Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar ben bilgi vermeyi unuttum. Özür dilerim bu nedenle. Fakat yazdıktan sonra devrettim hemen pablo_escobar isimli arkadaşa.

Bilgilerinize.

Yorum

• pablo escobar baya bi bilet toplamış görünen, sakat bi durum yoktur umarım.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Semih Aydın tc bekliyor...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Onur Erçetin e Devir yapılmıştır
          ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak Semih AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onur Erçetin e Devir yapılmıştır
            Usta çok teşekkür ederim bu maçta senin yerine de bağıracam

Yorum

• Yiğit hocam yazmışsın ama farkedemedim.
              Halen talebim devam etmekte, varsa aktarabilecek olan memnun olurum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              ...öLüMüNe TrAbZoNsPoR...

Yorum

• GS maçına bilet devretmek isteyen varsa şimdiden rez. alayım. Öğrenciyiz.
                En son umutgenctr tarafından düzenlendi; 07.03.2017, 12:34. Sebep: Kurallara aykırı.

Yorum

• İlk olarak umutgenctr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  GS maçına bilet devretmek isteyen veya uygun fiyata satmak isteyen varsa şimdiden rez. alayım. Öğrenciyiz.
                  Burası BMN. Uygun fiyata satmak isteyen diye bir durum bu sayfalarda gerçekleşemez. Ya kombine aktarırız ya da elinde fazla bileti olan dilerse bedelsiz devreder, devredecek durumu yoksa da normal satış fiyatı karşılığında bir başkasına satar. Bunun dışında herhangi bir duruma burada müsaade etmemize imkan yok.

Bilet bekleyen üyelerimizin de aklında bulunsun...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION] tamamdır. Düzelttim.

Yorum

• Sa devredecek olursa bende devralabilirim

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak umutgenctr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @Yiğit Gayretli tamamdır. Düzelttim.
                        İlk olarak MustafaMertH tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sa devredecek olursa bende devralabilirim

Bu arada, bu maça gidecek kişi sayısı yüksek olacaktır. Hazırlıklı olmanızı öneririm. Devir için boş bilet bulmakta sıkıntı çekebilirsiniz.
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Arkadaşla lütfen yardım.

Passolig başvurusu yaptım kart elime geçmedi. Passo dan para aktardım hesabima bilet almak istiyorum Gs maçına. Biletler satışta deniyor ben maçı bulamıyorum sistemde. İlk defa kullanıyorum bu sistemi bi yardım lütfen.

HTC Desire 828 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşla lütfen yardım.

Passolig başvurusu yaptım kart elime geçmedi. Passo dan para aktardım hesabima bilet almak istiyorum Gs maçına. Biletler satışta deniyor ben maçı bulamıyorum sistemde. İlk defa kullanıyorum bu sistemi bi yardım lütfen.

Selçuk kardeşim resmi olarak satışa çıkmadı biletler bugün içinde çıkacaktır.

Yorum

• Yani passoda şu an çıkmaması normal bir durum mu?

bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yani passoda şu an çıkmaması normal bir durum mu?

Evet normal kulüp sadece fiyatlarla ilgili bilgilendirme yaptı satışa çıktığında ayriyeten kulüp bilgilendirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X