Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim merak ettiği Usta niye bir organizasyonla listesini açıklamadı
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar az önce bir abimiz yanıma geldi ... kendisi kongre üyesi hekimoğlu tarafından uçak bileti alınmış kendisini tanımasada ona oy atacam diyor... ne yaptım ettim ikna olmuyo
      HasbinAllah ya.
      Vallahi migde bulandirici kisiler boyleleri. Harbiden migdesi, vicdani nasil el veriyor anlamiyorum.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nevzat aydin yemeksepetinde hissedardi benim bildigim ve haklarini da satti.
        Kurucusu idi. Hisselerininin bir kısmını satmıştı, ancak yine de BAŞINDA o vardı şirketin. En son satışla ne kadar hissesi kaldı bilemiyorum.

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          HasbinAllah ya.
          Vallahi migde bulandirici kisiler boyleleri. Harbiden migdesi, vicdani nasil el veriyor anlamiyorum.
          İyi de bunu hepsi yapıyor. Pazartesi beni de aradılar Usta'nın ofisinden. Günü birlik uçak bedelini karşılayalım diye. Doğum yerim İstanbul olduğu için orada yaşadığımı sandılar sanırım.
          Yani sadece Hekimoğlu değil. Hacı da yaptı zamanında Usta da yapıyor
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

arkadaşlar az önce bir abimiz yanıma geldi ... kendisi kongre üyesi hekimoğlu tarafından uçak bileti alınmış kendisini tanımasada ona oy atacam diyor... ne yaptım ettim ikna olmuyo
            iste Trabzonspor un en büyük düsmanlari bunlar. bilincsiz taraftar profili.
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Trabzonspor 5 - 6 Aralık 2015 Tarihlerinde Seçime Gidiyor...

[MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] abi liste Nasıl delegeyi ikna eder mi?
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Al paketi vur tokadı de abi belki ikna olur.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyi de bunu hepsi yapıyor. Pazartesi beni de aradılar Usta'nın ofisinden. Günü birlik uçak bedelini karşılayalım diye. Doğum yerim İstanbul olduğu için orada yaşadığımı sandılar sanırım.
                  Yani sadece Hekimoğlu değil. Hacı da yaptı zamanında Usta da yapıyor
                  acaba sadece Ucak biletini mi karsiliyorlar? yoksa maddi yardim da var mi bunun icinde? milyonlarca lira lar ile oynayan adamlarin oy karsiliginda 300- 500b kisiye yapacaklari maddi yardimlarin pek bir önemi yoktur onlar icin zannederim.
                  tamam bu isler böyle dönüyor da oy verecek olan koyunlarin kendi iradeleri yok mu hic?
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nevzat Aydın in Yemeksepeti satisindan 589 milyon $ kazandigini ve bu satistan 27 milyon $ i 114 calisanina dagitigini biliyormudunuz??
                    Ak Parti döneminde o siteyi kurdu ve sattı. 27 milyon $ da kesin Ak Partili çalışanlarına dağıtmıştır. Usta siyasetin adamlarını toplamaya devam ediyor. Gibi eleştirilere hazırlıklı olalım bence
                    Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• Nevzat aydının ben başkan adayı olmasını isterdim. Çok şükür yönetimde en azından dışarıda bizi temsil edecek konusmasını gayet iyi bilen birisi var.

Yorum

• İlk olarak Hamdi Kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ak Parti döneminde o siteyi kurdu ve sattı. 27 milyon $ da kesin Ak Partili çalışanlarına dağıtmıştır. Usta siyasetin adamlarını toplamaya devam ediyor. Gibi eleştirilere hazırlıklı olalım bence
                        tamda sana sövecektim.sonra vay sevgili kardeşim dedim
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] abi liste Nasıl delegeyi ikna eder mi?
                          Daha tam belli olmadı ama fena değil şu haliyle bile....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• usta hayırlı olsun.
                            birde diğer kadrolara bak.akp gençlik kolları başkanı
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Yükleniyor...
                            X