Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hayrettin'in Durumu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bir zamanlar fatih akyel geleceğindede ortalık yıkılmıştı sonra noldu adam geldi bu takımda kaptanlık bile yaptı o yüzden fazla kafa yormaya gerekte yok siz ne söylerseniz söyleyin alacaklarsa alırlar....
    söliyecek bisi yok sadece trabzon.....

Yorum

İlk olarak tamersoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu başlıktaki yazıları dün maçtan önce yazın desek kimse yazmazdı...
      İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O zaman şöyle söyleyeyim;

istisnalar kaydeyi bozmaz
      söliyecek bisi yok sadece trabzon.....

Yorum

İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İstemiyoruz o kadar!!
        hayrettin bu işe karışmamış olabilir benim sadece sivasta taktir ettiğim bir sedat birde petkoviç var helal olsun en azında ekmeğimizi boşuna yememişler. ama yinede sivasa sırf hayrettin için 1 milyon dolar art ergin ve eyübu vereceksin işte bu olmaz gelen varsa kapımız açık

solbekmi arıyorsunuz
        eyüp bize yeter.....
        forwetmi ergin yeter

hayrettinh gibi futbolcular elimizde çok

okadar masa başı oyunundan sonra birde kasamıza göz dikmiş üç kağıtcı
        otyakmada baya uyanık çıktı haniiiii
        bende diyorum bu adam hakemem öle tv de böle niye konuşuyor.........
        40. yılımızda avrupa başarıları ile elenmiş bir trabzonspor değil,
        Lig sonunda 7. mutluluğu yaşatmasını istiyorum....

Yorum

böyle kişiliksiz bir oyuncuya nasıl talip olmuşuz hayret!

Yorum

Bu saatten sonra Hayrettin alınmaz. Sivas spor başkanın yaptığı açıklamayı esefle kınıyorum. Onlara paramı vereceğiz birde avuçlarını yalarlar.
            (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

sivaslı bitane oyuncu sanırım 3 numaraydı o çocuk inanılmaz sağduyuluydu o giren taraftarı etkisiz hale getirdi vurmak yerine arkadaşlarından korudu bende ona burdan teşekkür etmek istiyorum

Yorum

bide eyüp kadri ve ergin keleş gibi 2 tane Ümit Milli oyuncumuzu mu vereceğiz bu saatten sonra olmaz zaten bu transfer Eyüp Kadri hayrettin den daha iyidir.

sivasda heralde 1-2 oyuncu dışında herkes kavgaya girdi girmeyenlere burdan saygımızı sunuyoruz

Yorum

İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sivaslı bitane oyuncu sanırım 3 numaraydı o çocuk inanılmaz sağduyuluydu o giren taraftarı etkisiz hale getirdi vurmak yerine arkadaşlarından korudu bende ona burdan teşekkür etmek istiyorum

3 numaralı oyuncu sedat bayrak trabzonludur.
                  İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

arkadaşlar lütfen ne istiyorsunuz bırakın gelsin hayrettin bırakınız gelsin bi dayakta ben atarım p...
                    Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

İlk olarak da_da_da tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar lütfen ne istiyorsunuz bırakın gelsin hayrettin bırakınız gelsin bi dayakta ben atarım p...
                      aynen katılıorum

@camobali-61

3 numaralı oyuncu için verdiğin bilgi için teşekkür ederim belliydi öyle olduu

Yorum

bu olaya karışan sivaslı futbolcularla sahaya inen taraftarları dizecen sıraya alayını tarayacan...
                        Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

İlk olarak da_da_da tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu olaya karışan sivaslı futbolcularla sahaya inen taraftarları dizecen sıraya alayını tarayacan...
                          çok radikalsin be abi güldüm baya

Yorum

garibim hayri bee.. sende gitmişin güme.. sahi bu çocuk ne yaptı bu kadar nefret edilecek.. gerçekten bilmediğimden soruyorum, acaba yasirle mi karıştırdınız diye..
                            yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              garibim hayri bee.. sende gitmişin güme.. sahi bu çocuk ne yaptı bu kadar nefret edilecek.. gerçekten bilmediğimden soruyorum, acaba yasirle mi karıştırdınız diye..
                              Görüntü vardı ama Digitürk hepsini kaldırtmış Youtube'dan. Faul yaptığı pozisyondan sonra Musa saldırıyor ya hani Ayman'a, ondan sonra biraz Ayman uzaklaşıyor kalabalığın arasından tam çıkarken Hayrettin geliyor, itip kakıyor, tartaklıyor Ayman'ı...
                              BORDO MAVİ

Yorum

İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Görüntü vardı ama Digitürk hepsini kaldırtmış Youtube'dan. Faul yaptığı pozisyondan sonra Musa saldırıyor ya hani Ayman'a, ondan sonra biraz Ayman uzaklaşıyor kalabalığın arasından tam çıkarken Hayrettin geliyor, itip kakıyor, tartaklıyor Ayman'ı...
                                bunun için mi yani... biraz abartılmamış mı sencede...
                                yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

Çalışıyor...
                                X