Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulube üye olmak için tüm evraklarımı geçen hafta gönderdim,
    bişey çıkmadı,
    2 üyenin imzası olma durumu filan var mı?
    varsa buradan bulabilir miyim ?
    konu biraz alakasız oldu, kusura bakmayın

Yorum

• Hekimoğlu hukuki haklarını arayabilir.Bunun sonucunda başkan değişirse tartışmalı ve hileli bir başkanlık tartışması devam eder..Yok usta yine başkan olursa itiraz edilemeyecek bir durum söz konusu olur..Gidişat ustayı gösteriyor..
      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Eğer zarfa fazla kağıt konulduysa iptal edilir bu kadar basit hiç mi ysk seçimlerini izlemedi bunlar
        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• sonuç neyse söylensin artık.bu belirsizlik dayanılmayacak seviyeye geliyor
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            haber61 de takip edin hekimoglu kazandi benim sayilarima göre gecmis olsun batsin böyle Adalet g

parasi neyse veriyim bu foruma birdaha hic girme renkdas cok ciddiyim bu konuda.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yahu link filan var mı nerden izliyorsunuz biri yardım etse?
              Zuğaşi Berepe
              Çoban Express

Yorum

• 1 ocak ila yanılmıyorsam 30 eylül arası üyelik başvurusunda bulunulabiliyorsunuz.
                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Oyları parayla satın alırsanız böyle becerip düzgün oy atamaz yandaşların. Düşün artık yakamizdan

Yorum

• Celil Hekimoğlu 200 oy öndeyken, ''En azından Hacıosmanoğlu'ndan kurtulduk, Hekimoğlu da iyi işler yapabilir!'' diye düşünerek kendimi teselli ediyordum.

Ama şu itirazları gördükten sonra, bu adamın gözümde ''Kibrit Çöpü'' kadar değeri kalmadı.

Allahın belası herif, yaşattığın rezilliğe bak!!!!

Cumhurbaşkanı bile arayıp Muharrem USTA'yı tebrik etti.

Şu saatten sonra sonucun değişmesi büyük bir rezillik olacaktır!

Hazımsız, rezil herif!!!

Yorum

• Beyler noluyo kafam karıstı biri durumu ozetlesn ltfn

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      TS

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sonuç neyse söylensin artık.bu belirsizlik dayanılmayacak seviyeye geliyor
                        Sözkonusu Trabzonspor olunca belirsizlik kaçınılmaz. İlla kanser edecek adamı.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• anlamadığım beyaz oylarla yönetim kurulu oyları önde giderken iyiydi de son 5-6 sandıktamı değişti...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• adamlar önündekini sayamıyor beyefendi ekrandan saymış
                            ______________didier zokora___________

Yorum

• Hakan Orhan mahkemeye gidecekleri için tekrar sayım yaptırdıklarını söylüyor. Salonda gerekli itirazlar yapılmadan mahkeme başvurusu olmuyor sanırım.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bunlar mahkemeye de gider şimdi.
                                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

Yükleniyor...
                                X