Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adem söğütün oyları Usta'ya gitmiş. hatırı sayılır bir meblağ ile. bu seçim 16 veya 17. sandıktaymış oyları.adam sırf kongrelerden köşe oldu...
    There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Coolank öldü , yaşasın yeni kral Trapezunt

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne rezili be? Adamin demokratik hakki. Eger o sandiklardan ayni sonuc cikarsa kendi kendine ikinci tokati atmis olacak. Eger sayim yanlissa dogru ortaya ciksin. Kimsenin hakki kimsede kalmasin.
        Ayni c. Baskani basbakanken 2010 2011 de feneri tebrik etmisti. Bizde itiraz ettik rezil olduk desene.

Ne demokratik hakkı kardeşim? Ne hakkı?

Aynı divanın sayımına göre 200 oy öndeyken, pişmiş kelle gibi sırıtıyorken her şey güzeldi!

Geri düşünce çamura başlayan adamın demokratik hakkını anlatma bana...

Ödeyken, yenerken her şey güzel, yenilince feryat figan ağlamaya başla, itirazlara başla...

Yok öyle bir dünya!

Ben bu kadar koltuk sevdalısı, hazımsız insan görmedim.

Hevesimiz, sevincimiz kursağımızda kaldı...

Bekliyoruz...

Şu yaşattıkları nedeniyle zerre kadar hakkım varsa haram zıkkım olsun.

O derece öfkeliyim!

Yorum

• Hekimoğlu ve grubu 2 senedir çalışıyor bu işin peşini öyle kolay bırakmaz...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mahkemeye giderse iste o zaman zarar verir. Artik sayildi bitti itiraz etmissin yeniden sayilmis bunuda kabulleneceksin. Madem guvenmiyorsun hic girme secime direkt mahkemeye git degilmi
            İlk itiraz doğaldır haklarıdır fazlası antipatiye dönüşür.
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nelerden medet umar hale geldik
              İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gelmeli. İleriki yıllar için daha badminton takımı kuracağız hep beraber.

Ömer abinin kendine has tarzi, yorumlari, bilgisi bu forum icin cok büyük sans, keske arada bir ara vermese hep burda olsa.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• 400 milyon borcun ibra oylamasını göz kararı yaptık, sandık sayımında 5'inci turdayız. [MENTION=11159]Mehdi[/MENTION]ce

Yorum

• Topçular ATM' nin yanında zatürre olacak, yarın maç var hadi !!

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şu anda ortamı germek için uğraşıp göze batma..uslu uslu otur Yeni Başkanın Ustayı selamla
                    Hakan sakin. İçerisi çok soğuk bu aralar.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hekimoğlu ve grubu 2 senedir çalışıyor bu işin peşini öyle kolay bırakmaz...
                      Abi Usta o salondan başkan olarak çıkarsa iş biter. İsterse Obama'ya gitsinler bence bir şey değişmez.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Usta kimin adamıysa adamı inanın zerre umrumda değil,bu terbiyesiz beyinsiz herifleri gördükten sonra Usta gibi efendi,ağırbaşlı adamların bulunmaz bir nimet olduğunu düşünüyorum.Utanmaz arlanmazlar omurgasız herifler 5 para etmez sütü bozuklar

Yorum

• 2 seçim yapıldı

Yonetim kurulu
                          Sicil kurulu

Oylama başlamadan önce divan başkanı, zarfın içine her iki kurul için tercih edilen kağıtların koyulması gerektiğini söyledi.

Mevzu bundan ibaret. Gecersizden kasıt ne anlamadım.
                          Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Takım başarılı olursa istediği kadar seçim olsun sonuç belli. Takim Başarısız olacaksa zaten bir önemi de yok

Yorum

• Dostlar ne zmaan biter sayim kesin sonuclari almadan ne forumdan ayrilabiliyorum nede baska bir is yapabiliyorum ne zaman biter
                              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Oh bee USTA baskan
                                onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                                NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X