Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hayrettin'in Durumu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Kotsari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gökdeniz neden buraya dahil edilmiyor, iyi futbolcu olduğu için ilkelerimizi çiğnesede önemli değilmi yoksa?
    gökdeniz gözümüsün içine bakarak hepinizin ......ceğim dedi mi? delikanlıysanız kadıköye gelin dedi mi? yada Trabzonsporda misyonumu tamamladım dedi mi? gökdeniz bi yanlış yaptı ve bedelini kendi ödedi.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

slm arkadaslar ben sivasliyim ama trabzonsporluyum ben maci seyretmedim iste oluyorum aksamlari olaylari gördum bi ustunde tisört olmayan cocuk vardi onu yasir kovaliyordu onu bilesiniz digerlerinide görmedim ben bu olaylara yorum getirmek istemiyorum ama sunu söylemek istiyorum baliliyide aymanida sahaya giren taraftarlarida olaya karisan futbolcularida agzim cok bozuk ama burda el vermiyorlar anladiniz
      hakkin yerini bulmasini istiyorum
      uzulduk olan olmus hayirlisi olsun
      SAMPIYON TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Tufan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        slm arkadaslar ben sivasliyim ama trabzonsporluyum ben maci seyretmedim iste oluyorum aksamlari olaylari gördum bi ustunde tisört olmayan cocuk vardi onu yasir kovaliyordu onu bilesiniz digerlerinide görmedim ben bu olaylara yorum getirmek istemiyorum ama sunu söylemek istiyorum baliliyide aymanida sahaya giren taraftarlarida olaya karisan futbolcularida agzim cok bozuk ama burda el vermiyorlar anladiniz
        hakkin yerini bulmasini istiyorum
        uzulduk olan olmus hayirlisi olsun
        ayman a ne diyorsun ki o Trabzonspor un futbolcusudur ona hiç bir şey söyleme

zaten söylenecek birşeyde yok adam ın futbolu bu herkese sert girer zaten kartını da görmüştür

Yorum

Hayrettin gitsin sivasta oynamaya devam etsin bizim M.Keçeli bile ondan iyi
          Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
          Şenol GÜNEŞ

Yorum

Çalışıyor...
          X