İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kombine veya bilet devri özellikle karaborsa ile mücadele etme adına bir öneride bulunmak istiyorum.Biletin bittiği maçlarda(Örneğin GS ve muhtemelen BJK maçları) Trabzonspor devreye girmeli ve bilet transferi talebi kulübe yapılmalı kulüp tarafından ücreti karşılığı tekrar satışa çıkartılan biletlerin bedelinin yarısı kombine veya bilet sahibinin passolig hesabına aktarılmalı diğer yarısı kulübe gelir olarak kalmalı.Böylece iki tarafta bu işten karlı çıkacak hem maça gidemeyen bilet sahibi hemde kulüp kazanacak, ayrıca karaborsa ile de kulüp tarafından etkin şekilde bir mücadele sağlanacaktır.
Yorum
-
İlk olarak mahmutsert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş maçına gidemeyenler biletini bana transfer edebilir!
Yorum
-
İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEsimle beraber bjk maci icin ankaradan gelicez.benim pasolig kartim var suresi doldu uzatmak 30 tl.esim karti yok.passo almadan tek kullanimlik bilet alabilirmiyizDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
şimdi benim anlamadığım şey şu geçen gün bayern manchester arsenal gibi kulüplerin doluluk oranlarına baktım bazısı tamamen dolu bazısı 20 25 kişilik boşluk var acaba bu sayılar maça giriş yapanların sayısı mı yoksa satılan kombine ve bilet sayısı mı? biz de güya kapalı gişe oynadık ama sayı bayağı az çıktı.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePasso kart çıkartmadan bilet alamazsın. Talepte bulunursun. Daha sonra gider tek kullanımlık bileti alırsın. Fakat Passo başvurusu olmadan tek kullanımlık bilet alamazsın
Yorum
-
İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer turlu passo kart ucreti odemek zorundayim.tek seferlik kart bile olsaDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePasso'da kale arkası biletlerinde iki blok açık gözüküyor ama satış yok. İlerleyen zamanlarda bölüm bölüm açarlar sanırım. Kuzey tarafından 1 tane daha almam lazımdı.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiletler satışa çıktığında açıktı hepsi. Neden kapattılar acaba.
Yorum
-
Artık buradan devam ediyoruz;
Merhaba sevgili BMN üyeleri. Passolig sistemiyle birlikte gelen ve şehir dışından kombine alan kişilerin yerlerinin boş kalmaması adına adeta bir zorunluluk olan "bilet devir" konusuna BMN Yönetimi olarak, pratik bir çözüm üretmek istedik. Bunun sonucunda da tanıtımını yaptığımız "Bilet Devir Platformunu"Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum