Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hakan orhan'ın dediğine göre bazı aklı evveller sicil kurulunun beyaz pusulasını da oy zarflarına koyduğu için bazı oylar doğal olarak iptal edilmiş. hekimoğlu yönetimi bu oyların kontrolü için itiraz etti.
    Bu konuda düzgün tutanak tutulmuş, hükümet komiseri de divanın kararı altına imzayı çakmış, geçersiz oylar da kenara ayrılmışsa hiçbir sıkıntı olmaz. İstediği mahkemeye gitsinler
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Allah da seni güldürsün Nazım'ım, son cümlende kopmuş durumdayım...

Yorum

• Şu herifin bırak başkan olmayı, bu kadar oy alması başlı başına rezillik. Bitirin şu kongreyi artık yeter yahu !!

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• şunu söyliyim bence lucescu da gelmez, 50.yılda şampiyonluk da zor ama usta nolursa olsun gelmeliydi,bunlar olmasa bile yerde olan itibarımızı tekrar hatırı sayılır bi noktaya getirecektir,klubu düze çıkaracaktır,başarı da yavaş yavaş gelir...burada ki çoğu kişinin de hemfikir olduğu bu...Allah utandırmasın...

Yorum

• İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oylar tekrar sayılıp sonuç değişmezse mahkemeye gitmek Trabzonspor'a zarar verir.
            Bunlar gider mahkemeye. Azmettiricileri malum.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              parasi neyse veriyim bu foruma birdaha hic girme renkdas cok ciddiyim bu konuda.
              senin o Kadar paran olduguna inanmiyorum ama aynisini ben sana diyebilirim kac lira istiysan ben vereyim sana sen birdaha girme buraya simdik ben kötü olacagim kesin helal olsun sana herzaman yazarim türkcem iyi degil benim ama özelikle sana cevap vermemeye özen gösteriyorum ve gösterdim sen bana yazdim istersen beni görmemezlikten gelebilirsin inanki bende senin yorumlarini begenmiyorum ama umrumda degil senin sahsi düsüncelerin ...birak bu isleri en iyisi baskasina takil
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• uzun zaman sonra bu kadar heyecanlandım ts için
                bu heyecanı bile verdiği için ustaya teşekkürler
                adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bakın arkadaşlar artniyet en başta kendilerinin yüksek çıktıkları sandıklara itiraz etmemektedir.yoksa adamların hakları tabi ki ama işine geldiğin gibi hakkını da kullanma.

Ya buyutmeyin olayi. Her zaman itiraz vardir boyle yakin sonuclarda. Sayilir Usta yada hekimoglu kazanir yolumuza devam ederiz. Yeni baskan hepimize hayirli olsun. Su haftayi atlatalim artik biraz istikrar gelsin.
                  "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Kongrede bile kanser olduk..
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ekran Alıntısı.JPG
                      İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İHO ya da geçmiş olsun demiş mi?
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allah da seni güldürsün Nazım'ım, son cümlende kopmuş durumdayım...

Saygilar, sevgiler abicim, epeydir yoktun özledik artik daha cok gelirsin insallah buralara.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Abicim Rte tebrik telgrafi atmis, Ustaya, bu is bitti sayilir hepimize hayirli olsun. Usta aleyhine yanlis oy sayimi olmus olsa bile, Rte tükürdügünü yalamamak adina Ustayi yine baskan yapar, Hekimoglunu da paralelci.
                          Nelerden medet umar hale geldik
                          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• 1 yıl sonra tekrar neden seçime gidiyoruz ki? Bilmediğimden soruyorum
                            .

Yorum

• Yaa bırakın da Ada'm seçimi kazanma konuşması yapsın geçen seçimde ustada itiraz edebilirdi hatta yanımda arkadaşım itiraz edelim dediğinde hayır dedim Trabzonsporluluğumuzu ve bu renklere gönül verenleri tartıştırmanın manası yok demiş yani böyle bir Ada'm var birde Hekimoğlu ve yandaşları yuh bee kardeşim

Yorum

Abicim Rte tebrik telgrafi atmis, Ustaya, bu is bitti sayilir hepimize hayirli olsun. Usta aleyhine yanlis oy sayimi olmus olsa bile, Rte tükürdügünü yalamamak adina Ustayi yine baskan yapar, Hekimoglunu da paralelci.
                                Guzel yorum. Cok guldum ya. Allah da seni guldursun Usta zaferi ile

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Yorum

Çalışıyor...
                                X