanlar için.. Hayrettin yukarıdaki arkadaş.
                        "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

Valla bu adamı takımda görmek istemiyorum şahsen. Eyüp Kadri bile bundan daha iyidir.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk olarak tamersoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu başlıktaki yazıları dün maçtan önce yazın desek kimse yazmazdı...
                            O zaman şöyle söyleyeyim;

Yorum

Dunki macta, sivassporlu futbolcularin tutumunu gordukten sonra degil Hayrettin, feristahi gelse o takimdan istemem.
                              "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

maçı hayrettin için izledim ama spikerin bir kere bile hayrettin dediğini duymadım çok ciddiyim
                                sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                                Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X