Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION]

Amacım rahat maç izlemek değil. Ben tribüncü adamım. :P Görüntü açısından sormuştum. Maraton'dan izledim Antep maçını ama bu sefer uçak biletleri, maç bileti felan baya tuzlu oluyor. Neyse Kuzey üst'den aldım. Teşekkürler.
    En doğru yerden almışsın reis emin ol

Yorum

• Kombine veya bilet devri özellikle karaborsa ile mücadele etme adına bir öneride bulunmak istiyorum.Biletin bittiği maçlarda(Örneğin GS ve muhtemelen BJK maçları) Trabzonspor devreye girmeli ve bilet transferi talebi kulübe yapılmalı kulüp tarafından ücreti karşılığı tekrar satışa çıkartılan biletlerin bedelinin yarısı kombine veya bilet sahibinin passolig hesabına aktarılmalı diğer yarısı kulübe gelir olarak kalmalı.Böylece iki tarafta bu işten karlı çıkacak hem maça gidemeyen bilet sahibi hemde kulüp kazanacak, ayrıca karaborsa ile de kulüp tarafından etkin şekilde bir mücadele sağlanacaktır.

Yorum

• İlk olarak mahmutsert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beşiktaş maçına gidemeyenler biletini bana transfer edebilir!
        teşekkürler

Yorum

• Esimle beraber bjk maci icin ankaradan gelicez.benim pasolig kartim var suresi doldu uzatmak 30 tl.esim karti yok.passo almadan tek kullanimlik bilet alabilirmiyiz

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Esimle beraber bjk maci icin ankaradan gelicez.benim pasolig kartim var suresi doldu uzatmak 30 tl.esim karti yok.passo almadan tek kullanimlik bilet alabilirmiyiz
            Passo kart çıkartmadan bilet alamazsın. Talepte bulunursun. Daha sonra gider tek kullanımlık bileti alırsın. Fakat Passo başvurusu olmadan tek kullanımlık bilet alamazsın
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• şimdi benim anlamadığım şey şu geçen gün bayern manchester arsenal gibi kulüplerin doluluk oranlarına baktım bazısı tamamen dolu bazısı 20 25 kişilik boşluk var acaba bu sayılar maça giriş yapanların sayısı mı yoksa satılan kombine ve bilet sayısı mı? biz de güya kapalı gişe oynadık ama sayı bayağı az çıktı.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Passo kart çıkartmadan bilet alamazsın. Talepte bulunursun. Daha sonra gider tek kullanımlık bileti alırsın. Fakat Passo başvurusu olmadan tek kullanımlık bilet alamazsın
                Her turlu passo kart ucreti odemek zorundayim.tek seferlik kart bile olsa

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Her turlu passo kart ucreti odemek zorundayim.tek seferlik kart bile olsa
                  Aynen o tek kullanımlık kartın mantığı kartın çıkana kadar mağdur olma diye.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Passo'da kale arkası biletlerinde iki blok açık gözüküyor ama satış yok. İlerleyen zamanlarda bölüm bölüm açarlar sanırım. Kuzey tarafından 1 tane daha almam lazımdı.

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Passo'da kale arkası biletlerinde iki blok açık gözüküyor ama satış yok. İlerleyen zamanlarda bölüm bölüm açarlar sanırım. Kuzey tarafından 1 tane daha almam lazımdı.
                      Biletler satışa çıktığında açıktı hepsi. Neden kapattılar acaba.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biletler satışa çıktığında açıktı hepsi. Neden kapattılar acaba.
                        Kale arkası biletleri bitti. Galatasaray maçında bölüm bölüm açmışlardı güvenlik için ayrılan yerlerden 150-200'er tane. Kale arkalarında işi bozan olay şu, yönetim iyi niyet ve samimiyet gösterip sponsor desteğiyle taraftar grubuna kombine yükletmiş. Bence kişi sayılarına göre yapıldaydı bu iş sıkıntı olmayacaktı. O sayıyı orda en azından bu sezon için tutturmaları çok zor. Hem boş gözüküyor hem de insanlar bilet alamıyorlar. İnşAllah önümüzde ki sezon böyle bir yanlış yapılmaz.

Yorum

• Bugun İstanbul da daha maçımız kalmasına rağmen, cas sürecine kızdığım ve kulübüme katkım olsun diye passolig aldım.
                          En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 28.03.2017, 02:04.

Yorum

• Artık buradan devam ediyoruz;

Merhaba sevgili BMN üyeleri. Passolig sistemiyle birlikte gelen ve şehir dışından kombine alan kişilerin yerlerinin boş kalmaması adına adeta bir zorunluluk olan "bilet devir" konusuna BMN Yönetimi olarak, pratik bir çözüm üretmek istedik. Bunun sonucunda da tanıtımını yaptığımız "Bilet Devir Platformunu"
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X