Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar Sevgili Mehdi'ye Twitter dan yazdım ama burdan yardımcı olursanız da makbule geçer. oğlum ile Giresun dan geleceğiz bilet aktaran olursa seviniriz
    Rıza abi Facebook'tan da yazdım. Sana biletleri [MENTION=475]Külünkoğlu[/MENTION] aktaracak. Tc bekliyor...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün facebookta yazınca 5 bileti de transfer ettim.

Aklınızda bulunsun bütün maçlar için 5 biletim de boşta. Böyle bir başlık olması da güzel olmuş lazımdı.

İlk mesaja ismimi ekleyebilirsiniz daimi boş olacak benim koltuklar. Başlığa giren benimle ve benim gibi arkadaşlarla iletişime geçer.
      Kardeşim merhaba.Forumda her maç için 5 biletin olduğunu yazmışsın.Ben Antalyada öğrenciyim.Galatasaray maçına gelmeyi düşünüyorum.Müsaitsen O maç için bana bileti ayırabilir misin ?

Yorum

Aktarılan bilet sonradan tekrar aktarilabiliyor mu ?

Bu arada benim gidip gidemeyeceğim kesinleşince buradan aktarım yaparım birine.
        En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 15.02.2017, 12:33.
        Özkan SÜMER

Yorum

Alanyaspor Maçı için kombine ve bilet aktarım listesi:

1) @OFLU (Devretti) ----> @Onur Keskin
          2) @Külünkoğlu (Devretti) ------> @Rıza ÇOLAK (2 adet)
          3) @brnclhn
          4) @Yiğit Gayretli
          5) @UğurB -2 Adet-
          6) @SAFA
          7) @Umut Kanber
          8) @Cengiz Çubukcu
          9) @Tunç Tosun
          10)
          En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 15.02.2017, 13:38.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cezalı olduğunuz kesin değil şuan, bi iki gün daha beklemeniz daha doğru olacaktır. Zaten gidemeyecekseniz tabii ki aktarın boş kalmasın tribünler
            nasıl kesin değil,cezanın iptali mi söz konusu? ona göre devretme işini bekleteyim biraz... bilgi verirseniz sevinirim...

Yorum

Arkadaşlar 2 tane bilete talibim, tercihen maraton daha iyi tabi ama kale arkası da olur. Devretmek isteyen olursa çok memnun olurum.

Yorum

İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nasıl kesin değil,cezanın iptali mi söz konusu? ona göre devretme işini bekleteyim biraz... bilgi verirseniz sevinirim...
                İtiraz ettik sonucu açıklanmadı henüz ceza olmayabilir. Aktarma işini bir iki gün erteleyin

Yorum

İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar benim de iki kombinem var her hafta devredebilecegim.
                  Bu hafta devredecegim.
                  Guney Kale Arkasi alt K Blokta.
                  Su anda benim gidecegim kesin olan maclar Galatasaray, Besiktas. Bir, iki mac daha eklenebilir.
                  Maclara gidecek, destek verecek, oturacagi koltuklara gozu gibi bakacak, tercihen ogrenci arkadaslara ucretsiz devredecegim.
                  Bu konuda arkadaslar bana ozelden ulasabilir.
                  Kardeşim merhaba.Ben Antalyada öğrenciyim.Galatasaray maçına gelmeyi düşünüyorum.Müsaitsen 2 kombinem var yazmışsın birini bana devredebilme şansın var mı ?

Yorum

Alanyaspor Maçı için kombine ve bilet aktarım listesi:

1) @OFLU (Devretti) ----> @Onur Keskin
                    2) @Külünkoğlu (Devretti) ------> @Rıza ÇOLAK (2 adet)
                    3) @brnclhn
                    4) @Yiğit Gayretli (Devretti) ------> @Burçak
                    5) @UğurB -2 Adet-
                    6) @SAFA (Devretti) ------> @Hüseyin Ş. +1
                    7) @Umut Kanber (Devretti) ------> @Hüseyin Ş.
                    8) @Cengiz Çubukcu
                    9) @Tunç Tosun
                    10)
                    En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 15.02.2017, 15:53.
                    Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar 2 tane bilete talibim, tercihen maraton daha iyi tabi ama kale arkası da olur. Devretmek isteyen olursa çok memnun olurum.
                      Kim alıyor?

@SAFA @Umut Kanber @Cengiz Çubukcu @Tunç Tosun
                      Ayağa KALK!

Yorum

bende bitane var tc yollayin pm den

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bende bitane var tc yollayin pm den

[MENTION=46337]Hüseyin Ş.[/MENTION]
                          Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [MENTION=46337]Hüseyin Ş.[/MENTION]
                            [MENTION=35502]SAFA[/MENTION] ve [MENTION=6038]Uğur Kanber[/MENTION] sağolsun yardımcı oldular, çok teşekkür ederim
                            En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 15.02.2017, 14:58.

Yorum

İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @SAFA ve @Uğur Kanber sağolsun yardımcı oldular, çok teşekkür ederim
                              Transfer tamam mı ve kim yaptı? Listeye işleyeyim.
                              Ayağa KALK!

Yorum

beni sil ben yaptim devri

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X