Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hayrettin'in Durumu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ne hayrettinmiş bu yaa.sanki dersin maldiniyi getiriyoz.klasik sıradan bir yerli futbol fukarası işte.
    Özkan SÜMER

Yorum

ben bi numarasını göremedim bunun.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Bize karaktersiz oyuncu lazım değil... Bize "Adam gibi adam lazım..."

Bırakın Hayrettini Forza KeçeLi... (Düştüğümüz hallere bakın )

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O zaman şöyle söyleyeyim;

Emrah Abi maçtan öncede yazmış
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Sağlık Olsun, Hayrettinimiz Eksik Olsun.
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

ne hayrettini ya. celaleddinden hic bir farki yok. defansin soluna cagdas veya risp ortasahada celaleddin ve keceliyle idare edicez artik.
            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

o adam bu klüpten içeri ayağını atamaz karaktersiz herif
              En son Gamze tarafından düzenlendi; 13.08.2007, 17:09. Sebep: Hakaret yok.Düzenlenmiştir.

Yorum

Abi bize yumuk attıysa falan,kesin gelir.Çırpınmayın bşuna..

Adam olayı çözmüş,baktı transfer olacak gibi değil.En iyisi dedi bi kavga ortamında bi dalayım ben bu ts lilere,kesin transfer ederler beni..Hem öyle ahım şahım bir futbolcu da değil.Şartlara uyuyor yani
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Onun bu takımda 'h'sine yer yok...... Ey gidi küçük hayrettin ne zaman yalakalığı bırakıp büyüyeceksin ?Cevabı söylüyorum :Hiçbir zaman...... Çapulcu sivasporunla, gazetelerin 3. sayfalarında her zaman küçük kalacaksın.
                  En son Gamze tarafından düzenlendi; 13.08.2007, 17:08. Sebep: hakaret yok...Düzenlenmiştir.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

hayrettin falan ıstemıyorum kardesım ben bu takımaa... nasıl tekmeler savurduğunu gorduk dun aksamm ... bıde gelıp aynı takımda nasıl yuzune bakacak ... zaten bır parca gruru varsa gelmez artık bu saatten sonra .. kardes takımmıs neresı kardes takım bunların her turlu cırkeflığı yaptılar dun aksam hele o musa yokmu ona ne olduysa.... karsımaa cıkmasın...

Yorum

İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hayrettin gelirse ayman onu döver.........
                      hayrettin gelmesini zaten istemiyorum ( macda olup bitenleri göremedim, ne yapdi etti, ama sivassporlu oyuncular gözümden düstü, 3 puan icin son careyi kullandilar, kazanmak icin dayak yemis numarasi yapmaya kadar indiler, hayrettin charakteri farklimidir ? )

ama Ayman da trabzonsporda oynaybilecek futbolcu degil. Istemiyorum böyle adamlari. Kim getirdiyse tekmelesin yine. Isterse Sivasa gitsin, gece gündüz birbirileri ile ugrassinlar.

Yeter yaa yeter.
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

yav hayrettin kim .Olayları bir tarafa koyun zaten Trabzonspor'da oynamaya layık br oyuncu değil.

Yorum

hem topçu değil hem de insan...
                          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

sivassporlu kimse bu klupten girmemeli. cirkefler. futbol adil bir oyundan bunlar yuzunden serefsizlerin oyununa dondu.
                            sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                            deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forza Keçeli... Hayrettin de kimmiş.

Fb'lilerin eski Gs kalecisi hayrettin'e özel bir tezahüratı vardı, onunla seslenmek istiyorum da tam hatırlayamadım.

Hayrettin'in bişeyler kaybetmesiyle ilgiliydi ama.. Neyse hatırlasam cuk oturacaktı kanımca.
                              ben hatırlıyorum ama burda söylenecek cinsten değil

ayrıca gerçekten tekme attıysa hangi yüzle gelecek merak ediyorum

Yorum

Ergin keleş,Eyüp Kadri + 1 milyon dolar. Kim yaaa bu adam. Eyüp kadriyle kafa kafaya bile takas etmem.

Yorum

Çalışıyor...
                                X