isteyen olursa özelden meaj atsın bana biletimi transfer edeyim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAktarma işi çok kolay, passo.com.tr ye giriş yapıp "biletlerim" sekmesine tıklayınca aktarmak istediğiniz kişinin "TC" numarasını girerek aktarabilirsiniz.
Yorum
-
İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler, bende cezalıyım da kombine sahibi cezalı bi arkadaşla passoligli maça gitmemiş bi arkadaş var, onlar arasında aktarma yaptırayım diyorum
Yorum
-
Bir adet de ben de var arkadaşlar... Taliplisini bekliyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavi kart sahibi olup passolig cikaranlar varmı aranızda? Yani stada girebilmek için Türk vatandaşlığı şart mı?
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegoko61 -2 arkadaş bilet arıyoruz. Yardımcı olabilecek abim , kardeşim var mı ? Teşekkür ederim şimdiden.
bu arakadaşa yardımcı olabilecek birisi var mı....
stadyum başlığında yazmış....
Bugün ne o talep yazısını ne adamı bulamıyorum.....
alıntı yapmasam kendimden şüphe ediceğim.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Emin Göktuğ Aliyazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 arkadaş bilet arıyoruz. Yardımcı olabilecek abim , kardeşim var mı ? Teşekkür ederim şimdiden.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün bu arkadaş Stadyum başlığında bilet talep ediyordu....
Bugün ne o talep yazısını ne adamı bulamıyorum.....
alıntı yapmasam kendimden şüphe ediceğim.....Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir yere gittiği yok. Talebi baki...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça daha çok var ancak Şuan passo dan baktığımda kale arkalarının dolum oranı çok daha yüksek, maraton tribününe ilgi az. Bunu fiyatlara yorabilir miyiz acaba?
Yorum
-
Arkadaslar benim de iki kombinem var her hafta devredebilecegim.
Bu hafta devredecegim.
Guney Kale Arkasi alt K Blokta.
Su anda benim gidecegim kesin olan maclar Galatasaray, Besiktas. Bir, iki mac daha eklenebilir.
Maclara gidecek, destek verecek, oturacagi koltuklara gozu gibi bakacak, tercihen ogrenci arkadaslara ucretsiz devredecegim.
Bu konuda arkadaslar bana ozelden ulasabilir.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorabiliriz hocam..90 tl ye kombine almayan adam 40 tl verip maca gitmez hele Alanya macina hic gitmez..O arkadaşlar suan bedava bilet nasil bulabiliriz onun pesindeler..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum