İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sayın [MENTION=475]Külünkoğlu[/MENTION]'na aktardığı 2 bilet için teşekkür ederim . Pazartesi oradayız .En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 15.02.2017, 15:20.
Yorum
-
Ben bu ceza işinden bişey anlamadım, itiraz edildi deniyor bugün başkan o stadı 2 kez doldurmalıyız cezalıların yerinide doldurmamız gerek diyor. Demek ki itiraz falan yok paşa paşa kabul etmişiz cezayı. Sinir oluyorum harbiden millet terör estiriyor 1 maç ceza bizimkiler bizim cezayı bile kaldıramıyor.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer tamam mı ve kim yaptı? Listeye işleyeyim.
Yorum
-
İlk olarak ismail1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim merhaba.Ben Antalyada öğrenciyim.Galatasaray maçına gelmeyi düşünüyorum.Müsaitsen 2 kombinem var yazmışsın birini bana devredebilme şansın var mı ?
Malesef o maclarda transfer etmeyecegim.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidecegim maclarda oglum benimle birlikte olacak.
Malesef o maclarda transfer etmeyecegim.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok mu Alanya macina gitmek isteyen 2 universite ogrencisi arkadas?BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Tamamen bizim yanlış anlamamızdan dolayı oluşan bir durumdu. Sevgili Yiğit kardeşim ile konuştuk durum düzeltildi. Kendisine ve ilgilenenlere tekrar teşekkür ederizEn son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 15.02.2017, 17:51.
Yorum
-
Tsclup dan 100 tl lik alış veriş yapan herkese Alanya maç bileti hediye diye bir haber var. Doğru ise Tsclup dan alışveriş yapacak veya yapma niyeti olanların bilgisine. Değerlendirilebilir.En son bz hr yr trbzn tarafından düzenlendi; 15.02.2017, 16:33.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisteyen olursa özelden meaj atsın bana biletimi transfer edeyim
Not: Bayan kombinesini başka bir bayan üyeye aktaramadık..."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum