İlk olarak seçuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğu alt J tribününün tamamı tribün grubu mu?
Maç izlenmez mi babanla eşinle ?
Yorum
-
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğu alt J tribününün tamamı tribün grubu mu?
Maç izlenmez mi babanla eşinle ?
Yorum
-
Hele bir aktif olsun. Tecrübeyle daha da güzel hale gelecekForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Merhabalar. Galatasaray maçı için kombinesi olup transfer edebilecek durumda olan varmı? Öğrenciyim normalde hergün kenara 3 5 kuruş bir şeyler atar sırf arkadaşlarımın maratondan kombinesi var diye maratondan bilet alabilmek için 40 tl biriktirirdim. Tabi bu sefer öyle olmadı bir anda fiyatlar 2 katına çıkınca bende arayışa düştüm. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Yorum
-
Güney kalearkası devretmek isteyen var mı? İlkkez Trabzon'a geleceğim inşAllah şimdi Ankarada öğrenciyim. Orayı istememin sebebi üniversitemdeki Tsliler oraya alacakmış bende onlarla gelir giderim
Koltuğa basma küfür durumu vs varsa onları yapmam mülayim bir insanımdır sadece destekte bulunurum takımıma
Bileti bugün alayım riske girmeyeyim dedim ancak kale arkaları bitmişEn son İsmail Sezgin tarafından düzenlendi; 11.03.2017, 16:29.Geldik, Gidiyoruz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum