Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok çok bağırma taraftarı değilim. Sakin bir maç izlemeyi düşünüyorum. Artık ne kadar mümkün olacak sa

HTC Desire 828 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sinirden çıldırma da 😃

Yorum

• Doğu alt J tribününün tamamı tribün grubu mu?
      Maç izlenmez mi babanla eşinle ?

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğu alt J tribününün tamamı tribün grubu mu?
        Alt taraflar tribün tamamı üst sıralardan alirsan normal izlersin fakat oturman mümkün değil.

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doğu alt J tribününün tamamı tribün grubu mu?
          Eğer oturup maç izlemeyi düşünüyorsan pek rahat edemezsin orada. Üst kattan almanı tavsiye ederim hem seyir açısı daha iyi hem de sadece önemli pozisyonlarda veya bazı tezahüratlarda ayağa kalkarsın.

Yorum

• profesyonel dokunuşlar, güzel hizmet
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hele bir aktif olsun. Tecrübeyle daha da güzel hale gelecek
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Galatasaray maçı kombine transferim için tc alabilirim.

Yorum

• [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION] yaz beni hehe
                  Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• arkadaşlar bende öğrenciyim Galatasaray maçı için bilet arıyorum bileti olan birisi transfer edebilirse çok sevinirim.

Yorum

• Trabzon haricinde kombineyi öğrenci/kadın indirimden faydalanarak istanbuldan herhangi bir yerden alabiliyor muyuz?
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Merhabalar. Galatasaray maçı için kombinesi olup transfer edebilecek durumda olan varmı? Öğrenciyim normalde hergün kenara 3 5 kuruş bir şeyler atar sırf arkadaşlarımın maratondan kombinesi var diye maratondan bilet alabilmek için 40 tl biriktirirdim. Tabi bu sefer öyle olmadı bir anda fiyatlar 2 katına çıkınca bende arayışa düştüm. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Yorum

• Öğrenciyim bilet arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Yorum

• Güney kalearkası devretmek isteyen var mı? İlkkez Trabzon'a geleceğim inşAllah şimdi Ankarada öğrenciyim. Orayı istememin sebebi üniversitemdeki Tsliler oraya alacakmış bende onlarla gelir giderim

Koltuğa basma küfür durumu vs varsa onları yapmam mülayim bir insanımdır sadece destekte bulunurum takımıma
                            Bileti bugün alayım riske girmeyeyim dedim ancak kale arkaları bitmiş
                            En son İsmail Sezgin tarafından düzenlendi; 11.03.2017, 16:29.
                            Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Akhisar maçından sonra yazcaktım ama dayanamadım skillerim

koltuğa kesinlikle basmam basanı uyarıyorum
                              kendi oyuncumuza no küfür no yuhalama
                              bir gözüm maçtayken diğeri taraftar gruplarında anlık tepki için

biletinize talibim

Yorum

• Internet üzerinden passolig kartimin belirttigim adrese geldimi gelmedimi diye ögrenebilecegim bi yer var mi?

Daha yeni basvuru yapdim 2 mart'da, 16-20 mart arasinda trabzondayim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X