Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MustafaMertH tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet normal kulüp sadece fiyatlarla ilgili bilgilendirme yaptı satışa çıktığında ayriyeten kulüp bilgilendirir.

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tamam renktaş saol. Erzurum dan geliyoruz heyecanliyiz. Işimizi şansa bırakamayiz.

HTC Desire 828 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam renktaş saol. Erzurum dan geliyoruz heyecanliyiz. Işimizi şansa bırakamayiz.

dostum telaş yapma bilet bulunur 41461 kişilik stad
      BMN KOCAELİ

Yorum

Önemli değil o kadar yol geliyorsunuz izlediğiniz maça değer inşallah :d

Yorum

• bu arada bizim ekipten maça gidecekler olacağı için bizim kombinelerimiz ayırtıldı
          BMN KOCAELİ

Yorum

• hem gs hem de bjk maçlarına gitmeyi düşünenler için kombine almaları en doğru karar olacaktır, hem de seneye uygulanacak indirimli ön alım haklarından faydalanabilirler. (win-win)
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• kombine alinn kale arkasi icin 50 lira fazla gozuyle bakmayin yeri geliyo disarda arkadasimiz kaliyo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Kombineler tekrar satışa çıkmış... Kombine organizasyonumuza dahil olabilirsiniz!

http://forum.bordomavi.net/showthrea...-Kombine-Vakti!
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• .
                  En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 08.03.2017, 15:17.
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Allah nasip ederse Gs maçı için İstanbul'dan 4 kişi maça gideceğiz. Bilet devretmek isteyen olursa talibim.
                    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• passolig kartima passo.com.tr sayfasinda para yüklemek istedigimde bir sekmede "Yatirilacak tutar" yaziyor, benim kredi kartim euro bazinda. simdi oradaki tutara 80 tl lik bilet icin para yüklemek istiyorsam 80 mi yaziyorum yoksa 80 tl nin euro karsiligini mi yatiriyorum?

Yorum

• Passolig tl olarak algılayacaktır, bankanızca bir engel yoksa kartınızdan 80 TL karşılığı euro çekilecektir diye tahmin ediyorum.

Yorum

• Batı üst d blok sıra 23 koltuk 11-12 nasıl beyler iyi izlenir mi ordan mac??

bize heryer TrabzonSpor

Yorum

Batı üst d blok sıra 23 koltuk 11-12 nasıl beyler iyi izlenir mi ordan mac??

Oldukça iyi ama bağırmak istiyorsan çevren hiç bağırmayacaktır.

Yorum

• İlk olarak MustafaMertH tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oldukça iyi ama bağırmak istiyorsan çevren hiç bağırmayacaktır.
                              Yok çok bağırma taraftarı değilim. Sakin bir maç izlemeyi düşünüyorum. Artık ne kadar mümkün olacak sa

bize heryer TrabzonSpor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X