hayrettinde ii piyasa yaptı yaa. böyle çirkeflerden futbolcuda almayacaksın. para kazandırmayacaksın. kalsın size hayrettininiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hayrettin'in Durumu
Daraltma
X
-
güzel bir laftır sadece futbolcu için kullanılmaz.
ne olursan ol önce adam olacaksın!bu dün yaşananlarda bulunan herkese gidebilirHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
İlk olarak karatasof tarafından gönderildiHayrettin'de hayrettini isteyende def'olup gitsin..
bunu bir anlık sinirle söylemiş olduğunuzu düşünüyorum
tabi ki isteyende istemeyende olur,hayrettini istemek yada istememek o kişinin futbola bakış açısıdır ve bizde insanları futbola bakış açıları nedeniyle dışlamamalı onları kendimizden soyutlamamalıyız diye düşünüyorumVasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
Valla bu adamı takımda görmek istemiyorum şahsen. Eyüp Kadri bile bundan daha iyidir.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak tamersoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu başlıktaki yazıları dün maçtan önce yazın desek kimse yazmazdı...
Yorum
Yorum