Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her şey konuşuldu en son listeleri bir görelim bakalım diyenler vardı. Alın size liste. Liste gibi liste.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    kaçını tanıyorsun renkdaş?
    There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muharrem Usta'nın tam listesi arkadaşlar....

Muharrem Usta'nın listesi şu isimlerden oluştu:

ASİL

Mehmet Yiğit Alp
      Asım Örem
      Emre Aksoy
      Coşkun Bülbül
      İsmail Yüksek
      Nevzat Aydın
      Zeki Öztürk
      Gençağa Meriç
      Ahmet Çubukcu
      Suat Şen
      Ali Rıza Egemen
      Orhan İlarslan
      Önder Bülbüloğlu
      Gökhan Saral

YEDEK

Tuncay Bekiroğlu
      Özer Bayraktar
      Ahmet Uğur Zihni
      Yiğit Oğuz Duman
      Asım Beder
      Fatih Vardaloğlu
      Erhan Çimşir

Hayırlı olsun yeni başkanımızın listesi diyebiliriz o zaman
      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Trabzon kentinin ağır abilerinden kim var Ustanın listesinde. Eski Başkan'lar listeyi etkiler demişlerdi. Bekiroğlu ve n.Aydın Şener'in ekibinde yer almıştı daha önce, başka var mıdır bilinen

Yorum

• Zeki Ozturk A.Sebatspor eski baskani.
          1956 akcaabat dogumlu
          Sebat Projenin kurucusu ve mevcut yonetim kurulu baskani.
          Surekli sporun icinde olan birisi.
          Listeyi doldurmak icin yazilan isimlerden degil anlayacaginiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Mehmet Yiğit Alp
            Asım Örem
            Emre Aksoy
            Coşkun Bülbül
            İsmail Yüksek
            Nevzat Aydın
            Zeki Öztürk
            Gençağa Meriç
            Ahmet Çubukcu
            Suat Şen
            Ali Rıza Egemen
            Orhan İlarslan
            Önder Bülbüloğlu
            Gökhan Saral
            Tuncay Bekiroğlu
            Özer Bayraktar
            Ahmet Uğur Zihni
            Yiğit Oğuz Duman
            Asım Beder
            Fatih Vardaloğlu
            Erhan Çimşir
            En son Mehmet_Mercanlı tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 11:08.
            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Kendi adıma ilk yorumumu yapayım.

Hangi liste daha uyum içinde çalışır derseniz kesinlikle Muharrem Usta'nın listesi.
              Hangi liste daha çok oy getirir derseniz kesinlikle Celil Hekimoğlu'nun listesi.

İki aday içinde hayırlı olsun..
              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İbocan... Bir sorum olacak. Wachtersbach'ı Wachtersbach'tan mı yönetiyorsunuz yoksa ay veya yıldızlardan mı? Merkel sizin takımı mı tutuyor yoksa başka bir takımı mı?

Not: Hayatımda hiç bir şeyi yazarken Wachterbach kadar zorlanmadım. Zor isim.
                Onu bilmem de Arsinli gaaveci İbrahim Çebi abi sıkı taraftarımızdır

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayyildizspor Wächtersbach 'dan yönetilir.

Munih'ten gelip takımımıza kıymayın )
                Ben şahsen Aschaffenburg'dan yönetmeyi denedim, ama Wächtersbach'daki kadar verimli olamadım malesef.
                En son ibrahim tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 11:13.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Şöyle kısa bir özet geçebilir misiniz listenin geneli hakkında zayıf mıdır güçlü müdür Trabzon'daki ağırlıkları nelerdir vs? Ben azını tanıyorum bunların.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kendi adıma ilk yorumumu yapayım.

Hangi liste daha uyum içinde çalışır derseniz kesinlikle Muharrem Usta'nın listesi.
                    Hangi liste daha çok oy getirir derseniz kesinlikle Celil Hekimoğlu'nun listesi.

İki aday içinde hayırlı olsun..
                    Aynen öyle listelerin özeti olmuş

Yorum

• Arkadaşlar listede olanların şehirlere göre dağılımı ne şekilde bilen varmı,

Yorum

• Evet kim kimdir ne iş yapar. Arkadaki sayfadaki liste gibi bi liste yapın da çıktısını alayım
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emre Aksoy u tahmin etmistim cunku Usta lehine yazilar yaziyordu, İho dan nefret ediyordu.

100-150 de oyu var adamin, niye begenmediniz ? Son kongrede Dortmund olacagiz diye gaza gelip aday olan kisiydi diye hatirliyorum. )) Basarili genc isadami diye hatirliyorum, sadece oya yonelik degildir bence vardir bir numarasi..
                          Tamam da zaten bir kulüp yönetmiyor mu? Hani hedefi önce Altınordu olmak ve süperlige çıkmaktı? 2020'de şampiyon olacaktı hesapta. O iş noldu acaba?
                          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 11:11.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Baskan adaylari bir yana sizce objektif bakildiginda en iyi liste hangisi?
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kaçını tanıyorsun renkdaş?
                              Önder Bülbüloğlu, Gençağa Meriç, Tuncay Bekiroğlu, Nevzat Aydın, Asım Örem, İsmail Yüksek, Yiğit Oğuz Duman gibi isimlerin ne iş yaptığını ve işlerinde ne konumda olduklarını biliyorum. Büyük oranda inşaatçı tayfasında kurtulmuşuz ve CEO'lar profesörler var aralarında. Belli alanlarda kendilerini kanıtlamış isimler. "Yöneticilik" vasfını bir anlamda taşıyan isimler. Diğer listelerle karşılaştırdığımızda sanırım bu kadarı yeterli ve birebir tanımama da gerek yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Baskan adaylari bir yana sizce objektif bakildiginda en iyi liste hangisi?
                                Hekimoğlu : Geniş bir yelpazeyi içinde barındırıyor bu listesi. İçinde her partiden her siyasi görüşten insan var. Sevilen isimlerde var. Ancak klübü yönetmekten çok seçim kazanmaya yönelik bir liste gibi duruyor.... Yani seçimden sonra pek eşgüdümlü ve uyumlu çalışabileceklerini zannetmiyorum doğrusu...

Usta : Listesinde daha çok profesyonel şirket yöneticileri var. Parayı en güzel yönetebilecek plan prje yapabilecek bir ekip gibi görünüyor. Handikabı ise şehirde Trabzonsporla direkt ilgilenen isimlere yer vermemesi. el altından desteklerini almışsa bir şey diyemem ama Usta'nın listesi Hekimoğlu'nun listesi kadar iyi tanınmıyor.
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Çalışıyor...
                                X