Şu itirazdan sonra sonuç değişirse her iki taraf için de artniyet ararım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHem ihodan kurtulduk hem usta başkan oldu ne güzel bir akşammmMarka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı uğurlu olsun herkese!.. Muharrem Usta başkan... Hep birlikte 50.yılda ŞAMPİYONLUĞA!...
Trabzon'da buluşup yeni başkanımıza destek veren yaklaşık 35 BMN üyesi kardeşim başkanı belirledi. Hepsinin gözlerinden öpüyorum!...
Çok fena gaza geldim. Ben kesin üye olacam da etrafımda da kim varsa yapmaya çalışacam..
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtiraz sonucu değiştirmez.
Geçti. Kazandık.-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtiraz sonucu değiştirmez.
Geçti. Kazandık.
Yorum
-
MaviiiiiiiiiiiiiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekocaeline dönen HODLU abimiz nerde, selam olsun kendisine hayırlı yolculuklar
Yorum
Yorum