ne hayrettinmiş bu yaa.sanki dersin maldiniyi getiriyoz.klasik sıradan bir yerli futbol fukarası işte.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hayrettin'in Durumu
Daraltma
X
-
Bize karaktersiz oyuncu lazım değil... Bize "Adam gibi adam lazım..."
Bırakın Hayrettini Forza KeçeLi... (Düştüğümüz hallere bakın)
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman şöyle söyleyeyim;
Yorum
-
Abi bize yumuk attıysa falan,kesin gelir.Çırpınmayın bşuna..
Adam olayı çözmüş,baktı transfer olacak gibi değil.En iyisi dedi bi kavga ortamında bi dalayım ben bu ts lilere,kesin transfer ederler beni..Hem öyle ahım şahım bir futbolcu da değil.Şartlara uyuyor yani"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
Onun bu takımda 'h'sine yer yok...... Ey gidi küçük hayrettin ne zaman yalakalığı bırakıp büyüyeceksin ?Cevabı söylüyorum :Hiçbir zaman...... Çapulcu sivasporunla, gazetelerin 3. sayfalarında her zaman küçük kalacaksın.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
hayrettin falan ıstemıyorum kardesım ben bu takımaa... nasıl tekmeler savurduğunu gorduk dun aksamm ... bıde gelıp aynı takımda nasıl yuzune bakacak ... zaten bır parca gruru varsa gelmez artık bu saatten sonra .. kardes takımmıs neresı kardes takım bunların her turlu cırkeflığı yaptılar dun aksam hele o musa yokmu ona ne olduysa.... karsımaa cıkmasın...
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayrettin gelirse ayman onu döver.........
ama Ayman da trabzonsporda oynaybilecek futbolcu degil. Istemiyorum böyle adamlari. Kim getirdiyse tekmelesin yine. Isterse Sivasa gitsin, gece gündüz birbirileri ile ugrassinlar.
Yeter yaa yeter."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForza Keçeli... Hayrettin de kimmiş.
Fb'lilerin eski Gs kalecisi hayrettin'e özel bir tezahüratı vardı, onunla seslenmek istiyorum da tam hatırlayamadım.
Hayrettin'in bişeyler kaybetmesiyle ilgiliydi ama.. Neyse hatırlasam cuk oturacaktı kanımca.ben hatırlıyorum ama burda söylenecek cinsten değil
ayrıca gerçekten tekme attıysa hangi yüzle gelecek merak ediyorum
Yorum
Yorum