İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün facebookta yazınca 5 bileti de transfer ettim.
Aklınızda bulunsun bütün maçlar için 5 biletim de boşta. Böyle bir başlık olması da güzel olmuş lazımdı.
İlk mesaja ismimi ekleyebilirsiniz daimi boş olacak benim koltuklar. Başlığa giren benimle ve benim gibi arkadaşlarla iletişime geçer.
Yorum
-
Aktarılan bilet sonradan tekrar aktarilabiliyor mu ?
Bu arada benim gidip gidemeyeceğim kesinleşince buradan aktarım yaparım birine.En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 15.02.2017, 12:33.Özkan SÜMER
Yorum
-
Alanyaspor Maçı için kombine ve bilet aktarım listesi:
1) @OFLU (Devretti) ----> @Onur Keskin
2) @Külünkoğlu (Devretti) ------> @Rıza ÇOLAK (2 adet)
3) @brnclhn
4) @Yiğit Gayretli
5) @UğurB -2 Adet-
6) @SAFA
7) @Umut Kanber
8) @Cengiz Çubukcu
9) @Tunç Tosun
10)En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 15.02.2017, 13:38.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCezalı olduğunuz kesin değil şuan, bi iki gün daha beklemeniz daha doğru olacaktır. Zaten gidemeyecekseniz tabii ki aktarın boş kalmasın tribünler
Yorum
-
İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl kesin değil,cezanın iptali mi söz konusu? ona göre devretme işini bekleteyim biraz... bilgi verirseniz sevinirim...
Yorum
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar benim de iki kombinem var her hafta devredebilecegim.
Bu hafta devredecegim.
Guney Kale Arkasi alt K Blokta.
Su anda benim gidecegim kesin olan maclar Galatasaray, Besiktas. Bir, iki mac daha eklenebilir.
Maclara gidecek, destek verecek, oturacagi koltuklara gozu gibi bakacak, tercihen ogrenci arkadaslara ucretsiz devredecegim.
Bu konuda arkadaslar bana ozelden ulasabilir.
Yorum
-
Alanyaspor Maçı için kombine ve bilet aktarım listesi:
1) @OFLU (Devretti) ----> @Onur Keskin
2) @Külünkoğlu (Devretti) ------> @Rıza ÇOLAK (2 adet)
3) @brnclhn
4) @Yiğit Gayretli (Devretti) ------> @Burçak
5) @UğurB -2 Adet-
6) @SAFA (Devretti) ------> @Hüseyin Ş. +1
7) @Umut Kanber (Devretti) ------> @Hüseyin Ş.
8) @Cengiz Çubukcu
9) @Tunç Tosun
10)En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 15.02.2017, 15:53.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar 2 tane bilete talibim, tercihen maraton daha iyi tabi ama kale arkası da olur. Devretmek isteyen olursa çok memnun olurum.
@SAFA @Umut Kanber @Cengiz Çubukcu @Tunç TosunForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende bitane var tc yollayin pm den
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=46337]Hüseyin Ş.[/MENTION]En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 15.02.2017, 14:58.
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@SAFA ve @Uğur Kanber sağolsun yardımcı oldular, çok teşekkür ederimForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum